Cosmopolite
Stara legenda
- Poruka
- 90.764
Ovo je zaista veliko otkrice.
Verovatno.
Verovatno.
Političar je. Svi lažu...Путин никад не лаже....
Sta se cudis!Dobro,da prihvatimo tezu da ne postoji.
A sta je onda zveknulo u Cernobilju?
.........
Da dodam jos da sam dobio proverene informacije da je ljudima od strane vanzemljaka zabranjeno da koriste nuklearke.![]()
Gorgijina beseda.Sta se cudis!
Odakle znamo da i ti postojis stvarno.![]()
Političar je. Svi lažu...
Dobro,da prihvatimo tezu da ne postoji.
A sta je onda zveknulo u Cernobilju?
.........
Da dodam jos da sam dobio proverene informacije da je ljudima od strane vanzemljaka zabranjeno da koriste nuklearke.![]()
Ето, решили смо и ту мистерију.In Hiroshima, almost everything within 1.6 kilometres (1.0 mi) of the point directly under the explosion was completely destroyed, except for about 50 heavily reinforced, earthquake-resistant concrete buildings, only the shells of which remained standing. Most were completely gutted, with their windows, doors, sashes, and frames ripped out.
Линк
A ko ostane pa živ?dobro de....nisam stavio smeška!
zveknuo je reaktor, a ne nuklearka, nije to isto, nema veze sa temom, ali ko god je radio na raščiščavanju Zastave u KG, posle nato bombi, svi su se razboleli i pomrli....i to ne pominje niko!
a neutronska bomba , šta je sa njom, ubija sve a ne ruši ništa, ili i to je napalmПостоје само НАПАЛМ бомбе, којима су гађани Хирошима, Нагасаки и Токио пар дана пре њих, само се за Токио знало да је НАПАЛМ, а за Хирошиму и Нагасаки су пустили буву да је нуклеарно, што је глупост века.
Јапан је био савршен за ову врсту преваре, јер је био у то време САВ ОД ДРВЕТА!
Бетонских зграда је било врло мало, И СВЕ СУ ПРЕЖИВЕЛЕ!
Штавише, и поједине дрвене, су такође преживеле!
Погледајте овај улаз у храм, логично ли је да ово преживи?!
Pogledajte prilog 1199987
најочигледнији пример, све од дрвета је сравњено около, и у сред сред зграда!
нагорела...
Pogledajte prilog 1199990
Цео свет већ зна истину!
ово нам говори да су СВЕ владе света су у договору, са све Северном Корејом и Ираном!
Уосталом, нигде невидесмо никакве двоглаве јапанце да су се рађали! НИШТА!
јер радијације није ни било!
a neutronska bomba , šta je sa njom, ubija sve a ne ruši ništa, ili i to je napalm
praviš zamenu tezeA бриселски споразум? Убија све а не руши ништа?
или је и то Европски пут?
praviš zamenu teze
napalm ne napalm jeli i to evropski put
dali znaš kada je prvi put upotrebljena napalm bomba, gde i na koga
opet , bežiš od tvoje sopstvene teorije koju si ti postavio, idi objašnjavaju i dokazuje kako je napalm bomba atomskada li ti znaš na koga je prvi put bačena neutronska bomba?
gde i na koga?
Na nas Srbe , 1999da li ti znaš na koga je prvi put bačena neutronska bomba?
gde i na koga?
opet , bežiš od tvoje sopstvene teorije koju si ti postavio, idi objašnjavaju i dokazuje kako je napalm bomba atomska
nego , izvini , ali možda više od tebe znam za ovo![]()
cuti, jezik pregrizo. Ako te cuju ameri, oma ce da udare na Rusiju.Znači Putin laže kad kaže da može Satanom da uništi celu Ameriku i Englesku?
Znači Putin laže kad kaže da može Satanom da uništi celu Ameriku i Englesku?
Ovo je zaista veliko otkrice.
Verovatno.
Da li je ovo zaslužilo biti teoroja zavjere br 1? Na drugom mjestu je ravna Zemlja, pa onda sve ostalo.
Mislim da jest.
Napalm bomba, ahahahaha, cjebote![]()