Novosti: U Novom Sadu sam seksi.

Jel' vam se deshavalo nekad da kad promenite okruzenje u kom zivite tipa otputujete negde na letovanje, posetite tetku "preko bare", provalite da je suprotan pol zainteresovaniji za vas, nego u mestu gde zivite?
O ovome sam razmisljao prosle godine dok sam bio na razmeni ucenika u jednoj Skandinavskoj zemlji...
I zakljucio sam da sam se opasno is3povao...
Medjutim, pre par dana bio sam u Novom Sadu... i fazon... sedim u pizzeriji... posmatram devojku 4-5 stolova do mog... posmatra ona mene... odmeravanje pogledom... odjednom pridje, pita imash li vatre... ja pogledam na njen sto... tamo 2 upaljaca... :lol:
Onda, stalno neki flertovi, pogledi na ulici, opustene spike...
I provalim ja da su za mene, prosecnog muzjaka, devojke tamo zainteresovanije nego ovde gde zivim...
Pa me zanima, jel' vam se desavalo to nekad?
Jel' to samo do nas tj. naseg seksipila koji dobija/gubi kako pruzis nogu van svog dvorista, ili do devojaka koje su tamo skroz opustene i neisfolirane za konverzaciju?

joooj pa to je naš narod davno skontao: "devojka iz tudjeg sela uvek bolja i poštenija"

Jel' vam se deshavalo nekad da kad promenite okruzenje u kom zivite tipa otputujete negde na letovanje, posetite tetku "preko bare", provalite da je suprotan pol zainteresovaniji za vas, nego u mestu gde zivite?
O ovome sam razmisljao prosle godine dok sam bio na razmeni ucenika u jednoj Skandinavskoj zemlji...
Medjutim, pre par dana bio sam u Novom Sadu... i fazon... sedim u pizzeriji... posmatram devojku 4-5 stolova do mog... posmatra ona mene... odmeravanje pogledom... odjednom pridje, pita imash li vatre... ja pogledam na njen sto... tamo 2 upaljaca... :lol:
I provalim ja da su za mene, prosecnog muzjaka, devojke tamo zainteresovanije nego ovde gde zivim...
Jel' to samo do nas tj. naseg seksipila koji dobija/gubi kako pruzis nogu van svog dvorista, ili do devojaka koje su tamo skroz opustene i neisfolirane za konverzaciju?
Novi Sad?
Svašta se tamo dešava. Zato ga čedni poput mene zaobilaze. Ne sećam se kad sam poslednji put kročio u to vražje mesto.
:D

Slazem se sa tobom u potpunosti :)
Mislim da je bolje van svog dvorista,otici u nove predele,gde ima devojaka koliko ti dusa iste :D
Tako i ovde kod mene n_n

:zper::zper:

Jest' da je proslo godinu dana otkad sam otvorio temu, al' se ista situacija ponovila i juche :mrgreen: Prelepe, prelepe devojke, opustena atmosfera, mnogo flerta... Moram u NS da se preselim, podhitno! :D
Ako, preseli se.

:hahaha:
U NSu su cure jako doterane i lepe, a muskarci su ili kao klosari ili metro nezainteresovani za devojke.
Najmuzevniji su oni koji su dosli sa strane, Bosanci, Crnogorci isl.
Mada, ima smesnih tu pojava, ali poneki je i sarmantan, makar ne dizu nos kao Novosadjani.

Izvinjavam se :lol:

Ako, preseli se.

:hahaha:
U NSu su cure jako doterane i lepe, a muskarci su ili kao klosari ili metro nezainteresovani za devojke.
Najmuzevniji su oni koji su dosli sa strane, Bosanci, Crnogorci isl.
Mada, ima smesnih tu pojava, ali poneki je i sarmantan, makar ne dizu nos kao Novosadjani.

Izvinjavam se :lol:

A otkad to ženama i muškarcima u NS-u piše na čelu da li su rođeni u tom gradu ili su se doselili u njega? :D

covek da se sablazni na ovo...
Izvini :)
I ja sam se sablaznjavala na tvoje postove, pa nista :)
Nisam htela da te povredim, to je samo moj utisak i nekoliko desetina devojaka koje znam u NSu.

A otkad to ženama i muškarcima u NS-u piše na čelu da li su rođeni u tom gradu ili su se doselili u njega? :D
M ane pise, nego kako ti neko pridje, ili opusteno sa njim porazgovaras, ispostavi se da je neki student iz drugog mesta, ili da je Bosanac :)

A i na faxu se Novosadjani jako cesto separatisu i samo medju sobom druze.

brate tajna je u novom sadu...ne smatraju ga dzabe skoro svi najlepsim,najprijatnijim gradom a i novosadjanke su dokazano najbolje ribe u srbiji :D
naravno,tako je...
Izvini :)
I ja sam se sablaznjavala na tvoje postove, pa nista :)
Nisam htela da te povredim, to je samo moj utisak i nekoliko desetina devojaka koje znam u NSu.

.

pa i cilj je da se sablaznis...mene nisi uvredila,nisam ja sujetan,a i boli me uvo za pisanja u imaginarnom svetu sa imaginarnim ljudima...da,a sve te devojke dosle iz piccke materine u novi sad...naravno da ce im se njihovi medjedi svidjati...dosli divlji i oterali pitome...
Ne bi rekao. Isto mešaju guzama u letnjim haljinicama i autentične Bačvanke i one koje su se doselile u Novi Sad.
i psa mozes dresirati,tako da mozes i coveka...vremenom...mozda...

pa i cilj je da se sablaznis...mene nisi uvredila,nisam ja sujetan,a i boli me uvo za pisanja u imaginarnom svetu sa imaginarnim ljudima...da,a sve te devojke dosle iz piccke materine u novi sad...naravno da ce im se njihovi medjedi svidjati...dosli divlji i oterali pitome...
Upravo ti o tome pricam.
Radi se o tome da Novosadjanima mnogo smeta mesanje sa drugim kulturama koje je normalno za velike gradove.
Jako tesko prihvataju dodjose i nisu bas otvoreni prema drugacijim ljudima.
Nego nije tema ovde, da ne kvarimo.
Nisu sve te devojke dosle odatle odakle ti kazes. Postoji jos gradova u Srbiji pored NSa, koji je stvarno prelep grad, tu nema dvojbe. :)
Htedoh reci da je u mentalitetu i komunikativnosti razlika.

Vidis i iz uvodnog posta da devojke spopadaju coveka kad ode u NS :)

Back