NSPM: Rejting SNS-a pao na 43,4 odsto

Размишљање једног обичног српског вола, што вели Домановић.

Рачуна се ко излази и изађе а не обрнуто.

тхе енд

Tačno tako. A stvarni broj nezadovoljnika (u tom smislu) nije toliko ogroman, jer od 1990-ih nije ni broj nevažećih glasova bio preterano velik.

- - - - - - - - - -

Pa dobro, ocigledno sam pogresio, dakle 2000 i 2008 bila je visoka ali zadnjih nekoliko godina se krece do 56%, dakle ljudi sve manje izlaze. Koliko vidim za predsednicke 2017 pise da je bilo 54%. Za parlamentarne 2020 bice do 60%, ne verujem da ce prebaciti, cak mislim da ce biti 56%.

Nova metodologija zbog koje će se mrtvi i oni koji trajno emigriraju momentalno brisati iz briačkog spiska doprineće porastu izlaznosti.

Jeste malo sumnjiv ovaj nagli pad SNS, zvuci kao zelja nekih iz opozicije. Posto Informer tvrdi da Vucic i SNS imaju oko 55% a opozicija da SNS ima 43%, rekao bih da je istina negde na sredini, tj da ima oko 47% ali sa SPS dolaze do 55% sto je i bio slucaj 2016 i 2017.

Poslednja izmena:
Jeste malo sumnjiv ovaj nagli pad SNS, zvuci kao zelja nekih iz opozicije. Posto Informer tvrdi da Vucic i SNS imaju oko 55% a opozicija da ima 43%, rekao bih da je istina negde na sredini, tj da ima oko 47% ali sa SPS dolaze do 55% sto je i bio slucaj 2016 i 2017.

Godine 2016. vlast je osvojila 61,5% glasova.

Zato sam i rekao da bi rezultati predsedničkih izbora 2017. i beogradskih 2018. trebalo da budu alarmantni za režim. Oba ukazuju na ne beznačajni trend pada.

Jeste malo sumnjiv ovaj nagli pad SNS, zvuci kao zelja nekih iz opozicije. Posto Informer tvrdi da Vucic i SNS imaju oko 55% a opozicija da SNS ima 43%, rekao bih da je istina negde na sredini, tj da ima oko 47% ali sa SPS dolaze do 55% sto je i bio slucaj 2016 i 2017.
Nema tu sta da je čudno.. Narod je izašao na ulice to daje nadu a i volju svima koji do sada nisu smeli da govore glasno.. .. SNS je interesna gupa i kad budu padali to će biti slobodnim stilom ..

Sendt fra min BLA-L29 med Tapatalk

a kako istraživanja ne mogu uloviti djb, ja sam i dalje za njih i glasaću za njih
na koliko posto je djb trenutno, zna li neko?
Ubio ih je gospodar ko zeca.. Moraće koalicija ako misle za zadrže te 2 stolice... Oni su pozitivna stvar koja se desila bez obzira što nisu došli u poziciju da nesto mjenjaju dosta su, pomelili ostale..

Sendt fra min BLA-L29 med Tapatalk

Размишљање једног обичног српског вола, што вели Домановић.

Рачуна се ко излази и изађе а не обрнуто.

тхе енд

Neće biti.

Smradikalna stranka bi osvojila 100%, to je tačno.

Ali pitanje je koliko će demokratska javnost priznati ispravnost takvog parlamenta.

A odgovor je: Nimalo !

Zato je smradikalna opcija u sosu.

No izlaz je lak, jer protesti imaju samo 1 ostavku u zahtevima.

Sve što je Nužno, je da se ta 1 ostavka Implementira.

a kako istraživanja ne mogu uloviti djb, ja sam i dalje za njih i glasaću za njih

Varira od 0,6 do 1,7 , šalim se to bi bio veliki uspeh za njih :mrgreen:
No kad je reč o tome ko će glasati za koga da se izjasnim da ću glasati za najaču opozicionu stranku pa makar na njenom čelu bio onaj smrad Đilas , no taj dan ću se dobro napiti pa kad me posle budu pitali za koga sam glasao odgovoriću da ne znam jerbo sam bio pijan :cool:

Покрет ДЈБ свесно избацују из многих анкета јер је тренутно скоро свима у интересу да их сатру, али њихова реална подршка се креће негде између 1% и 2%.

- - - - - - - - - -

Neće biti.

Smradikalna stranka bi osvojila 100%, to je tačno.

Ali pitanje je koliko će demokratska javnost priznati ispravnost takvog parlamenta.

A odgovor je: Nimalo !

Zato je smradikalna opcija u sosu.

No izlaz je lak, jer protesti imaju samo 1 ostavku u zahtevima.

Sve što je Nužno, je da se ta 1 ostavka Implementira.

Шта је то "демократска јавност"?

Се то маже на лебац?

СНС има армију робова која ће увек гласати за њих. Ови који нису робови и који су просто тупави и лаковерни и даље му верују. Има око 2 милиона гласова и даље.

Upad u RTS kao šlag na tortu jadnom Vučiću večito ugroženom od zle opozicije koja sprema haos...

Bitno je da si ti odabrao stranu

6-C8-EF0-AC-212-E-4814-B6-E7-88-D1-A88-F885-D.jpg

Ne moze se uopste govoriti,o snazi ni jedne politicke partije u Srbiji,kada znamo,da polovina birackog tela,uopste ne izlazi ni na jedne Izbore.A zasto ne izla:rtfm:zi,e,to je
druga stvar.Mislim da nece ni dalje izlaziti,dok se mediji ne otvore,dok svi potencijalni ucesnici u pred izbornoj aktivnosti,ne dobiju iste uslove u medijima,kao sto ima
trenutno vladajuca stranka.!!!:rtfm:

Ovo nije tacno.

Kada se iz spiskova izbace mrtvi, koji zapravo ne glasaju vec samo povecavaju broj biraca, dobija se da je ukupno biracko telo MANJE nego sto se prikazuje, tj. da je izlaznost zapravo VECA nego sto se prikazuje.

Tako da bih cu ja cak pretpostaviti da je izlaznost slicna sa rezultatima ankete koja kaze da bi na izbore izaslo oko 63% - ja mislim da toliko biraca i izlazi na izbore.

Drugim recima, one silne povike kako mnogo ljudi ne izlazi na izbore moguce uopste nisu tako opravdane kako se cini, tj. na izbore izlazi redovno vise biraca nego sto mislimo.

Naravno, bolje bi bilo - kakvi god bili rezultati - da izadju svi gradjani, ali tako je kako je.

Ovo nevezano za izbore koji se pominju trenutno, i za koje je predlog da se bojkotuju.

Back