Novogodišnje rezolucije

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
jeste kliše tema ali nije loše da nas malo pokrene na razmišljanje...
šta planirate da menjate u 2015.?

evo par mojih -
manje vremena provoditi pored računara
ne kupovati odeću, nameštaj i tehniku
izbaciti hleb iz upotrebe
biti češće u prirodi
ne kladiti se i ne igrati poker
hmmm, šta bih još mogao da ubacim na listu

Planiram da se zaposlim. Ako se zaposlim, manje vremena ću provoditi po forumima. Planiram i da za razliku od ove godine odem na more, pa pod cenu da ne odem nigde za prvi maj ili onu drugu novu godinu. Planiram (ako se zaposlim) da probam da više vrmena nadjem gledanju (i razgovoru sa njima) devojaka uživo :D umesto tolko gledanja njihovih slika po internetu

jeste kliše tema ali nije loše da nas malo pokrene na razmišljanje...
šta planirate da menjate u 2015.?

evo par mojih -
manje vremena provoditi pored računara
ne kupovati odeću, nameštaj i tehniku
izbaciti hleb iz upotrebe
biti češće u prirodi
ne kladiti se i ne igrati poker
hmmm, šta bih još mogao da ubacim na listu
bolja ishrana,vise sporta,ljubavi,manje nerviranja

I ja sve isto kao i ti Mek Flaj. Jedino mozda da pocnem da se kladim i igram poker. Ne znam. :lol:

U novoj da naucim jos jedan strani jezik, promenim posao ili nadjem nesto interesantnije. Mislim ima tu svasta, uvek nesto ima za unapredjivanje. Ajde i ja prepisujem od Djordja, pa moram da se obogatim, ali kako mi ide, vece sanse imam da upoznam deda Mraza ili princa bez konja :lol:

I nemoj da me neko na kraju godine podseca na ovo sto sam napisala. Uvek se mi zaricemo ovo cemo, ono cemo, a na kraju nista ne uradimo. Ali dobro, vrlo vazno, jedva cekam Novu godinu :zskace:

Ne znam kad ce me proci ovo ludilo :lol:

- - - - - - - - - -

bolja ishrana,vise sporta,ljubavi,manje nerviranja

:eek: bogte mazo Dzordz ti si od jutros poludeo sa odgovorima. Svi su ti bolji od mojih. :lol:

E i ja sam to htela da napisem :aha2:

Kao da si prepisao iz horoskopa, priznaj :zper: :lol:

Sve tju da radim ko i svih prethodnih dakle i dalje cu da idem po kafanama, kladze cu takodje da posetjujem , torbatju nove koje dolaze na staziranje, hebavacu busne polovnjace, bacacu lovu na tamburase, nedeljom cu da idem u lov,

Back