DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 48.866
A da ne nabrajam milion drugih slucajeva poznatih i nepoznatih siroj javnosti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta kakis ?Znaci dobar vam vucic, vucevic ne valja, koga je naravno licno vucic postavio da bude na tim funkcijama od gradonacelnika pa eto sad do premijera pa i predsednika stranke.
ovde nije rec o sava mali o beogradu o ...A da ne nabrajam milion drugih slucajeva poznatih i nepoznatih siroj javnosti.
Znate vi moj penis, sto niste sprecili ovu tragediju ako ste znali, vasa je stvar pazi boga ti!sta kakis ?
ne mozes i neces se mesati medju NOVOSADJANE!
niti blage veze imas sa desavanjima na tenderima tokom vladavine celavog napicnjaka u novom sadu.
Mi novosadjani odlicno znamo sta je radio i ko je ovde GLAVNI I ODGOVORNI BIO ZA SVE tendere za sve POSLOVE , svaku šemicu ! Bukvalno za sve!
pa i za ebeno ocitavanje struje i to je dodeljivao firmi koja je povezana sa njim ili njegovim ljudima...
taj celavi dunster je tutuban kakvog pi,zda nije opi,zdila da prostis i mi dobro znamo ko je odgovoran za nastresnicu i ko je tada i kome davao ovde poslice pa tako i taj posao ok onastresnice podiiyvodjacu....
zato SU NOVOSADJANI NA PROTESTU U UTORAK KADA SE OKUPILO PREKO 20 000 LJUDI zatrazili iskljucivo VUCEVICEVU OSTAVKU I ODGOVORNOST ! I DJURICEVUkao njegovog naslednika.
nikakva vesic i gluposti.
vucevic. djuric. sto se djurica tice da se ne lazemo taj je poslednjih godinu dana u radovima bio gradonacelnik ali tada je vec uveliko sve bilo dogovoren oi sredjeno ko sta radi tak oda je on od celvka dopicnjaka dobio vruc krompir u ruke...
nemoj se mesati svugde i tamo GDE POJMA NEMAS , jer ovo je nasa stvar. Mi znamo ko je ovde bukvaln osvakim ebenim tenderom gospodario! i ko je dovodio likove poput onog pod nadimkom bosanas pa onaj pa ovaj...
zato i traze vucevicevu ostavku i dogovornost! sve ostalo sam oce podgravrti nase nezadovoljstvo prema tom dopicnjaku a i prema vlasti ako ga bude stitila...
tvoje opsesije vucicem ostavi za sebe...
Veliki je odgovornosti.Znate vi moj penis, sto niste sprecili ovu tragediju ako ste znali, vasa je stvar pazi boga ti!
A ne interesuje te , ti nisi Srbin, zato te i ne interesuje!ovde nije rec o sava mali o beogradu o ...
ovde je rec o ubistvu nasih 14 sugradjana novosadjana, zbog NESTRUCNOSTI DUNSTERA KOJI SU IZRAZENOM ALAVOSCU I KORPUCIJOM ubili nase sugradjane.
svako od nas novosadjana je mogao biti tamo.
nikakve save male i ciganije me ne interesuju
da zanmo odlicno da je svaki tender VUCEVIC stelovao! i sve je moralo preko njega.Znate vi moj penis, sto niste sprecili ovu tragediju ako ste znali, vasa je stvar pazi boga ti!
Istina je da ti nisi Srbin sto si i otkrio u ovim postovima, i nema sta vise s tobom da diskutujem!da zanmo odlicno da je svaki tender VUCEVIC stelovao! i sve je moralo preko njega.
to je istina, jedina.
sto se brukas tako tom gluposcu jadan ne bio ? pa kako cemo znati unapred da ce neko nestrucnoscu shebati nastresnicu?
ono sto znamo je da je svaki tender picopevac celavi kontrolisao i vedrio i oblacio...
eto sad se desilo sta se desilo i jedino ko je kriv je taj picopevac celavi...
mi novosadjani znamo da ni jedan tender bey njega nije mogao proc u novom sadu...
ja nisam srbin? a ko mi to kaze ? neko ko iam komplekse i ko skoro 24 h visi po internetu glumeci junaka u borbi s vucicem?A ne interesuje te , ti nisi Srbin, zato te i ne interesuje!
raus ?Istina je da ti nisi Srbin sto si i otkrio u ovim postovima, i nema sta vise s tobom da diskutujem!
Onaj ko mrzi moj narod,raussss.
Dzabe ti sve, Srbin nikad ne bi tako rekao, da ga bas briga sto nasi ljudi ginu i stradaju u ostalim delovima zemlje.ja nisam srbin? a ko mi to kaze ? neko ko iam komplekse i ko skoro 24 h visi po internetu glumeci junaka u borbi s vucicem?
ja sam kad je trebalo od 92 do 95 isao iy novog sada dobrovoljno u vojsku srpske republike na ozren i ginuo tri godine zarad srpskog naroda.
i ti ces meni reci da nisam srbin ?
trpas se u teme i u rgad sa kojim veze nemas. ja ti lepo objasnjavam da je VUCEVIC BIO GOSPODAR NOVOG SADA I DA JE SVE OGRZLO U KORUPCIJI cak vise no bilo gde veruj mi!
i to mi novosadjani odlicno zanmo i zato sad trayim oda on odgovara jer ako je neko potpisao ugovor i doviukao tog podiyvodjaca to je onda iskljucivo vucevic!
a ti se nameces da nam prebacujes to JER ETO PO TEBI IPA KEJ TO KRIV VUCIC A NE VUCEVIC...
pa ne moze za sve bit kriv vucic... u ostalom ako se dokaze u procesu kada osudimo konacno oovogo celavog dunstera da je i vucic odgovoran tj enma problema robija za obojicu...
kad sam ja ovo rekao ?Sta kazes , **** mi se sto Srbi ginu,
A KOLIKO JE TO STRADALO U TOJ CIGANOSKOJ MAHALI zvanoj sava mali?Dzabe ti sve, Srbin nikad ne bi tako rekao, da ga bas briga sto nasi ljudi ginu i stradaju u ostalim delovima zemlje.
ako ti se ne svidja, a ti setaj. ne treba nam tvoja pomoc, sami cemo ne briniSamo smo mi novosadjani vazni, ma nemoj !!!
Kad predvode titoisticka UDBASKA kopilad i njihovi produkti poput SVIĆE, STAV, Brajan Brković, pogačar..dovoljnoje reći da grupu STAV podržava DINKO GRUHONJIĆNovosađani su videli da od protesta nema valjde.
Da.Kad predvode titoisticka UDBASKA kopilad i njihovi produkti poput SVIĆE, STAV, Brajan Brković, pogačar..dovoljnoje reći da grupu STAV podržava DINKO GRUHONJIĆ
pametnom dosta.
Nisu novosadjani zavrsili, tek su počeli ovu priču ali je Udba prebacila u bg jer je bg prodana duša
U ns su se usrali onih 20 000