- Poruka
- 52.025
Ček', nemoguće da je numerologija glupost...gluposti totalne!
nema apsolutno nikakve logike niti bilo kakvih dokaza
Život je dokaz!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ček', nemoguće da je numerologija glupost...gluposti totalne!
nema apsolutno nikakve logike niti bilo kakvih dokaza
pa sta je onda tu razlika između Deda Mraza i religije, horoskopa, numerologije?nebitno je da li postoji dokaz ili ne, poprilično isto kao i za religiju - nekima tako odgovara i zadovoljni su.
Ne, bilo mi je 9+1 što je 10to je 1+0=1
Broj 1
Snaga: Prirodno rođene vođe. „Ključne reči su nezavisnost, originalnost, dostignuće“. Poznati po tome što su originalni mislioci, oni su takođe inovativni, kreativni, odlučni, inspirisani i hrabri.
Izazovi: Kada niste u skladu, možete biti narcisoidni jer ste fokusirani na sebe. Brižni do te mere da mogu biti previše zaštitnički nastrojene, netolerantne i dominantne. Ljudi se takođe mogu osećati nesigurno, bespomoćno, žrtvovano, željno, ili im nedostaje samopoštovanje ili samopoštovanje.
uslovno rečeno možeš da smatraš da nema razlike jer se radi o stvarima duhapa sta je onda tu razlika između Deda Mraza i religije, horoskopa, numerologije?
ali tu se ne završava već mora da ostane jednocifren broj, osim ako se ne završava na dupli broj kao 11, 22, 33 koji imaju posebno značenje.Ne, bilo mi je 9+1 što je 10
Broj 9 predstavlja završetak, kraj i čovečanstvo u celini. Saosećajni, romantični, nesebični i velikodušni, devetke su osobe koje vole. Ključne reči: plodnost, dostignuće, ispunjenje
6Ako već imate svoje sunce, mesec i ascedent, dodajte i malo matematike da biste izračunali broj svog životnog puta?
To je broj koji otkriva vašu svrhu boravka na zemlji.
To je zbir vašeg datuma rođenja u jednocifrenim brojevima koji se sabiraju dok ne dostignu cifru između jedan i devet, za ovaj broj se kaže da osvetljava vašu životnu sudbinu i izazove. Postoji iznimka u sabiranju, ako je reultat 11, 22 ili 33 onda se cifre ne sabiraju jer se ti brojevi računaju kao "master" brojevi i imaju specijalno značenje.
Slično kao i astrologija, numerologija tvrdi da vaš rođendan govori nešto bitno o vašoj ličnosti. Takođe, kao i astrologija, u numerologiji postoji nekoliko brojeva koji diktiraju različite aspekte vašeg života.
Primer računanja vašeg broja u numerologiji:
Ako ste rođeni 4. aprila 1988 godine (4.4.1988.) to je 4+4+1+9+8+8=34=>3+4=7
Pogledajte prilog 1406507
Sračunajte svoj broj, a ja ću da se potrudim da vam dam osnovno značenje.
okali tu se ne završava već mora da ostane jednocifren broj, osim ako se ne završava na dupli broj kao 11, 22, 33 koji imaju posebno značenje.
Znači ti si broj 1.
Broj 4Niko nije 4?
Broj 2
vidi gore kratak presekisto dva![]()
videh i uopšte se ne pronalazim u tomevidi gore kratak presek
jesi li sigurna da si dobro sabrala?videh i uopšte se ne pronalazim u tome
čuj stidljiva
a vidim i Sale puca od stidljivosti![]()
To sam po grckoj numerologiji…ne verujem da si dobro sračunao. Svako slovo ima broj od 1 do 9, a zavisi od pisma koja je vrednost svakog slova. Rekoh, biće tema![]()
imala sam peticu iz matematike e sad možda su godine učinile svoje pa sam postala senilnajesi li sigurna da si dobro sabrala?
Pa kad se udruže vaga i 4 tu si negdje osim ovog za humor.Broj 4
Prednosti: „etiri je najpouzdaniji broj. Veoma su odani. Oni su vredni radnici, praktični i tačni. Druga značajna zaštitna znaka uključuju direktnost i savesnost. Četvorke traže sigurnost i stabilnost i vrednuju dom, porodicu i prijatelje.
Izazovi: Četvorke nisu u skladu, mogu da vole da naredjuju, kruti, bez humora i argumentirani. Četvorke takođe mogu biti oprezne prema inovacijama. „Oni žele da se drže onoga što je već isprobano, tako da se mogu odupreti novom načinu gledanja na nešto“