Quantcast

Numerologija - broj 3

  • Začetnik teme LEPA JARICA
  • Datum pokretanja

jedem_skorpije_za_dorucak

Zainteresovan član
Poruka
375
Broj 3-povezan sa Jupiterom

Broj tri je broj mnogostrukosti, ciji je simbol trougao a oznacava proslost i buducnost. On je prikaz trojstva u jedinstvu i znamenje je Stvaranja. Ovo je broj svih magijskih ucenja i kljuc tajni.

Tri simbolizuje jedinstvo pozitivnog i negativnog koje stvara novo stanje. Tri je, zena i muskarac koji stvaraju dete...

1 + 2 = 3
1 = Prvi muski neparni broj - Nebo
2 = Prvi zenski parni broj - Zemlja

U ovom broju je sve sadrzano:
A. Radjanje, Zivot i Smrt
B. Tri agregatna stanja
C. Tri faze pojava - Pocetak, Sredina i Kraj
D. Tri faze zivota - Mladost, Zrelo doba i Starost
E. Tri tela coveka - Astralno telo, Fizicko telo i Mentalno telo...

"Ljudi broja 3", iznad svega, nastoje da zive sa nesvakidasnjim vizijama, sto im omogucava da bogate svoju okolinu dobrom voljom i radoscu. Oni su umetnici, mastoviti su i spremni na zrtve. Imaju naglasenu teznju ka idealnom. Njihov vidokrug, natopljen optimizmom, pokrece u njima zelju da zbrisu sav bol sa zemaljske kugle, sto je osobina koja im otvara mogucnost da deluju na veoma sirokom prostoru.

Ovo su osobe koje se odlikuju velikim darom zapazanja i pune su originalnih ideja. Kreativni su, preduzimljivi, rafinirani, i duhom i materijalno jer tri je broj prosvetljavanja a oznacava razumevanje i intuiciju.

Ovo su osobe koje brzo misle i trijumfuju u borbama uma. Promenljive prirode u stanju su da se koncentrisu na vise stvari odjednom i mogu shvatiti sadrzaj knjige samo prelistavajuci stranice. Imaju osecaj za red i pravdu, spremno prihvataju disciplinu i svi njihovi postupci su u granicama umerenosti. Ponekad se ove osobe ponasaju tvrdoglavo i diktatorski, a u govoru mogu biti odvise direktni pa mogu biti pogresno shvacene, mada su potpuno lisene zlobe i tesko im pada pomisao na to da su nekoga uvredili nedostatkom takta.
 

DUNJA W

Elita
Poruka
20.898
3 – TRI

Osoba ste koja stoji čvrsto na zemlji. Realno posmatrate sebe i svet oko sebe. Niste skloni maštanju i zavaravanju. To vas čini takođe dobrim prijateljem, nećete se nikome «ulizivati», ali ni biti preterano cinični. Imate pravu meru u svemu, to vam stvara probleme u odnosima sa suprotnim polom.Ne možete bez ljubavi, ali ni trpeti neko uzvišeno poimanje osjećaja. Zbog toga ste često nesretni.
 

Friderika

Početnik
Poruka
3
Osobe sa ličnim brojem 3 su veoma kreativne, druželjubive, osobe koje nastoje da život posmatraju sa vedrije strane. Vole provod, zabavu i nastoje da sve obaveze obavljaju kroz igru. Radoznale su i sa puno nadahnuća ulaze u nove poslove. Ponekad upravljaju sa više poslova istovremeno. Ako započeti poslovi ne pružaju zadovoljsto i inspiraciju, trojke sa velikom brzinom gube interesovanje za započete projekte.
Trojke treba da budu istrajnije i više usredsređene, trebaju da izraze svoja prava osećanja i da koriste kreativnost i maštu u praktične svrhe kako bi postigle sreću. Osoba sa brojem 3 mora da se kloni alkohola.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.