Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.813
Овом приликом признаваће се и одговори који одударају до 10% од тачног! 
Израчунај плаву површину:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако овако унапријед најавиш одступање од ТАЧНО 100%, признаће ти се као потпуно тачно!ja mogu da dam odgovor koji potpuno 100% odudara od tačnog....![]()
On sa % lose stojimoj odgovor je nula...a ti sračunaj koliko % to odudara od tačnog rešenja...![]()
meni proslo jutro kad sam ostrog uma pa cu preksociti do sutra ujutruJa necu da ucestvujem danas![]()
Ja necu celog dana, imam nesto drugo da radimmeni proslo jutro kad sam ostrog uma pa cu preksociti do sutra ujutru![]()
ispunjavanje bracnih obaveza se ne smatra "nesto drugo da radis"Ja necu celog dana, imam nesto drugo da radim![]()
vektorimaSmerovima
To jest tačan odgovor. Čestitamo!moj odgovor je nula...a ti sračunaj koliko % to odudara od tačnog rešenja...![]()
u stvari tacan odgvor je da se podeli dijagonalama na trouglove i koristis povrsinu trougla po formuliTo jest tačan odgovor. Čestitamo!
Овом приликом признаваће се и одговори који одударају до 10% од тачног!
Pogledajte prilog 1664926
Komplikator.u stvari tacan odgvor je da se podeli dijagonalama na trouglove i koristis povrsinu trougla po formuli
(a*h)/2
i onda preko jednacina dobijes.
mrzi me da racunam.
To jest tačan odgovor! Čestitamo!u stvari tacan odgvor je da se podeli dijagonalama na trouglove i koristis povrsinu trougla po formuli
(a*h)/2
i onda preko jednacina dobijes.
mrzi me da racunam.
Prvo vidiš ko je postavio zadatak i onda isključiš logiku. Da Pili postavi nešto što je logično lako riješiti?Postoji najjednostavniji nacin za resenje.
Povrsina celog kvadrata je 100%
Od toga oduzmete date povrsine i dobijete odgovor![]()
To jest tačan odgovor! Čestitamo!Deluje da je oko 25,6 cm^2
odokativno![]()
To sam i ja prvo sračunala, ali pazi ovi sa lčeve strane, onaj dole je za 4 manja površina od onog gore, a ovi sa desne strane, pošto su četvorougaonici veći, nemoguće je da ovaj dole bude isto samo za 4 manji.28 cm²
To jest tačan odgovor! Čestitamo!28 cm²