Nadjaa
Obećava
- Poruka
- 85
U toku su novogodisnja snizenja... Kakva su vasa iskustva? Gde stvarno vredi da se ode a gde je samo fol?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
goldfish:stvrano vredi samo da odes preko, tamo su popusti woooooooooooooowwwwdo 80%
Nina2:E gotovo baba, ubedila si me, dolazim u London!!!![]()
majcheki:Da jedna slovenka se letos zgražavala što mi nemamo ,,outlet'' baš me iznervirala, ja ne volim kad neko sa strane kaže da mi nešto nemamo - jer ja znam da mnogo toga nemamo![]()
Nina2:E to mi vec nije problem, da samo znas kako voze parizani, a ni italijani (recimo u Milanu) nisu nista boljiSto ce reci, izgleda da je tako u svim vecim gradovima (metropolama).
ugadnubaburastem:... na primer, Anne Clein mantil ili Burberry jaknu platicete svega 50 funti, Miss Sixty kozni mantil do clanaka 25, dok 'nas' Miss Sixty za 'djubretarac' od tvida ponosno istice cenu od gotovo 32 000 dinara (oko 260 funti)...!...
Ajde da zamenimo prodavnice!xpajamacax:jao choco...
a ja nosim 40 i imam isti problem kao ti
ostanu samo male stvarčice![]()
chokolada:Ko ne voli snizenja!Samo sto ja retko kupujem u januaru jer sve pare potrosim za Novu Godinu, ******... :?
![]()