Biraj, srce, osećam da u tebi čuči talenat
.
Imas dobar osecaj!
Evo prvo reportaza!
o boze, da li stvarno radim ovo!
Dobar dan postovani gledaoci, ja sam ****** ********* a vi gledate nacionalni dnevnik!
Vest koja je sigurno obelezila danasnji dan, jeste izjava predsednika republike Srbije, Borisa Tadica u kojoj navodi da je od pocetka bila planirana situacija sa Kosovom da bi republika Srpska dobila nezavisnost!
Nesto vise o tome ce vam reci nas reporter koji je bio na licu mesta!
****, izvoli!
Hvala, *****!
Kao sto ste vec culi postovani gledaoci, ja se nalazim uzivo u Banja Luci, gde su u toku pregovori za buducnost, odnosno, sta ce se desiti sa republikom Srpskom, kako nezvanicno saznajemo, Republika Srpska ce se pozvati na rezoluciju 1244 ne bi li dobila nezavisnost kao i autonomna pokrajna Kosovo i Metohija.
Kako Ivan Dogig izjavljuje, ova mogucnost je jako moguca jer je na strani Srba iz RS i cela afrika, azija i okeanija zajedno sa juznom amerikom!
Videcemo sta ce se desiti kasnije, za sada znamo toliko....
*****!
Hvala ****,
Culi ste postovani gledaoci, ovo je bio ***** ****** uzivo sa lica mesta, u toku dnevnika, imacemo jos jedno direktno ukljucenje u Banja Luku...
Sada, vesti iz sveta...
A za clanak: hmmm
cek smislim nesto...
OSTAVKA!
Nakon odluke clanova MSP-a o podrzavanju Kosova kao nezavisne drzave, Boris Tadic, predsednik repubike Srbije i Vuk Jeremic, ministar spoljasnjih poslova, odlucili su da daju ostavku na inicijativu gradjana Srbije!
Ostavka ce biti propracena medijima uz direktan prenos na nacionalnoj televiziji u 21:00!
ovo je vise vest nego clanak, al eto...