Novo zaduzivanje za Expo 27.5 milijardi evra

A od koga da se zaduze kad niko nece da im da tolike kredite?
Koliko se moze ispratiti, radovi su uveliko poceli. Budjet je nedavno izglasan (doduse na kvarno, bez rasprave u skupstini). Izgleda da se vucicu zuri da zabije glogov kolac u ekonomiju Srbije, tj u sto besmislenije projekte, pa da onda ide plijenidba.

Кинез ће све да узме ако му не вратимо генге на време.
Арапима плаћамо 150 милиона за зрењанински ауто пут...
Тискају се французи и немци ко ће више да захвати...
Meni ova nadstresnica smrdi na sabotazu zapadnih zemalja,koju su izvrsili njihovi kadrovi koje su ubacili u sistem,da rovare protiv kineza i da ih izbace iz Srbije.Tu se nesrecni Aljek nista ne pita,on samo izigrava budalu na tv,jer nije normalan

Meni ova nadstresnica smrdi na sabotazu zapadnih zemalja,koju su izvrsili njihovi kadrovi koje su ubacili u sistem,da rovare protiv kineza i da ih izbace iz Srbije.Tu se nesrecni Aljek nista ne pita,on samo izigrava budalu na tv,jer nije normalan
Не верујем у теорије завера.
Да су кинези трн у оку европљанима, јесу.
Љуте се јел су навикли да само они имају корист од својих колонија.

Шта год да се десило ( и без настрешнице) сви криве главоњу, али сам је крив.
Ем' што се у све гура, ем што перу паре његови...

Zdravstene ustanove se raspadaju, nema sapun ni toalet papir u taoletima, a tek skeneri rezonance i ostale SF mašine.

Vozovi u Srbiji
kuki.gif

Tako da kad neko zakuka pošaljem ga na EXPO.

Не верујем у теорије завера.
Да су кинези трн у оку европљанима, јесу.
Љуте се јел су навикли да само они имају корист од својих колонија.

Шта год да се десило ( и без настрешнице) сви криве главоњу, али сам је крив.
Ем' што се у све гура, ем што перу паре његови...
Ma on mora da leti svakako i BIA pre svega,ali gledaj odakle dolaze ti rasprodavaci Srbije,iz cijih kuhinja,veoma je jednostavno.Sto se mene tice,odmah vratiti Bor i Majdanpek u drzavne ruke.
Ubedjen sam da je ovo klasicna sabotaza i to ne uperena prema Aljeku jer on je nebitan,nego prema Kinezima

У тексту пише тотално нешто друг.

Иначе народ неће примарну емисију, имају страх од хиперинфлације, а и сви интелектуалци би скочили и радили буку.

Тако народ хоче да будемо зависни од иностранства.

А Вучић је добар колонијални управитељ, а и Срби су тако индогтринирани да то и желе.

А и опозиција није оубиљна, кад се види какав је шунд овај србијаданас.

Овде не пише да се те паре које нису 27,5 милјарди и друго није са експо.

Ma on mora da leti svakako i BIA pre svega,ali gledaj odakle dolaze ti rasprodavaci Srbije,iz cijih kuhinja,veoma je jednostavno.Sto se mene tice,odmah vratiti Bor i Majdanpek u drzavne ruke.
Ubedjen sam da je ovo klasicna sabotaza i to ne uperena prema Aljeku jer on je nebitan,nego prema Kinezima
Свака страна покушава да заузме своју позицију.
Ако ти и ја знамо да је питање викенда када ће главоња пасти, зашто не би и у добро обавештеним центрима моћи имали излазну стратегију?
Док ми клатимо шљиву, странци спремају мрежу и надају се.
Није то ништа ново, али ни забрињавајуће.
Опозиција није добила подршку споља, према томе, никоме дужни.
Сада и да нуде, хвала, не треба, сами ћемо...

Свака страна покушава да заузме своју позицију.
Ако ти и ја знамо да је питање викенда када ће главоња пасти, зашто не би и у добро обавештеним центрима моћи имали излазну стратегију?
Док ми клатимо шљиву, странци спремају мрежу и надају се.
Није то ништа ново, али ни забрињавајуће.
Опозиција није добила подршку споља, према томе, никоме дужни.
Сада и да нуде, хвала, не треба, сами ћемо...

Back