Novinar RTS Dane Ilic odbio da vodi i uređuje Jutarnji Dnevnik!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Banovan
Poruka
30.126

Novinar RTS Dane Ilic odbio da vodi i uređuje Jutarnji Dnevnik!​

https://n1info.rs/vesti/novinar-rts-dane-ilic-odbio-danas-da-uredjuje-jutarnji-dnevnik/

Podrska za Daneta 👍
Screenshot-20250311-145558-Facebook.jpg

...

Poslednja izmena:
još da skapira čime će da plati račune za sledeći mesec pošto se nadobijao online čestitki sa Krste :srecan:
a nastavnici kojima nisu isplacene plate?
STRAJK!
a gde su pišali? :think:
ja sumnjam da ovo nisu "studenti" nego roboti - nit seru nit pišaju...
Mislis kao vasi mitingasi po parku, kada ne nose pelene?
SNS se sve vise ogadjuje narodu

a nastavnici kojima nisu isplacene plate?
STRAJK!
jbg i štrajk mora da ima zakonski osnov
a kako bi to tamo u Americi rešili?

Evo ja sam Stojka Bećković a ti si moj gost puškom da sam gadjala boljeg ne bi odabrala..

recimo da sad gomila Bajdenovih nastavnika štrajkuje čisto u inat Trampu?
Mislis kao vasi mitingasi po parku, kada ne nose pelene?
SNS se sve vise ogadjuje narodu
Sad kad u S.Mitrovici rekordno rodi baš me zanima dal će iko da zahvali SNS-u što im oplemeniše zemlju?

No to opet nije odgovor gde su red bull-ovci, ultraši i hell-ovci nuždili nuždu? pelene su privremeno rešenje i ne možeš 22 sata da budeš u njima zbog ojeda i pečenja a nije praseće...

zasto lazovizija krije istinu?

Како су објавили, различити медији и појединци „јуче и данас непрекидно обмањују јавност тврдњом да су студенти синоћ испред РТС-а напали полицајца Лазара Баћића, иако постоји видео-снимак на којем се јасно види ко је поменутог полицајца напао и тиме му повредио око – други полицајац“.

– Због тога захтевамо да РТС данас у „Дневнику 2“ пусти тај снимак, као и снимак на којем се види да студенти-редари нуде помоћ повређеном полицајцу. Непуштањем ових снимака, РТС би се отворено сврстао на страну лажи којима се таргетирају студенти и изазива насиље у друштву – поручили су с Правног у блокади.

Студенти Факултета драмских уметности у блокади одговорили су на оптужбе председника Србије Александра Вучића да су полицајца испред РТС повредили „бољшевички пленумаши“, тако што су на свом Инстаграм налогу објавили видео снимак на ком се јасно види да је поменутог полицајца ударио припадник Жандармерије.

Подсетимо, на друштвеним мрежама објављено је више видео снимака на којима се јасно види да је полицајца у цивилу Лазара Бачића, којем је повређено око на протесту испред РТС-а, ударио припадник жандармерије.

Председник посланичке групе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Миленко Јованов оценио је да је „хибридни рат против Србије ушао у завршницу“, а покушао је и да доведе у питање аутентичност снимка на ком се јасно види како су полицајца у цивилу Лазара Бачића испред РТС-а ударили припадници Жандармерије.

Извор: direktno

Ако РТС не пусти снимак напада у „Дневнику 2“ сврстао би се на страну лажи…

Back