proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
kad advokat zavuce ruku u svoj dzep???
samo kad je zdravo hladno

samo kad je zdravo hladno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti, što su ti to rekli U PRAVU SU !!!'Ajde da vas pitam nešto važno.
Da li roditelji mogu da prodaju nekretninu detetu?
ja ne vidim razlog da ne može; ali na nekoliko strana sam tako čula:? Znači, ne da pokolone, nego baš prodaju.
Eto, kako sam znala 8)Nije dil sa Stefanom, nego između moje mame i mene. Znači, imam i drugačije prezime i muža i imam više od 18 i voljna sam :smile:
'Ajde molim vas ponovo:smile::wink:
Novi momenti !!! Kaži ko da ti podeli karte, u ovoj šnjuri, onaj OSVEŠĆENI i DOKAZANI pastuv ili ja ???Nije dil sa Stefanom, nego između moje mame i mene. Znači, imam i drugačije prezime i muža i imam više od 18 i voljna sam :smile:
'Ajde molim vas ponovo:smile::wink:

A, danas - sutra, kada sklja brdo para u renoviranje, pa se podžapaju i dođe do OPOZIVA, oš joj ti refundirati, a ??? :-DU tom slučaju najmanje je važno tvoje prezime.
Bitno je da imaš više od 18.godina, a imaš.
Time si stekla punu poslovu i pravnu sposobnost i možeš da zaključuješ pravne poslove bez ograničenja.
Narodski rečeno :
Dakle sada slobodno možeš da trguješ s kevom.
Mada ne vidim razlog za prodaju jer stavljaš nekretninu u promet odakle sledi POREZ !
Kod poklona nema poreza !

Pa naravno, sad kad znam da mogu; zato sam i pitalaps. trguj na svoje ime![]()

Mobille dictum, razmišljaj pravnički, tj. PRO FUTURO !!! Dakle, a eventualni RAZVOD, a velikodišna mama i blagodarna ćerka mogu onda u CRNU KUĆU, ako prođu one kvalifikacije, da gledaju BIVŠEG zeta i muža kako čašćava, akonto ove transakcije ??? :-DPa dobro čim dobije poklon neka ga proda mužu !

A ovo sam onako, blago rekao, da te ne plašim previše, imajući u vidu da se, nenadano, i kod MUŽA može pojaviti tzv. " Prokin sindrom " BETONIRANJA DVORIŠTA !!! :-DMobille dictum, razmišljaj pravnički, tj. PRO FUTURO !!! Dakle, a eventualni RAZVOD, a velikodišna mama i blagodarna ćerka mogu onda u CRNU KUĆU, ako prođu one kvalifikacije, da gledaju BIVŠEG zeta i muža kako čašćava, akonto ove transakcije ??? :-D