Novogodišnje poruke predsedniku Vučiću

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napisao sam ti kako i zasto nije. Uticaj ima, ali sve dok nekaznjeno na ovom forumu, fb, tviteru, a vidim u zadnje vrijeme cak i linkedinu mozes pisati sta zelis protiv njega to je daleko od autokratije.
to je samo dokaz da on nema realnu vlast, vec da ju je uzurpirao korupcijom
a to koga bi ti licno kaznio, macku o rep, trazi se vesic da bude kaznjen, znas onaj aljekov drug :zper:evo https://forum.krstarica.com/threads...drug-ja-se-svojih-drugova-ne-odricem.1016825/

Vučić o Vesićevoj sudbini: On je moj drug, ja se svojih drugova ne odričem​

• znaci dao mu je lazni pasos da pobegne? svaka kobra koja bude stitila aljeka, ima da robija sa njim posle

Šta kažeš na moju poslovicu:

Ona je uglavnom upućena onima koji se brecnu: "E, kad se tako ponašaš, dođe mi da glasam za Vučića!"

Na šta ja velim sledeće reči koje treba upisati zlatnim mastilom

-"Ako si pod bilo kojim uslovima spreman da glasaš za Vučića, to samo dokazuje da ti je duša defektna od rođenja."
"Koga su Žutaći nabedili da nema posao zato što je nesposoban kod Vučića sendvič da ne traži" :ljutko:

E a pogledaj koliko ih samo došlo iako znaju za ovu poslovicu? Ajde...
Trebalo našampati onolike partijske bukvice... Ameri i Evropa šampali pare pa sad ne vrede ništa pa vi mislite "skupo"...

Слушај бре ти..а и сви ви остали...
не мош ти Пицопевац према једном СТОЈКУ тако се опходиш.
МЕНИЂЕР ЈЕ Легенда овог Форума,био овде пре него што си се ти и родио!
И ја сам у неслагању малом са њим,ал ја са њим само конструктивно z:lol:
Ко си бре ти да неког оцењујеш на личној Основи?
Хоћеш стварно да те СТОЈКО похаса за ужину?
ej ej batali druženje u skupštinskom restoranu idemo gore da se ujedamo pred kamere, jel si naučio šta ćeš da kažeš - robiija, sapun, savijanje... pa onda ja kao... :D

ej ej batali druženje u skupštinskom restoranu idemo gore da se ujedamo pred kamere, jel si naučio šta ćeš da kažeš - robiija, sapun, savijanje... pa onda ja kao... :D
1735635681347.png

.
Ја Председнику желим да што пре напусти садашњу функцију и посвети се остваривању својих дечачких снова и постане најбољи кошаркашки тренер којег је Србија икада имала, у шта ни мало не сумњам.
.
2tYyYaw.jpg

.
Срећно Председниче!

.
Што толико мрзиш кошарку?

Testirali u Microsoftu najnoviji Ai engine za Windows 12 pa evo zašto još nije izašao:

Testira Amer - postavi pitanje, odštampan Ai odgovor za 3 sekunde . PASS
Testira Kinez - postavi pitanje - odštampan Ai odgovor za 5 sekundfi - PASS
Testira Rus - postavi piranje - odštampan odgovor za 10 sekundi - PASS

Testira Bosanac - postavi pitanje, Ai šptampa više od tri sata odgovor - EPIC FAIL

Developeri iz Amerike, Kine, Rusije u užasu, pitaju Bosanca: Šta si ga to pitao kad nastade ovoliki karambol?
Pa ja otkuco "Djes ba jarane, š'a ima?" i on sad valjda štampa šta sve ima...

:rotf:

Testirali u Microsoftu najnoviji Ai engine za Windows 12 pa evo zašto još nije izašao:

Testira Amer - postavi pitanje, odštampan Ai odgovor za 3 sekunde . PASS
Testira Kinez - postavi pitanje - odštampan Ai odgovor za 5 sekundfi - PASS
Testira Rus - postavi piranje - odštampan odgovor za 10 sekundi - PASS

Testira Bosanac - postavi pitanje, Ai šptampa više od tri sata odgovor - EPIC FAIL

Developeri iz Amerike, Kine, Rusije u užasu, pitaju Bosanca: Šta si ga to pitao kad nastade ovoliki karambol?
Pa ja otkuco "Djes ba jarane, š'a ima?" i on sad valjda štampa šta sve ima...

:rotf:
1735638697127.png

Back