- Poruka
- 369.120
Koja je vaša novogodišnja poruka predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću i njegovim istomišljenicima ?
Šta biste mu poručili ?
Šta biste mu poručili ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova dvojica desno ne izgledaju baš kao student
Od zla oca i gorih majki nema Porodica.Da se u Novoj godini u potpunosti posveti svojoj porodici, i da zajebe politiku.
Они су студенти из Ц.ГореOva dvojica desno ne izgledaju baš kao student
Samo dodaj u najgorim mukama ako nisu nista dobro radili za drzavu I narodLijepo bi bilo kada bi svi politicari koji su napunili 20 godina na politickoj sceni istu zauvjek napuste.
Obrati pažnju na studenta dole desno... sa kačketom... dokle misli da živi na grbači roditelja ja ne znam...Они су студенти из Ц.Горе
Nisam mislio da umru,vec da se zauvijek penzionisu.Samo dodaj u najgorim mukama ako nisu nista dobro radili za drzavu I narod
То бре нека девојка...Obrati pažnju na studenta dole desno... sa kačketom... dokle misli da živi na grbači roditelja ja ne znam...
![]()
dosta je biloKoja je vaša novogodišnja poruka predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću i njegovim istomišljenicima ?
Šta biste mu poručili ?
nemoj...kakav je postaće vođa protesta protiv sebeŽelim mu da za Novu godinu izadje medju studente i sa njima doceka istu
Jel nećeš da me banuješ ako iskreno odgovorim?Koja je vaša novogodišnja poruka predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću i njegovim istomišljenicima ?
Šta biste mu poručili ?
Što reče Čedomir Antić: "BjelogrliČeva Čerka kaže 'Gladni smo.'"Obrati pažnju na studenta dole desno... sa kačketom... dokle misli da živi na grbači roditelja ja ne znam...
![]()