Novoizabrani predsjednik SAD-a proglasio je antivaxxera Roberta F. Kennedyja Jr. za svog budućeg ministra zdravlja

Evo jedna za Ruki da joj bude lakše

1731735948288.png

Evo jedna za Ruki da joj bude lakše

Pogledajte prilog 1642954
Još uvek su obavezne vakcine, ali eto malih boginja. Problem je što on hoće u budućnosti da učini vakcinu opcijom, a ne obavezom? Pa je l' on ima DeLorean za putovanje kroz vreme, da njegova buduća odluka ima već sada posledice?

mo deci u usa ne bakcinisemo, samo kazemo izuzece, a evo sada s zna i zasto to radimo

Kenedi Mlađi: ni jedna od 72 vakcine nije testirana na bezbednost

a sto se tice "obaveznih" mrna, pa citam bas isplacena odsteta osobi 10-ak miliona sto je dobila otkaz jer nije htela da je pelcuju za otrovnom mrnom

sto meni nisu dali otkaz, da sada budem bogat, ....samo mi munuse neki ausvajs ako me zaustavi policija, jos ga imam u kolima

Putin treba da dobije Nobelovu nagradu jer je izlecio svet od zablude kurone, sad je vise niko ne spominje sem u spremljenim tuzbama za zlocin i fasizam protiv covecanstva.
Како може Путтлер који је и сам ваксер, да буде разбијач пландемије кијавице, због које је планета џаба закључавана и бодена?

Pelenu na lice, kao svaki normalni podrzavalac nauke, zdravlja i zdravstveni ekspert, a ne kao neki ludi antivaxxer koji u 80-im izgleda bolje, ulaze u zdravlje i vezba vise nego sto su sve Debele Berte eksperti za zdravlje za ceo zivot...zajedno...

Pelenu na lice, kao svaki normalni podrzavalac nauke, zdravlja i zdravstveni ekspert, a ne kao neki ludi antivaxxer koji u 80-im izgleda bolje, ulaze u zdravlje i vezba vise nego sto su sve Debele Berte eksperti za zdravlje za ceo zivot...zajedno...
Ваксерима треба начачкати лобању бустерима ко јеж. Мислим да би тад били safe and effective и заборавили би на "антиваксере".

Сад је зима и шта мене боли к. "да ли неки ваксер носи капут да би мени било топло" :eek: ? Мастангело узми таблете за притисак, нешто ми је притисак висок јутрос.🤬

Ваксерима треба начачкати лобању бустерима ко јеж. Мислим да би тад били safe and effective и заборавили би на "антиваксере".
Neka rade sa sobom sta 'oce, ali neka ostave druge na miru!
A ne da ovako drsko i bezobrazno napadaju, vredjaju, obelezavaju druge i gledaju sa visine...izmisljajuci neke teorije...

Poslednja izmena:
Kakva bre sloboda ? O čemu ti pričaš uopšte
Sloboda izbora.
Niko vama ne brani da sebe i svoju decu (ako takvi uopšte imaju decu) bodete svakakvim neispitanim supstancama.
Ali, nemate pravo da druge ljude prisiljavate da to rade sebi i svojoj deci.

Back