argumentovano
Iskusan
- Poruka
- 5.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se ne bi moglo reći za onoga koji im je to omogućioPa pametna kompanija
Pa dovela je indijce,dobice drzavljanstvo i onda ce biti Srbi,tako da na isto dodje.Plus ce glasati za sns
pa dobro ko jos veruje u bajke. mada one andersenove su mi bile mnogo bolje od ovih danashnih.
po principu uzmi sve shto srbija daje strancima i bezhi"Novogodišnji poklon od kompanije MeiTa - 350 otkaza"
taman do izboraNemilosrdni kineski kapitalizam.
Sad će stranka na vlasti da dovede druge Kineze u Barič i da im da 50k evra subvencija po radnom mestu. To je još garantovane dve godine posla za ove ljude.
Mozda će ovim našima da ponudi posao na ekspu.Nemilosrdni kineski kapitalizam.
Sad će stranka na vlasti da dovede druge Kineze u Barič i da im da 50k evra subvencija po radnom mestu. To je još garantovane dve godine posla za ove ljude.
Što da ne.Mozda će ovim našima da ponudi posao na ekspu.
Ja imam kose oce, kad dva puta uzastopno jedem zelje.....nije lako biti kinez , iz mog iskustva...Nemilosrdni kineski kapitalizam.
Zasto ne bi dovodili?Kinezi dovodili robove iz Vijetnama a da neće ljude iz Bangladeša za 200 evra.
Zato što rade na teritoriji Srbije na kojoj je pod 1. Zabranjeno ropstvo; 2. Postoje propisi o minimalnoj ceni rada.Zasto ne bi dovodili?
Amerikanci su vec doveli iz Afrike,sad dovode iz Juzne Amerike,Nemci sa Balkana,tako da nema tu neke razlike tj ima,najbolje je biti Rob u Nemackoj