S
smyle
Gost
sta mislite o ovom novokompanovom roku avril lavigne i tako to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slucajno sam skinuo sa neta Chop Cuie koju ona peva na nekom konceru uzivo, pa to je strashno. Sve bre otishlo u komercijalu. Vecina ljudi koji bave poslom muzicara vishe brinu za svoju novacanu sigurnost, nego za svoje fanovesmyle:sta mislite o ovom novokompanovom roku avril lavigne i tako to
PROTIV NJE NEMAM BAS NISTA,ALI NOVOKOMPONOVANI ROCK NEMA NI DESETI DIO ONE DUBINE (CAST IZUZECIMA!)STAROG,DOBROG ROCKA!!!smyle:sta mislite o ovom novokompanovom roku avril lavigne i tako to
george berger:PROTIV NJE NEMAM BAS NISTA,ALI NOVOKOMPONOVANI ROCK NEMA NI DESETI DIO ONE DUBINE (CAST IZUZECIMA!)STAROG,DOBROG ROCKA!!!smyle:sta mislite o ovom novokompanovom roku avril lavigne i tako to
runaway_girl:george berger:PROTIV NJE NEMAM BAS NISTA,ALI NOVOKOMPONOVANI ROCK NEMA NI DESETI DIO ONE DUBINE (CAST IZUZECIMA!)STAROG,DOBROG ROCKA!!!smyle:sta mislite o ovom novokompanovom roku avril lavigne i tako to
No further comment...
Ti seres mnogoGwydion:Ja mislim da je Avril buducnost roka. I podrzavam to maksimalno.
wild_child:Ti seres mnogoGwydion:Ja mislim da je Avril buducnost roka. I podrzavam to maksimalno.
a od kada je to ta O-moj-Boze-zelim-da-izgledam-kao-opasna-balavica-koja-prodaje-masu-ploca curka ROCK???smyle:sta mislite o ovom novokompanovom roku avril lavigne i tako to
Gwydion:Ja mislim da je Avril buducnost roka. I podrzavam to maksimalno.
...stvarno, u pravu si... i ja kad je god vidim onako slatku (kao shecerlemawild_child:Jao da tako sam ljubomorna da ne znam sta cu sa sobom....moracu na plasticnu operaciju jer ja zelim da izgledam ko Avril....joj...da....samo kesh da skupim aha....![]()
![]()
![]()
![]()