Novosadska deca ubačena u izbornu kampanju!

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
213.755

I deca u Đurićevoj kampanji: Jeo pasulj u "Radosnom detinjstvu"​


Član predsednitšva Srpske napredne stranke Milan Đurić dao je "pun gas" kada je kampanja u pitanju.

djuric_i_deca.jpgPoslednjih dana imao je više aktivnosti koja su uključivala i najmlađe. Većinu ovih aktivnost sprovodi kao gradonačelnik, ali se sve uklapa u pozitivnu predizbornu kampanju.
Tako je u ponedeljak ugostio u Gradskoj kući decu iz Predškolske ustanove "Radosno detinsjtvo", a potom je posetio centralnu kuhinju.

"Priča se da je u vrtićima pasulj jedno od omiljenih jela. Morao sam u to lično da se uverim (...) Dobar ručak, u još boljem društvu", piše na Instagram nalogu Đurića.

Ovo je samo jedan u nizu događaja koji je uključivao decu u jeku predizborne kampanje.

Fotografisao se i snimao sa učesnicima festivala za decu "Teatar na dar", govorio je na otvaranju Olimpijskih sportskih igara učenika Srbije, zajedno sa Natašom Bekvalac bio je u prihvatilištu za pse, slikao se sa velikim brojem dece na sokolskom sletu...

Podsetimo, u periodu od 1. januara do 25. aprila Đurić je imao nešto više od 115 aktivnosti. Međutim, samo u poslednjih mesec dana, bio je prisutan na više od 80 događaja.

Osim toga, Transparentnost Srbija je najavila da će protiv Đurića podneti prijavu Agenciji za sprečavanje korupcije zbog funkcionerske kampanje.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...ampanji-Jeo-pasulj-u-Radosnom-detinjstvu.html

Izvinite, koliko je ovo po zakonu? Zar ne piše negde da deca treba da budu zaštićena od ovakvih zloupotreba?
 
Da, tu se onda postavlja i pitanje kako može neko ko nije zaposlen u ustanovi da boravi sa decom u službenim prostorijama. Ne znam šta kažu propisi o tome.
Ако је интелектуално на нивоу вртићке дјеце, онда је све у реду, шта сте одмах напали човјека. :mrgreen:
Мада, кад боље погледам, дјечица ипак имају бистрији поглед. :lol:
 

Back
Top