"Novogodišnji poklon od kompanije MeiTa - 350 otkaza"

Ja ne razumem Srbe niti Srpski patriotizam...
Prvo ti je drazi stranac
drugo gledas da se pokazes veliki domacin strancu a ovamo sve pogan prema komsiji
trece bitnija ti je zarada i da unapredjujes strance jer ti raste ego , samo si ti uspeo od srba, i oko tebe svi stranci , nego da zajedno saradjujes i radis sa onima iz detinjstva, totalno suprotno od nemacke ideologije....cak i od americke, ne znam britansku...

cetvrto , satri komsiju jer samo ako moli ti je dobar komsija jer je nizi u hijararhiji od tebe.
peto , ako komsija nece po tvome a ne svidja mu se kako ide po tvome, nek se iseli i ode....

Totalno ne razumem ovakav srbizam a skoro svaki srbizam je ovakav...

Zato što rade na teritoriji Srbije na kojoj je pod 1. Zabranjeno ropstvo; 2. Postoje propisi o minimalnoj ceni rada.
Pod 1.(jedan) price o nekakvim robovima sa dalekog istoka su rekla-kazala i prvenstveno se radi o losim uslovima gde ti ljudi borave,a koji svakako moraju biti bolji
Pod 2(dva) price plati od 200 evra su takodje,carsijske price,koje bi trebalo da provere nadlezni organi.Bor i Majdanpek nemaju ljude koji su u ropskom polozaju niti rade za 200 evra,to znam

Ove godine je izdato 50.000 radnih dozvola za strance. Dakle, polako menjaju narod onim koji se ne buni.
Autobuse voze ljudi ko zna odakle, ne znaju jezik, ko zna ko im je izdao dozvolu i serifikate za prevoz ljudi. Ima ih svuda, obaraju satnice našim ljudima umesto da se poslodavci nateraju da plate više radniku i da poštuju ugovor o radu i prijavljuju na pun iznos a ne na minimalac

Ove godine je izdato 50.000 radnih dozvola za strance. Dakle, polako menjaju narod onim koji se ne buni.

To su radne dozvole. Ljudi došli da rade. Ne verujem da će ih više od par procenata ostati u Srbiji a za razliku od 100 hiljada Srba u Beču, 400 hiljada Srba u Nemačkoj, milion Sirijaca + par miliona Turaka u Nemačkoj, milion Poljaka u Engleskoj , desetak miliona muslimana sa Kavkaza i srednje Azije u Rusiji itd..itd. Ne treba biti ksenofobičan.

Pod 1.(jedan) price o nekakvim robovima sa dalekog istoka su rekla-kazala i prvenstveno se radi o losim uslovima gde ti ljudi borave,a koji svakako moraju biti bolji
Pod 2(dva) price plati od 200 evra su takodje,carsijske price,koje bi trebalo da provere nadlezni organi.Bor i Majdanpek nemaju ljude koji su u ropskom polozaju niti rade za 200 evra,to znam
Niko ne govori o Boru i Majdanpeku.

To su radne dozvole. Ljudi došli da rade. Ne verujem da će ih više od par procenata ostati u Srbiji a za razliku od 100 hiljada Srba u Beču, 400 hiljada Srba u Nemačkoj, milion Sirijaca + par miliona Turaka u Nemačkoj, milion Poljaka u Engleskoj , desetak miliona muslimana sa Kavkaza i srednje Azije u Rusiji itd..itd. Ne treba biti ksenofobičan.
Multikulturalnost i uvoz migranata u Nemačku izvan Evrope velika katastrofa. Treba da se učimo na tudjim greškama.
Uostalom tako nešto je rekla i Angela Merkel (kad je otišla sa funkcije)

Ne vidim sta je ovde problem..Ko treba da stiti tržište rada u Srbiji ?..Kinezi ili Srbi? ..Jel mogu Indijci da rade u Srbiji bez boravka? ..

Lako je to sprečiti samo se meni cini da je to bio dogovor od prvog dana .Tj uslov za ulaganje :)..Koliko je Srbija banana država i koliko narod nema pojma sta ko treba da radi se vidi u ovakvim temama :)

Ne vidim sta je ovde problem..Ko treba da stiti tržište rada u Srbiji ?..Kinezi ili Srbi? ..Jel mogu Indijci da rade u Srbiji bez boravka? ..

Lako je to sprečiti samo se meni cini da je to bio dogovor od prvog dana .Tj uslov za ulaganje :)..Koliko je Srbija banana država i koliko narod nema pojma sta ko treba da radi se vidi u ovakvim temama :)
Molim te ne vredjaj banane
One su korisno i lepo voce

Back