Nuklearni otpad stigao u Rusiju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mar-comm

Primećen član
Poruka
980
Како теби одговорити, а да ти схватиш?
ТЕЛЕтабису је лакше утерају метар у ду*е неко сантиметар у главу, а ти би још објашњење...
Није тема за тебе. Иди сади купус!

Није баш метар, него из неколико пута се направи ...

:per::per::per:

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618
Dali su rusi tupavci?Nebih bas rekao da su uzeli otpad, 80 % onoga sto su odneli je visokoobogaceni uranijum i plutonijum.Otpad je ostao u Vinci da nastavi da truje i onako zatrovanu zemlju bombama iz NATO bombardovanja! Prvo su nam rusi prodali uranijum, pa su ga onda izneli iz Srbije uz pride 48 miliona evra, meni to ne zvuci tupavo! Evpo ja cu tebi da prodam ficu za 1000 evra, a posto ti procenis da je taj auto opasan po okolinu ja cu da ga primim nazad za 500 evra, a ti slobodno reci da sam ja tupav! To je tvoja logika!

Ode srce ...

Ističe se
Banovan
Poruka
2.062
Dali su rusi tupavci?Nebih bas rekao da su uzeli otpad, 80 % onoga sto su odneli je visokoobogaceni uranijum i plutonijum.Otpad je ostao u Vinci da nastavi da truje i onako zatrovanu zemlju bombama iz NATO bombardovanja! Prvo su nam rusi prodali uranijum, pa su ga onda izneli iz Srbije uz pride 48 miliona evra, meni to ne zvuci tupavo! Evpo ja cu tebi da prodam ficu za 1000 evra, a posto ti procenis da je taj auto opasan po okolinu ja cu da ga primim nazad za 500 evra, a ti slobodno reci da sam ja tupav! To je tvoja logika!

JESI OVO SAM IZMISLIO, ILI TI POMOGAO KOMSIJA ?????

z:shock:z:shock:z:shock:

gost 150019

Elita
Poruka
20.524

Prvo, ne sagledavaš sve aspekte... To je kupljeno u drugačijim okolnostima...

Sad vinča treba da se zadužuje da to skladišti, što je suludo... Sem toga, ne verujem da vinča ima mogućnosti da prerađuje taj plutonijom iz tog korišćenog nuklearnog goriva...

Dakle najbezbednije je da se dislocira.

Na kraju, to je politička odluka...

Skidamo sa sebe sumnju da mutimo nešto sa nuklearnim otpadom, a i nismo potencijalna teroristička meta...

mar-comm

Primećen član
Poruka
980
Ma sad je već uveliko krenula kuknjava kod modova...

Plač majke bože...

Ниси одговорио на питање ...

Да ти ја споменем мајку на такав начин - не би ме пријавио ???

Пази, био сам м00д, знам шта си све пријављивао ....
Наравно, нећу прекршити Правилник и одати информације са "интерног",
али пази како ћеш одговорити ...

gost 150019

Elita
Poruka
20.524

Slobodno daj sve informacije o meni...

;)

Taj lik je prvi počeo da vređa... A nigde ga nisam pomenuo, niti sam ga bilo čime uvredio.... Tako da yebiga, neka ga duva...

mar-comm

Primećen član
Poruka
980
Slobodno daj sve informacije o meni...

;)

Taj lik je prvi počeo da vređa... A nigde ga nisam pomenuo, niti sam ga bilo čime uvredio.... Tako da yebiga, neka ga duva...

Ма хебе ми се ...

Форум је ваш живот,
једино место где се осећате храбри, јаки, БИТНИ ....

Мени је лахка захабанција ...
Место на коме утуцам време (и по неког приде) ...

Возите своју вожњу,
будите макар виртуелно
оно што у реалу никада нећете бити ...

picololeone

Legenda
Banovan
Poruka
51.779

Marcome, znam(o) da sibio mod, ne zamaraj na svakoj temi i ne podmeci se umesto moderatora.

Zamaras, brate.

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618
Prvo, ne sagledavaš sve aspekte... To je kupljeno u drugačijim okolnostima...

Sad vinča treba da se zadužuje da to skladišti, što je suludo... Sem toga, ne verujem da vinča ima mogućnosti da prerađuje taj plutonijom iz tog korišćenog nuklearnog goriva...

Dakle najbezbednije je da se dislocira.

Na kraju, to je politička odluka...

Skidamo sa sebe sumnju da mutimo nešto sa nuklearnim otpadom, a i nismo potencijalna teroristička meta...

Zato to lepo nismo prodali nekom? Oderali su nas 48 milona evra za uranijum koji je imao upotrebnu vrednost! To je bilo gorivo za nuklearne elektrane, mogli smo to prodati slovencima ili bugarima. Ja verujem da su politicki pritegli malo nasu vlast i izradili nas ko majmune i uzeli dobru lovu! Znas li ti koliko je 48 miliona evra? Sa tim novcem su mogle da se pomognu narodne kuhinje i pomogne obnova Kraljeva i jos da ostane! Znas li ti da u Srbiji ima 500000 ljudi koji se hrane u narodnim kuhinjama i iz kontejnera?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.