Како теби одговорити, а да ти схватиш?
ТЕЛЕтабису је лакше утерају метар у ду*е неко сантиметар у главу, а ти би још објашњење...
Није тема за тебе. Иди сади купус!
Није баш метар, него из неколико пута се направи ...

Како теби одговорити, а да ти схватиш?
ТЕЛЕтабису је лакше утерају метар у ду*е неко сантиметар у главу, а ти би још објашњење...
Није тема за тебе. Иди сади купус!
Од бедне смрадине бедан одговор као највећи домет на теми.
sta je to uradio???...ofarbao kosu ????![]()
To mu je iz mlađih dana... Početak karijere...![]()
Dali su rusi tupavci?Nebih bas rekao da su uzeli otpad, 80 % onoga sto su odneli je visokoobogaceni uranijum i plutonijum.Otpad je ostao u Vinci da nastavi da truje i onako zatrovanu zemlju bombama iz NATO bombardovanja! Prvo su nam rusi prodali uranijum, pa su ga onda izneli iz Srbije uz pride 48 miliona evra, meni to ne zvuci tupavo! Evpo ja cu tebi da prodam ficu za 1000 evra, a posto ti procenis da je taj auto opasan po okolinu ja cu da ga primim nazad za 500 evra, a ti slobodno reci da sam ja tupav! To je tvoja logika!
AAAA........PRIPRAVNIK???
SADA JE DIPL . SAKUPLJAC IZMETA .........![]()
Dali su rusi tupavci?Nebih bas rekao da su uzeli otpad, 80 % onoga sto su odneli je visokoobogaceni uranijum i plutonijum.Otpad je ostao u Vinci da nastavi da truje i onako zatrovanu zemlju bombama iz NATO bombardovanja! Prvo su nam rusi prodali uranijum, pa su ga onda izneli iz Srbije uz pride 48 miliona evra, meni to ne zvuci tupavo! Evpo ja cu tebi da prodam ficu za 1000 evra, a posto ti procenis da je taj auto opasan po okolinu ja cu da ga primim nazad za 500 evra, a ti slobodno reci da sam ja tupav! To je tvoja logika!
Ma sad je već uveliko krenula kuknjava kod modova...
Plač majke bože...
MA DA.......UDAR NA MAMU IM RUSIJU, PA JOS I NA BABINO UNUCE![]()
Ja da sadim kupus?
Zadnji kupus koji sam ja video je, kad je tvoja keva raširila noge....![]()
Ниси одговорио на питање ...
Да ти ја споменем мајку на такав начин - не би ме пријавио ???
Пази, био сам м00д, знам шта си све пријављивао ....
Наравно, нећу прекршити Правилник и одати информације са "интерног",
али пази како ћеш одговорити ...
je8iga daco ako te je keva pustila kao malog da brstis kao koza,to ne znaci da sve zene imaju kupus medju butinama.
Kupi mami za novu godinu kupon u kozmetickom salonu da se zena depilira,oduzi joj se
Slobodno daj sve informacije o meni...
Taj lik je prvi počeo da vređa... A nigde ga nisam pomenuo, niti sam ga bilo čime uvredio.... Tako da yebiga, neka ga duva...
Ниси одговорио на питање ...
Да ти ја споменем мајку на такав начин - не би ме пријавио ???
Пази, био сам м00д, знам шта си све пријављивао ....
Наравно, нећу прекршити Правилник и одати информације са "интерног",
али пази како ћеш одговорити ...
Prvo, ne sagledavaš sve aspekte... To je kupljeno u drugačijim okolnostima...
Sad vinča treba da se zadužuje da to skladišti, što je suludo... Sem toga, ne verujem da vinča ima mogućnosti da prerađuje taj plutonijom iz tog korišćenog nuklearnog goriva...
Dakle najbezbednije je da se dislocira.
Na kraju, to je politička odluka...
Skidamo sa sebe sumnju da mutimo nešto sa nuklearnim otpadom, a i nismo potencijalna teroristička meta...