Novogodišnje naslovnice The Economista

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.713
...

Vec odavno se prica o tim predviđajućim naslovnicama The Economista...
Nekada previdjaju ne tek godinu koja sleduje vec deceniju unapred...
Imali smo ovde vec i raspravljali npr o:

Naslovna godišnja strana The Economista od pre 11 godina tačnije za tada 2012. godinu najavila Hamasov napad paraglajderima u 2023. ...​

https://forum.krstarica.com/threads...a-hamasov-napad-paraglajderima-u-2023.991388/

Sada cemo analizirati naslovnicu The Economista za 2025.
S tim sto ponavljam simboli mozda ne projektuju samo godinu pred nama...vec mozda i deceniju dve...

Pa da vidimo:
GgFLZTaXgAAOPyh.jpg

Prvo sto primecujem jeste:

- SATURN NA VRHU, ako ne gresim...
Saturnu se klanjaju Saturnijanci tj Satanisti...
Mozda je i Jupiter...

- Zatim tu Imamo SVEVIDECE OKO...i to par njih....U jednom je znak za radijaciju...

- Kraj Putina su atom i atomska eksplozija...

- Oko Zelenskog su nakakvi čipovi i fabrika istih...

- Tramp je u centru...

- Jen je u padu...kao i Evropa sa Van Der Lejenovom...oko njih su strelice nadole...

- Dolar je kao u rastu...sa strelicom nagore

- U POZADINI SE KRIJE NEKI LIK ISPOD SVIH SLIČICA...Da li sa dolara ili koji vec skontacemo...
Viri mu samo levo oko, nos i usta...

- Imamo i vakcinu...i pescani sat...tj vreme koje istice...

...

Poslednja izmena:
- Imamo i vakcinu...i pescani sat...tj vreme koje istice...
Peščani sat je istekao i okrenut naopačke, za novi početak. ;) Upotrebi ne samo oko, već vizuelnu logiku, znam da je imaš...negde. ;):cool:
- Jen je u padu..
Gde si video jen i gde to on pada?
Kraj Putina su atom i atomska eksplozija...
A on na donjoj lagi... :mrgreen: Ne provaljuješ Sija, koji sve to gleda sa vrha ko ćale sina debila? :lol: :cool:
- SATURN NA VRHU, ako ne gresim...
Saturnu se klanjaju Saturnijanci tj Satanisti...
Mozda je i Jupiter...
S ovolikim prstenjem, pre bih rekao Saturn... ;):cool: klasičan simbol poteškoća. No, dobro, šta da se radi.
Možda ne vidiš njegov opozit, simbol borbe: pesnicu koja se probija na gore, sa dna grafikona? :cool:
Isto, ispod Saturna je Grad, ali i rekao bih - Sunce, crveno, ulevo... Urbanizam u krizi, borba za njega?
- Uzgred, ko je žena na samom dnu liste? Simbol ženske obespravljenosti??:think:Klara Cetkin??...

- Šta znači naprsla kocka? Meni liči na glasačku kutiju...

- Šta znače ipsilon simboli sa dodatkom crte kao krst?...

- Oko Zelenskog su nakakvi čipovi i fabrika istih...
jadne ukre, satrvene, sad ce da ih se cipuje najlakse to sto je ostalo
- U POZADINI SE KRIJE NEKI LIK ISPOD SVIH SLIČICA...Da li sa dolara ili koji vec skontacemo...
Viri mu samo levo oko, nos i usta...
razlicite rezolucije oka i usta, razlicite daljine, nama sa okom amerima, a drugima koji mirisu, dalji, mozda ce da mirisu zemlju odozdole, ako ne mirisu mocni dolar

baterija u EV je na pola, nemecate struje buahaha, NE'S KOPATI! kinezima isto nije u interesu da svabe sad prave EV's, a kinezi sta da rade sa svojima?

zlokobno je i radioaktivno oko, kao oblacic koji nesto kaze ursuli, - da kontrolise radioaktivnost redovno, ja kazem mi ameri sa dronovima vec, ali ajde
- Šta znači naprsla kocka? Meni liči na glasačku kutiju...
moramo vise da prekinemo ovo kradenje/kradju glasova, razbicemo kutiju, i idemo na digitalno, pa id dajem da kupim pljuge na pumpi, ocita da nisam maloletan hehe

Poslednja izmena:
Isto, ispod Saturna je Grad, ali i rekao bih - Sunce, crveno, ulevo... Urbanizam u krizi, borba za njega?
To u levom gornjem uglu mozemo posmatrati i kao linearno poravnanje planeta Zemlje i Saturna sa Suncem...

Recimo zanimljivo da ce 21.01.2025. (Dan posle ili na dan Inauguracije Trampa) biti cak 6 planeta vidljivo

https://www.cnet.com/science/planet...s-mark-your-calendars-skygazing-january-2025/
There will be six planets visible this time around, including Venus, Mars, Jupiter, Saturn, Neptune and Uranus. The six planets will be visible in the days leading up to Jan. 21, 2025, and for about four weeks afterward. Mars, Venus, Jupiter and Saturn should be visible to the naked eye. You'll need a high-powered viewing device like a telescope to spot Neptune and Uranus.

- Uzgred, ko je žena na samom dnu liste? Simbol ženske obespravljenosti??:think:Klara Cetkin??...

Ne znam ko je doticna

...

jadne ukre, satrvene, sad ce da ih se cipuje najlakse to sto je ostalo
Mask je super antiglobalista na rečima...ali kad pogledamo dela priča je drugačija.... Mask je bio jedan od mladih lidera svetskog ekonomskog foruma....Mask razvija čip koji se povezuje sa mozgom i koji je preteča žiga zveri...a ti sateliti kojima prekriva teritorije će se uz dronove koristii da love nečipovane kad globalisti zavedu diktaturu
ovde ti je mesto

Back