GIDEON
Iskusan
- Poruka
- 5.515
Pa dao vam Tita i od svega ste uspeli da polozitie parketDaj mi 300.000 hektara po Vojvodini na lepe oči pa da vidiš kako ću da gazdujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dao vam Tita i od svega ste uspeli da polozitie parketDaj mi 300.000 hektara po Vojvodini na lepe oči pa da vidiš kako ću da gazdujem...
Mene u to ne mešajPa dao vam Tita i od svega ste uspeli da polozitie parket
vidi, iznad sam ti dao moj sajt a propo ponosnihali da je pametnije izgradjivati svoje iako možda trenutno nije najsjajnije ali kroz par generacija se neće morati ići nigde.
mi moramo da ucimo istorijuZapad je to snimio i za manje od 30 godina ponovo napao.
vidi, iznad sam ti dao moj sajt a propo ponosnih
pa, imam ja kolege koji odavde izgradjuju tu, ili u srpskoj... videcemo jos
mi moramo da ucimo istoriju
1. aleksandar od jugoslavije - serija na tv-u
2. tito i balansiranje izmedju istoka i zapda, nesvrstani, sto nam je dozvoljeno dok je bilo interesa, ali cim je interes nestao, cena je morala da se plati
3. zapad samo gleda interes, ali nama je ispiran mozak sa navodnim saveznistvom, naivno nam poturane imbecilne ideje kao da je ovaj svet globalno selo, a svi da smo braca; e, pa nismo, nego se glodjemo, pa ko koga ugrize, ili mu ustine teritroriju, resurse, prirodne i ljudske
ej, gledao sam ovu epizodu dok sam bio u bgd-usa sve Bosancima "za proširenje stana"
timeline 0:25:00
rodjooo moj lijeeepiii
kako ste vi mene obradovali što sam ja vama doš'o
(bole ga kuratz neće on naiebat')
Ех, та проклета диктатура 90-тих, када су се 10 година правили читави серијали у којима се спрдало са диктатором.
sa sve Bosancima "za proširenje stana"
timeline 0:25:00
rodjooo moj lijeeepiii
kako ste vi mene obradovali što sam ja vama doš'o
(bole ga kuratz neće on naiebat')
Idu izbori...Ta teatralna hapsenja su kao sportski ribolov. Uhvatis, slikas se, pustis i postavljas slike gde stignes. Tako su i Miskovica hapsili pre skoro 10 godina i ?????
Ima da mu sude dok ne umre .
Овај је ситна риба!
САМО неколико сати пошто је министар полиције Александар Вулин казао да у борби против криминала неће бит
Da, stvarno su te 90-e bile demokratski raj u poređenju sa postslobizmom. Svega je bilo više, i demokratije i batina po leđima opozicije a neki srećnici su mogli i metak da popiju jer su pričali nešto što se prvoj dami nije svidelo. A onda su dosmanlije sve to skinule sa repertoara i ugasile svetlo u Srbiji.Ех, та проклета диктатура 90-тих, када су се 10 година правили читави серијали у којима се спрдало са диктатором.
На сву срећу, дошла је демократија, па већ 20 година нема оваквих представа/емисија.Пре 17-18 година покушали су са једном луткарском сатиром али су је демократски скинули са програма због заштите лика и дела З.Ђинђића.
Проблем је што неолиберални капитализам само то признаје. "Броји" се само резултат, а начин на који је постигнут је неважан.problem je brzina
Ја се одлично сећам, да су постојали Студио Б, РТВ Политика и БК Телеком, који су били доста критични према Слоби.Б 92 није имао телевизију већ само радио.РТВ Политика је мало лутала, али и они су често били наклоњени опозицији.Постојало је брдо локалних радио станица које су биле против режима.Da, stvarno su te 90-e bile demokratski raj u poređenju sa postslobizmom. Svega je bilo više, i demokratije i batina po leđima opozicije a neki srećnici su mogli i metak da popiju jer su pričali nešto što se prvoj dami nije svidelo. A onda su dosmanlije sve to skinule sa repertoara i ugasile svetlo u Srbiji.
A sećaš li se da je na nekog opozicionog lidera, ma i običnog člana, naleteo kamion pun peska? Ili da je na nekoga pucano pa se ne zna ko je pucao? Ili da je neko nestao pa posle pronađen zaliven krečom?Ја се одлично сећам, да су постојали Студио Б, РТВ Политика и БК Телеком, који су били доста критични према Слоби.Б 92 није имао телевизију већ само радио.РТВ Политика је мало лутала, али и они су често били наклоњени опозицији.Постојало је брдо локалних радио станица које су биле против режима.
Онда су ДОС-овци и велики националиста Коштуница 2006 године све то растурили.Угасили су РТВ Политику, БК телевизију, Трећи канал, и гомилу разних београдских и локалних РТВ станица.Читаве редакције су отпуштане , гашене су локалне радио станице или су претваране у форматиране музичке радио станице које врте плејлисту 200-300 песама по неколико година.ж
Огроман број новинара је изгубио посао, али то нико не помиње.
Slobo je bar imao nekakve kadrove , ovaj danas ima najobicnije poslusnike pa se onda narod cudi kako ih cisti posto su lopoviЈа се одлично сећам, да су постојали Студио Б, РТВ Политика и БК Телеком, који су били доста критични према Слоби.Б 92 није имао телевизију већ само радио.РТВ Политика је мало лутала, али и они су често били наклоњени опозицији.Постојало је брдо локалних радио станица које су биле против режима.
Онда су ДОС-овци и велики националиста Коштуница 2006 године све то растурили.Угасили су РТВ Политику, БК телевизију, Трећи канал, и гомилу разних београдских и локалних РТВ станица.Читаве редакције су отпуштане , гашене су локалне радио станице или су претваране у форматиране музичке радио станице које врте плејлисту 200-300 песама по неколико година.ж
Огроман број новинара је изгубио посао, али то нико не помиње.
Eh šta ti je nesreća.Malo klasike ''Đilas lopov''
Revolucija jede svoju decu.Eh šta ti je nesreća.
Željno očekuješ da vrhovni vodja uhapsi Djilasa a on na kraju uhapsi tebe.
Džabe si izgarao.
Ne znam kako vama ali meni ovaj lik veoma lici na Jezdu Vasiljevica.Mislim da je sad na redu onaj Tutankamon iz Leskovac.
![]()