- Poruka
- 195
Ко ће остати неухапшен у криминалној организацији СНС? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko bi rekao da korupcija jača nakon vašeg dolaska na vlastОвај је нешто гадно за**бао кад га ухапсише; поткрадао "централу"?![]()
Bio slinin čovekОвај је нешто гадно за**бао кад га ухапсише; поткрадао "централу"?![]()
Tačno.A što je najgore,razotkrivanje Jovanjice i hapšenja nije organizovao na svoju ruku i zato što je to hteo,nego je bio sateran u ćošakNeši nikada neće biti oproštena Jovanjica.
Postao je veći zlotvor od Djilasa zbog toga.
Više nije premijer opštinskog odbora. Žestoko nazadovanjeNeši nikada neće biti oproštena Jovanjica.
Postao je veći zlotvor od Djilasa zbog toga.
A velja bio zadužen za ketering?
A ti si kao smatrao Jovičića antipatičnim i pre ove vaše brukeA velja bio zadužen za ketering?![]()
Mislim da ga neće biti u sledećoj vladi.Više nije premijer opštinskog odbora. Žestoko nazadovanje
Neće jer mi pobeđujemo u martu 2022Mislim da ga neće biti u sledećoj vladi.
i to a i izgleda da je dao dozvole na zemljištu koje je na trasi metroa koji ovaj gradi...drugim rečima postao je nekontrolisano bahat i gramziv a nije baš taj kapacitet. Polete čovek malo previše.Bio slinin čovek
I da pobedi SNS opet mislim da odlazi u prošlost. Mada svakako se nafatirao. Pitanje je da li će samo to biti kao posledica.Neće jer mi pobeđujemo u martu 2022
Ne znam, ali milo mi je da je neki radikal uhapšen.Unutar-stranacki obracun, taj nije "pao" zato sto je krao (jer svi oni to rade) vec zato sto je izdao dozvolu za gradnju nekom pljuvacu Vucica.
Računaj da su __ ovo poslednji meseci na vlastiMa dajte vladaće pic0usti 600 godina kao turci, ne podcenjujte glupost srBskog naroda![]()