Galadmanasijin
Ističe se
- Poruka
- 2.705
Ima dvojnika
Vucica za predsednika Republike Srpske
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima dvojnika
Ma daj:Nisam rekao da je diktator nego da je autokrata.
Znaš da je SNS neuporedivo bolesniji od Kim Džong-unati pod AV zivis najnapredniju demokratiju
Pa šta te ovde buni? Kao drugo imaš različite oblike autkratije, od mekše do tvrđe varijante.Ma daj:
Autokratija – samovlada (грчки : auto – сам, kratein – владати) pretpostavlja jako sužen krug upravljača unutar kojeg se oblikuje vladajuća volja. Često je to pojedinac koji se služi aparatom za prinudu da bi prisilio na poslušnost samu vladajuću grupu, mada je očigledno da on, čak i kada je samodržac, mora imati nečiju podršku. U autokratskim režimima, po pravilu postoje zatvoreni centri političke moći na koje građani imaju veoma mali uticaj i koji se periodično obnavljaju po strogo utvrđenim kriterijumima.
Diktatura i autokratija su sinonimi, a ti pod AV zivis najnapredniju demokratiju
Гром загрми на Светога Саву, усред зиме, кад му време није
Боже мили! Чуда великога!
Кад се ћаше по земљи Србији,
По Србији земљи да преврне
И да друга постане судија,
Ту кнезови нису ради кавзи,;
Нит’ су ради Турци изјелице,
Ал’ је рада сиротиња раја,
Која глоба давати не може,
Ни трпити Турскога зулума;
И ради су Божиј угодници,;
Јер је крвца из земље проврела,
Земан дош’о ваља војевати,
За крст часни крвцу прољевати,
Сваки своје да покаје старе.
Небом свеци сташе војевати;
И прилике различне метати
Виш’ Србије по небу ведроме;
https://www.srbijadanas.net/grom-zagrmi-na-svetoga-savu-usred-zime-kad-mu-vreme-nije-video/
Gospon Stojkov,Pa šta uradi to čoveče, pa gde si ti?
Petica, a?![]()
nisi koristio rezervni nick za pumpanje? svaka svaka još nisi prestigo Stojka samo da znašGospon Stojkov,
Kaj velite, da mi rejtujete broj notifikacija za tih pet dana, a?
Pogledajte prilog 1665039
Dzegi, opusti se i uzivaj.Znaš da je SNS neuporedivo bolesniji od Kim Džong-una
ali ima nepovoljan geografski položaj
KAKVA SVINJA TAKVA MAST
KAKAV NAROD TAKVA VLAST
ŽIVELI!
![]()
U novogodišnjoj noći sve je dozvoljeno!Не мораш бити наш толико одвратан...![]()
Pink stavio Džeja da peva za svaki slučaj, jer ko pristane da podrži SNS je osramoćen u 2025.Не мораш бити наш толико одвратан...![]()
SNS je neuporedivo bolesniji od njih, nego ima nepovoljan geografski položajA u Severnoj Koreji bajo moj... Nema tamo N1, Nova, TV Šolak i sl. cele noći na TV piĉili slajdovi predsednika... Rekordna gledanost...
Ĉeka te Jacobs mutilica a ti kako hoćešPink stavio Džeja da peva za svaki slučaj, jer ko pristane da podrži SNS je osramoćen u 2025.
Posedujem kafenu kašičicu kupljenu na nalepniceĈeka te Jacobs mutilica a ti kako hoćeš
To je dovoljno za mešanje instant kafe
Imam aplikacijske popuste koje poboljšam internim popustom za zaposlene tako da me druge vrste ne zanimaju.SNS je neuporedivo bolesniji od njih, nego ima nepovoljan geografski položaj
Imam aplikacijske popuste koje poboljšam internim popustom za zaposlene tako da me druge vrste ne zanimaju.
Na kafi neću da zakidam.
Nekad baš preteraju s popustima pa me i ne zanima: "Šargarepa samo 49 dinara!"Imam aplikacijske popuste koje poboljšam internim popustom za zaposlene tako da me druge vrste ne zanimaju.
Na kafi neću da zakidam.
https://www.bing.com/videos/search?q=kad se sada nisam slogirao&view=detail&mid=76AC9186965F613D53DD76AC9186965F613D53DD&ajaxhist=0Ima dvojnika