"Novogodišnji poklon od kompanije MeiTa - 350 otkaza"

Ивана Стојковић

@ivanaedu
·
12h

Шта смо све ми дали52,5 милиона евра за изградњу два постројења и 21 милион евра за отварање нових радних места (чак 28.000 € по радном местуФинансирали смо им ученике на пракси14 хектара на поклон и додатних 16 хектара испод тржишне цене
Одрекли смо се свих прихода Бесплатно смо им опремили земљиште и ојачали водоутврду на Сави, те смо им дали и приступ нашој води без накнадеДобили су повластицу да чак три године не плаћају одношење смећа

1735377534596.png

Trebalo je da se napravi bolju ugovor sa Kinezima, kao što rade druge zemlje u Evropi. Ali ko zna kakvu je sumanutu računicu av imao, kad je ovo radio.
I sad smo u opasnosti da se javnost okrene protiv prijateljske Kine zbog jednog degenerika.

A lepo smo počeli. 2007. smo postali jedina mala zemlja na svetu sa sporazumom o slobodnoj trgovini sa Kinom. Plus je bio i kad jedini u Evropi nismo glasali za nekog njihvog disidenta...

Nemilosrdni kineski kapitalizam.

Sad će stranka na vlasti da dovede druge Kineze u Barič i da im da 50k evra subvencija po radnom mestu. To je još garantovane dve godine posla za ove ljude.
Ja imam kose oce, kad dva puta uzastopno jedem zelje.....nije lako biti kinez , iz mog iskustva...
Ali mogli bi i meni da daju subvencije po otvorenom radnom mestu , narocito ako su tolike, pa onda bi neko ko ume da stvori ideju , napravi bum u Srbiji...nego je tu ustvari tuzna prica..

Back