Novogodisnja noc - outfit

• Začetnik teme Začetnik teme 7sins
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E sad ozbiljno
Doprinos temi
Imam jednu super satensku bluzu bez ramena, naravno crnu, u kombinaciji su 2 suknje ili 2-je pantalone, a dole crne cizme do kolena s masnom s stiklom od 10-ak cm (ima da budem ko zirafa al nema veze)
Jedino sto je problem je sto je u tome meni hladno
Pa se mislim da to zamenim s ljubicastom tunikom koja po sebi ima neke dzidze i dole pantalone i plitke crne cizmice - ove sto su jesenas bile in
Ipak cu varijantu B

Videcu jos

E sad ozbiljno
Doprinos temi
Imam jednu super satensku bluzu bez ramena, naravno crnu, u kombinaciji su 2 suknje ili 2-je pantalone, a dole crne cizme do kolena s masnom s stiklom od 10-ak cm (ima da budem ko zirafa al nema veze)
Jedino sto je problem je sto je u tome meni hladno
Pa se mislim da to zamenim s ljubicastom tunikom koja po sebi ima neke dzidze i dole pantalone i plitke crne cizmice - ove sto su jesenas bile in
Ipak cu varijantu B

Videcu jos

A jel ne bi uz tu crnu bluzu koju imaš ispod išlo nešto od crnog tila ?

Mada je to malo > #%*&

E devojke!

Znam da je ovo što ću da Vas pitam off topic, nije vezano za novogodišnji outfit, a i glupo mi je da otvaram temu o ovome; ali... nemojte se ljutiti: mogu da odgovore i dečki... dakle, zašto zavijate onako šal (oko vrata), znate već na koji način, onako da stoji uredno, koji je to modni trend, od koga ste to videle tj. videli?
Ma u koga da pogledam these days, svi tako nose šalove!!! Pa, pomalo mi i smešno dodje.

Poslednja izmena:
Pa moze, ali ne bi mnogo pomoglo, ako nije preko rukava
Ja stvarno imam problem - imam sta da obucem, ali mi je u tome hladno!!!!

z:( Ma nemoj da očajavaš, naći ćeš već nešto pogodno i sama kažeš da imaš veliki izbor stvari...

Znam da je muka, trebaš da spojiš nešto praktično sa elegantnim (svečanim)...

:zima: :zima: :zima: ´´ #%$***#;& ´´ >>> z:mrgreen:

>>> A da obučeš ispod neki crni Body na bratelice (bar će da ti čuva bubrege)...Šta misliš ?

Hexy................. z:poz:

Poslednja izmena:
E devojke!

Znam da je ovo što ću da Vas pitam off topic, nije vezano za novogodišnji outfit, a i glupo mi je da otvaram temu o ovome; ali... nemojte se ljutiti: mogu da odgovore i dečki... dakle, zašto zavijate onako šal (oko vrata), znate već na koji način, onako da stoji uredno, koji je to modni trend, od koga ste to videle tj. videli?
Ma u koga da pogledam these days, svi tako nose šalove!!! Pa, pomalo mi i smešno dodje.

:zstidljivko: Da izvineš ni ja ne znam, ja vezujem šal obično i to kada je baš hlaaadnooo :zima2:

Hexy...........z:poz:

Moj NG outfit će biti nešto za čim žudim manje-više cele godine: pamučne čarapice, trenerka i lice bez šminke. :aha:
Čak sam i Jedinom Pravom zapretila da ću ga banovati zauvek ako samo pomisli na doček koji podrazumeva najlon čarape, obuću, ratničke boje i brushalter z:D
Majke mi, ove godine mi se smučilo....

Back