S1MCRO
Elita
- Poruka
- 22.850
Čini mi se da je i u to vreme za ovo znao onaj ko treba da zna ali je čekao pogodan trenutak pa izvukao dokumentaciju iz fijoke.u periodu od jula 2016. do novembra 2018. godine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čini mi se da je i u to vreme za ovo znao onaj ko treba da zna ali je čekao pogodan trenutak pa izvukao dokumentaciju iz fijoke.u periodu od jula 2016. do novembra 2018. godine
#nijesedesilo i #necesedesitiAko je zbog gradnje,nek se spreme i ostali ,presednici opstina.
Ili je neko dao pare,da legalizuje objekat,a nije,pa prijavioČini mi se da je i u to vreme za ovo znao onaj ko treba da zna ali je čekao pogodan trenutak pa izvukao dokumentaciju iz fijoke.
Secam se da su vodali kao atrakciju po mitinzima Decko je valjda siroce iz Bosne ,pobili mu mujdze familiju i ovaj im je bio bas potaman za onako malo epp nacionalizam. Medjutim nije bas ni toliko pametan. To sto je korumpiran ,to rade svoi predsednici opstina ali ovaj je glupav pa su ga uhvatili. Cak mislim da je bio kadar Nese Slinavog i Marije Obradovic,Konacno nesto pametno.
Ovaj lik mi je oduvek bio odbojan. Dosao iz Bosne da bude predsednik opstine Palilula.
Pa njega su morali da dovedu za ruku da mu pokazu gde je zgrada opstine.
To je kao da ja odem u New York i hocu da budem gradonacelnik tamo.
Dugo mu trebalo da to ukapira.Ili je neko dao pare,da legalizuje objekat,a nije,pa prijavio
da, iznenadio me jako neprijatno danas na Kvadratina kada se odao da sam vozi auto, a svima probio glavu kakoЏЕГИ сере, а ради за 20 јевради и не сме да покаже рачун из Рајфајзен банке!![]()
za sta su ga uhvatili ?Sve dok ne bude pravosnazno osudjen ,sto se u Srbiji inace nikada nije dogodilo,sve je to zrtva pesaka (figura)Secam se da su vodali kao atrakciju po mitinzima Decko je valjda siroce iz Bosne ,pobili mu mujdze familiju i ovaj im je bio bas potaman za onako malo epp nacionalizam. Medjutim nije bas ni toliko pametan. To sto je korumpiran ,to rade svoi predsednici opstina ali ovaj je glupav pa su ga uhvatili. Cak mislim da je bio kadar Nese Slinavog i Marije Obradovic,
Ћевапе није, али је много јео гоМна.. Чудо да је до сада био на слободи!?
ОСИЛИЛА се фукара родом из Сребренице...из БејХаа.
polako majstorePolako primenjuju metode iz Kine ... meritokratija na sns nacin haha.
Efekti nula![]()
Jel osudjen neki naprednjak ?polako majstore
evo 30 godina kasnije stigli rezultati privatluka najgladnije dece komunizma koja se razumeju u liberaluzam al da oni budu odozgo, inače neće da se igraju
dje su svedoci?Jel osudjen neki naprednjak ?
Mozda na mesec dana i to je to haha.
Djilas ih pokrao.dje su svedoci?
ozbiljno te pitam, ovde mi dva prijatelja iz udbe pa da ne kreiraju naloge bezvezeDjilas ih pokrao.
Cvijan.ozbiljno te pitam, ovde mi dva prijatelja iz udbe pa da ne kreiraju naloge bezveze
znaš ili ne znaš?
znači nemaš pojmaCvijan.
Oliver Ivanovic.znači nemaš pojma
za sta su ga uhvatili ?Sve dok ne bude pravosnazno osudjen ,sto se u Srbiji inace nikada nije dogodilo,sve je to zrtva pesaka (figura)
Нису добили "свој део"!a ko su ovi ortaci?