bmaxa
Legenda
- Poruka
- 66.862
Nece biti. Numerologija pretvara *reci* u brojeve. Ovo je nesto izmisljeno...klasična numerologija za brojeve. Ima i numerologija za slova, ali to je za drugu temu![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nece biti. Numerologija pretvara *reci* u brojeve. Ovo je nesto izmisljeno...klasična numerologija za brojeve. Ima i numerologija za slova, ali to je za drugu temu![]()
jedna strana može znatno da prevagne, recimo kod tebe ona boljaSunce ti poljubim kakva sam Aždaja![]()
otvoriću posebnu temu pa ćeš da vidiš (svoga BogaNece biti. Numerologija pretvara *reci* u brojeve. Ovo je nesto izmisljeno...
Akcija, akcija i samo akcija ...jedna strana može znatno da prevagne, recimo kod tebe ona bolja![]()
Pozovi me ba.otvoriću posebnu temu pa ćeš da vidiš (svoga Boga)
dogovorenoPozovi me ba.
Kad otvoriš.
Evo, na brzinu izracunah: Branimir = 313 Maksimovic = 794otvoriću posebnu temu pa ćeš da vidiš (svoga Boga)
ne verujem da si dobro sračunao. Svako slovo ima broj od 1 do 9, a zavisi od pisma koja je vrednost svakog slova. Rekoh, biće temaEvo, na brzinu izracunah: Branimir = 313 Maksimovic = 794
Broj 9 predstavlja završetak, kraj i čovečanstvo u celini. Saosećajni, romantični, nesebični i velikodušni, devetke su osobe koje vole. Ključne reči: plodnost, dostignuće, ispunjenje
A ono negativno?Broj 9 predstavlja završetak, kraj i čovečanstvo u celini. Saosećajni, romantični, nesebični i velikodušni, devetke su osobe koje vole. Ključne reči: plodnost, dostignuće, ispunjenje
ogorčen,žrtvovanje, patnjaA ono negativno?
Pa dobro, šta je tu jeogorčen,žrtvovanje, patnja
jel to broj autoputa u Velikoj Britaniji?
Тачно. Нарочито кад станеш испред тате кад сед вратиш са писменог.Doduše, ova dekadna numerologija je lažna nauka. Samo binarna je istinita.
Recimo moj broj je 1+0+1+1+0+1+0+0+0+0+1+1+1+0+1, što je 1.
Mi jedinice smo mnogo jači karakteri od nula, naučno dokazano.
meni je 10Ako već imate svoje sunce, mesec i ascedent, dodajte i malo matematike da biste izračunali broj svog životnog puta?
To je broj koji otkriva vašu svrhu boravka na zemlji.
To je zbir vašeg datuma rođenja u jednocifrenim brojevima koji se sabiraju dok ne dostignu cifru između jedan i devet, za ovaj broj se kaže da osvetljava vašu životnu sudbinu i izazove. Postoji iznimka u sabiranju, ako je reultat 11, 22 ili 33 onda se cifre ne sabiraju jer se ti brojevi računaju kao "master" brojevi i imaju specijalno značenje.
Slično kao i astrologija, numerologija tvrdi da vaš rođendan govori nešto bitno o vašoj ličnosti. Takođe, kao i astrologija, u numerologiji postoji nekoliko brojeva koji diktiraju različite aspekte vašeg života.
Primer računanja vašeg broja u numerologiji:
Ako ste rođeni 4. aprila 1988 godine (4.4.1988.) to je 4+4+1+9+8+8=34=>3+4=7
Pogledajte prilog 1406507
Sračunajte svoj broj, a ja ću da se potrudim da vam dam osnovno značenje.
to je 1+0=1meni je 10
Ako već imate svoje sunce, mesec i ascedent, dodajte i malo matematike da biste izračunali broj svog životnog puta?
To je broj koji otkriva vašu svrhu boravka na zemlji.
To je zbir vašeg datuma rođenja u jednocifrenim brojevima koji se sabiraju dok ne dostignu cifru između jedan i devet, za ovaj broj se kaže da osvetljava vašu životnu sudbinu i izazove. Postoji iznimka u sabiranju, ako je reultat 11, 22 ili 33 onda se cifre ne sabiraju jer se ti brojevi računaju kao "master" brojevi i imaju specijalno značenje.
Slično kao i astrologija, numerologija tvrdi da vaš rođendan govori nešto bitno o vašoj ličnosti. Takođe, kao i astrologija, u numerologiji postoji nekoliko brojeva koji diktiraju različite aspekte vašeg života.
Primer računanja vašeg broja u numerologiji:
Ako ste rođeni 4. aprila 1988 godine (4.4.1988.) to je 4+4+1+9+8+8=34=>3+4=7
Pogledajte prilog 1406507
Sračunajte svoj broj, a ja ću da se potrudim da vam dam osnovno značenje.
gluposti totalne!Numerologija je vrlo ozbiljna nauka.
TI ne veruješ i nema šanse da počneš da veruješ bez obzira koliko se neko trudio da "brani" astrologiju. Pitaš isključivo da bi imao šta da osporiš a nikako da naučiš tako da apsolutno nema smisla davati ti bilo kakve smisaone odgovore.gluposti totalne!
nema apsolutno nikakve logike niti bilo kakvih dokaza da datum rođenja moze bilo kakvog uticaja na život ili osobine pojedinca.
zamajavanje i gubljenje vremena.
kao što sam i za astrologiju tj. horoskop pitao, pa niko od "stručnjaka" nije umeo da objasni, evo pitam i ovde sve numerologe, astrologe i ostale "ologe" da objasne povezanost između brojeva, položaja planeta ili cega vec i necije sudbine ili karakternih osobina!
izvolite...
jel verujes ti u Deda Mraza?TI ne veruješ i nema šanse da počneš da veruješ bez obzira koliko se neko trudio da "brani" astrologiju. Pitaš isključivo da bi imao šta da osporiš a nikako da naučiš tako da apsolutno nema smisla davati ti bilo kakve smisaone odgovore.
a jel veruješ ti u višu silu?jel verujes ti u Deda Mraza?
visa sila = splet okolnostia jel veruješ ti u višu silu?
nebitno je da li postoji dokaz ili ne, poprilično isto kao i za religiju - nekima tako odgovara i zadovoljni su.visa sila = splet okolnosti
ako je npr. otkazan neki koncert "zbog više sile" (pevač imao udes dok je dolazio na koncert), da desilo se jednostavno, takve su bile okolnosti... izletela budala iz sporedne ulice, neko nije pazio, pogrešna procena, neko prosao na crveno, itd. nema tu nikakve "vise sile" koja je odložila koncert, jednostavno se tako namestilo.
sta bi sa Deda Mrazom?
pretpostavljam da ne verujes jer ne postoje nikakvi dokazi da negde na severnom polu postoji neki čiča koji kad dođe Bozic/Nova godina ide uskače kroz dimnjake i raznosi poklone svoj deci. mislim, totalno bi debilno bilo u tako nešto verovati... pa onda, tom logikom pitam ja tebe kako ja da verujem u horoskop ili numerologiju kad ne postoji ni jedan jedini dokaz, ni jedno logično objašnjenje da to zaista tako funkcioniše?!