Novosti: U Novom Sadu sam seksi.

Apsolutno da...primetila sam cak i koje nacije odmeravaju vise a koje manje...neko moje iskustvo je bilo da Austrijanci i Nemci vole moj tip, Italijani takodje, Spanci manje, Francuzi "onako" ako je visi onda da ali oni su mahom mnogo nizi od mene...Germanima se najvise dopadam cini mi se a i sama sam najslicnija tom tipu...Srbi u kompletu imaju ukus koji meni ne prija, nisam sklona njihovoj estetici uopste iako sam naravno odrasla ovde vise mi odgovara 'zapadnjacka" negovanost i "pritegnutost"...znate ono Nemac je uvek obrijan, ocesljan, kais, sat, lepa garderoba...e to se meni svidja:aha:

Koliko sam ja uspeo da primetim, doduse prateci fudbalske lige u od strane tebe navedenim drzavama, nemacki fudbaleri u nemackoj Bundes ligi su u proseku najruzniji ali imaju u proseku i najlepse supruge koje ih redovno prate sa tribina, francuskih fudbalera u francuskoj ligi gotovo i da nema ako ne racunamo sveze naturalizovane afrikance koji u proseku i nisu bas nesto rekao bih..., italijanski fudbaleri su ubedljivo najlepsi i ima ih dosta u italijanskoj ligi a i devojke su im jako lepe, do duse ne kao nemackim, a spanci su u proseku preniski za zenski ukus a mogu reci i da su spanjolke takodje jako niske neznam zasto...?. Eto to je moja ocena stanja u kontekstu fudbalera pojdinih liga sto ne mora da znaci da je njime odrazeno i prosecno stanje celokupnih pojedinih nacija:)

Novi Sad je sam po sebi "seksiji" od Beograda :ok:

A zasto si se ti toliko nameracila na mene?, mogu ti reci da ovo i jeste i nije tacno, evo npr. Ena Popov je iz Novog Sada i ako izuzmem neke oblike njenog ponasanja BAS mi je sexi.bas zbog neke njene rezervisanosti u ponasanju, ma da zna biti i potpuno suprotna od toga..i Natasa Bekvalc je takodje jako sexi ma da mnogo vise u fizickom nego psihickom smislu... U NS-u bio sam samo jednom a u BG-u koji mi je ipak geografski blizi ko zna koliko puta. Takodje moram da kazem da su ljudi u NS-u dosta hladniji i neljubazniji u odnosu na BG ali to je verovatno samo licni pogresan utisak zato jer sam u NS bio samo jedan dan i igrom koincidencije naisao na pogresne ljude koji nisu pokazali ni gram volje da mi objasne gde se nalaze neka mesta u NS za koja sam ih pitao.

Poslednja izmena:
upravo to :)
i nije samo opuštenost, nego i kultura
meni su neke stvari, u poređenju sa Beogradom, bile fascinantne ... od lepo obučenih bakica na biciklama, do funkcionisanja gradskog prevoza

svaka čast za NS :super:
Sad ja kažem upravo to. :D
Gradski prevoz je u odnosu na beogradski odličan.
A o stanovnicima NS-a je sve rekao jedan moj ortak, koji ne svraća baš često u NS, šetajući ulicama prokomentarisao je da Novosađani izgledaju kao ljudi koji ne znaju za brige. :)

A zasto si se ti toliko nameracila na mene?, mogu ti reci da ovo nije tacno, evo npr. Ena Popov je iz Novog Sada i ako izuzmem neke oblike njenog ponasanja BAS mi je sexi.bas zbog neke njene rezervisanosti u ponasanju, ma da zna biti i potpuno suprotna od toga..i Natasa Bekvalc je takodje jako sexi ma da mnogo vise u fizickom nego psihickom smislu... U NS-u bio sam samo jednom a u BG-u koji mi je ipak geografski blizi ko zna koliko puta. Takodje moram da kazem da su ljudi u NS-u dosta hladniji i neljubazniji u odnosu na BG ali to je verovatno samo licni pogresan utisak zato jer sam u NS bio samo jedan dan i igrom koincidencije naisao na pogresne ljude koji nisu pokazali ni gram volje da mi objasne gde se nalaze neka mesta u NS za koja sam ih pitao.

hehe to je tacno..pojava se zove ko te hebe kad nisi iz ns :lol:
ali ljubazni i divni ljudi u bg blah blah truc

A zasto si se ti toliko nameracila na mene?, mogu ti reci da ovo i jeste i nije tacno, evo npr. Ena Popov je iz Novog Sada i ako izuzmem neke oblike njenog ponasanja BAS mi je sexi.bas zbog neke njene rezervisanosti u ponasanju, ma da zna biti i potpuno suprotna od toga..i Natasa Bekvalc je takodje jako sexi ma da mnogo vise u fizickom nego psihickom smislu... U NS-u bio sam samo jednom a u BG-u koji mi je ipak geografski blizi ko zna koliko puta. Takodje moram da kazem da su ljudi u NS-u dosta hladniji i neljubazniji u odnosu na BG ali to je verovatno samo licni pogresan utisak zato jer sam u NS bio samo jedan dan i igrom koincidencije naisao na pogresne ljude koji nisu pokazali ni gram volje da mi objasne gde se nalaze neka mesta u NS za koja sam ih pitao.

oprosti, na osnovu čega si ti zaključio da sam se nameračila na tebe?
nisam te ni spomenula

A ja ne volim bas Turke, ustvarei volim ih al' ne volim njihovu kulturu, arhitekturu i slicno, al' volim tebe...i sta koji k...c sad da radim :think::heart:

rokni se

hehe to je tacno..pojava se zove ko te hebe kad nisi iz ns :lol:
ali ljubazni i divni ljudi u bg blah blah truc

je l'? :eek:
prema meni su svi bili ljubazni

da,zloban sam...niko nije pomenuo zene,vec ljude generalno,al je lepo sto mozes da budes heroj i da se boris za prava zena...lazni moralista koji se zakacio za jednu rec koja ne znaci to sto mislis...mada,znas ti to,al ovako ces biti borac za prava zena...

Mislim da su zenama potrebni borci za prava muskaraca a ne suprotno. to se tice nekih drugih tvojih postova na ovoj temi, mogu ti reci da u Londonu zivi 30% Engleza, 20-25% Hindusa a ostatak su: Paki-ji, Arapi, Kinezi, Poljaci, Irci, Skoti... a London ubedljivo najbogatija regija u EU. Ista stvar i sa Australijom i SAD. Potrbni su nam beskrupulozni ali i humani sprovodioci postojecih zakona koji su sasvim dobri ali se ne postuju ni 1 gram.

Koliko sam ja uspeo da primetim, doduse prateci fudbalske lige u od strane tebe navedenim drzavama, nemacki fudbaleri u nemackoj Bundes ligi su u proseku najruzniji ali imaju u proseku i najlepse supruge koje ih redovno prate sa tribina, francuskih fudbalera u francuskoj ligi gotovo i da nema ako ne racunamo sveze naturalizovane afrikance koji u proseku i nisu bas nesto rekao bih..., italijanski fudbaleri su ubedljivo najlepsi i ima ih dosta u italijanskoj ligi a i devojke su im jako lepe, do duse ne kao nemackim, a spanci su u proseku preniski za zenski ukus a mogu reci i da su spanjolke takodje jako niske neznam zasto...?. Eto to je moja ocena stanja u kontekstu fudbalera pojdinih liga sto ne mora da znaci da je njime odrazeno i prosecno stanje celokupnih pojedinih nacija:)

Fudbaleri nisu prosek...izvini ali je dovoljno da odes na bilo koji nemacki aerodrom i vidis da je skoro svaki Nemac "zgodan" ako ne lep covek...opeglen, namirisan, krupan, visok, lepe koze...meni takvi muskarci "leze"...nisam ja za tursko - balkanski melos...mislim nije neki uspeh napraviti dzumbus u Tunisu jer oni smekaju sve sto je zensko i mrda ali ako govorim o evropskim drzavama Italijani za moj racun nisu nikakvi frajeri iako ima svakako lepih dok mi se skoro svaki Nemac svidi...zasto je to tako ne znam...prija mi germanska estetika...

Spanjolke nisu puno niske u kompletu, zavisi od dela Spanije...Spanci musko - zenski su lepi ljudi...nema punackih, izrazito lepo odeveni, negovani, zene lepo ofarbane...nema one cuvene srpske - zuta kosa i crne obrve, tamo je sve pod konac...narod koji ima mozda najbolju casual modnu scenu u Evropi...za mene je izgled celokupan estetski utisak...

Poslednja izmena:

Back