"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Нема заштићених, ухапшен председник општине Палилула

Konacno nesto pametno.

Ovaj lik mi je oduvek bio odbojan. Dosao iz Bosne da bude predsednik opstine Palilula.

Pa njega su morali da dovedu za ruku da mu pokazu gde je zgrada opstine.

To je kao da ja odem u New York i hocu da budem gradonacelnik tamo.
Secam se da su vodali kao atrakciju po mitinzima Decko je valjda siroce iz Bosne ,pobili mu mujdze familiju i ovaj im je bio bas potaman za onako malo epp nacionalizam. Medjutim nije bas ni toliko pametan. To sto je korumpiran ,to rade svoi predsednici opstina ali ovaj je glupav pa su ga uhvatili. Cak mislim da je bio kadar Nese Slinavog i Marije Obradovic,

Secam se da su vodali kao atrakciju po mitinzima Decko je valjda siroce iz Bosne ,pobili mu mujdze familiju i ovaj im je bio bas potaman za onako malo epp nacionalizam. Medjutim nije bas ni toliko pametan. To sto je korumpiran ,to rade svoi predsednici opstina ali ovaj je glupav pa su ga uhvatili. Cak mislim da je bio kadar Nese Slinavog i Marije Obradovic,
za sta su ga uhvatili ?Sve dok ne bude pravosnazno osudjen ,sto se u Srbiji inace nikada nije dogodilo,sve je to zrtva pesaka (figura)

Ћевапе није, али је много јео гоМна.. Чудо да је до сада био на слободи!? :confused:
ОСИЛИЛА се фукара родом из Сребренице...из БејХаа.

u uredjenim zemljama vlada pravilo da starosedeoci sa prebivalištem prvi dobijaju posao što se pokazalo jako pametnim potezom...

do daljnjeg seljana će nevaspitanjem i bezobrazlukom da narušava svaku moguću društvenu zakonsku i moralnu normu, jer Bože moj, uvek imaku gde da se "vrnu" kad zagusti i to uz cerekanje

a starosedeoci će da duvaju...

Poslednja izmena od moderatora:
Polako primenjuju metode iz Kine ... meritokratija na sns nacin haha.
Efekti nula :hahaha:
polako majstore

evo 30 godina kasnije stigli rezultati privatluka najgladnije dece komunizma koja se razumeju u liberaluzam al da oni budu odozgo, inače neće da se igraju

polako majstore

evo 30 godina kasnije stigli rezultati privatluka najgladnije dece komunizma koja se razumeju u liberaluzam al da oni budu odozgo, inače neće da se igraju
Jel osudjen neki naprednjak ?
Mozda na mesec dana i to je to haha.

U STANU ALEKSANDRA JOVIČIĆA: Policija pronašla 350.000 evra u KEŠU!​

575885_aleksandar-jovicic_ls.jpg

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...sandra-jovicica-pronadjeno-330000-evra-u-kesu

Back