mario80
Legenda
- Poruka
- 72.991
Bravo smradikali
gorećete u paklu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako je biti tako pametan s tuđim parama.Pa pametna kompanija
Pod 1.(jedan) price o nekakvim robovima sa dalekog istoka su rekla-kazala i prvenstveno se radi o losim uslovima gde ti ljudi borave,a koji svakako moraju biti boljiZato što rade na teritoriji Srbije na kojoj je pod 1. Zabranjeno ropstvo; 2. Postoje propisi o minimalnoj ceni rada.
Radi ti za 200 evra ko ti brani? Takva fabrika sa takvim platama mora da se ukine.imaju pravo...srbi neće da rade...
čista laž....Radi ti za 200 evra ko ti brani? Takva fabrika sa takvim platama mora da se ukine.
SNS veleizdaja - dovodjenje i plansko naseljavanje Srbije migrantima. Mislim da se zna kako završavaju veleizdajnici.
Ove godine je izdato 50.000 radnih dozvola za strance. Dakle, polako menjaju narod onim koji se ne buni.Koliko je to migranata naseljeno u Srbiji?
Jesi slep ili se praviš lud? Voliš migrante, haos, kriminal? Šta si ti mazohista?Koliko je to migranata naseljeno u Srbiji?
Jesi slep ili se praviš lud? Voliš migrante, haos, kriminal? Šta si ti mazohista?
Kriza je u auto industriji.,VW otpusta,BMV prepolovio proizvodnju. Ne verujem da ce dovesti Indijce. Dok se Nemci ne oporave nema nista u Evropi od auto industrije.
Autobuse voze ljudi ko zna odakle, ne znaju jezik, ko zna ko im je izdao dozvolu i serifikate za prevoz ljudi. Ima ih svuda, obaraju satnice našim ljudima umesto da se poslodavci nateraju da plate više radniku i da poštuju ugovor o radu i prijavljuju na pun iznos a ne na minimalacOve godine je izdato 50.000 radnih dozvola za strance. Dakle, polako menjaju narod onim koji se ne buni.
Ove godine je izdato 50.000 radnih dozvola za strance. Dakle, polako menjaju narod onim koji se ne buni.
Niko ne govori o Boru i Majdanpeku.Pod 1.(jedan) price o nekakvim robovima sa dalekog istoka su rekla-kazala i prvenstveno se radi o losim uslovima gde ti ljudi borave,a koji svakako moraju biti bolji
Pod 2(dva) price plati od 200 evra su takodje,carsijske price,koje bi trebalo da provere nadlezni organi.Bor i Majdanpek nemaju ljude koji su u ropskom polozaju niti rade za 200 evra,to znam
Ako te zanima ima zvaničan podatak iako i u njega ne verujem. Ne znam koliko tačno. A vidjam ih svuda. Nije problem trenutno koliko ih je nego što će ih uvoziti još više.Pitanje je kratko i konkretno: Koliko je migranata naseljeno u Srbiji? Pošteti me fraza i praznih priča.
Multikulturalnost i uvoz migranata u Nemačku izvan Evrope velika katastrofa. Treba da se učimo na tudjim greškama.To su radne dozvole. Ljudi došli da rade. Ne verujem da će ih više od par procenata ostati u Srbiji a za razliku od 100 hiljada Srba u Beču, 400 hiljada Srba u Nemačkoj, milion Sirijaca + par miliona Turaka u Nemačkoj, milion Poljaka u Engleskoj , desetak miliona muslimana sa Kavkaza i srednje Azije u Rusiji itd..itd. Ne treba biti ksenofobičan.
Ne vidim sta je ovde problem..Ko treba da stiti tržište rada u Srbiji ?..Kinezi ili Srbi? ..Jel mogu Indijci da rade u Srbiji bez boravka? ..
Kako si pokvaren do kraja...čista laž....
Molim te ne vredjaj bananeNe vidim sta je ovde problem..Ko treba da stiti tržište rada u Srbiji ?..Kinezi ili Srbi? ..Jel mogu Indijci da rade u Srbiji bez boravka? ..
Lako je to sprečiti samo se meni cini da je to bio dogovor od prvog dana .Tj uslov za ulaganje..Koliko je Srbija banana država i koliko narod nema pojma sta ko treba da radi se vidi u ovakvim temama
![]()