Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.883
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[video=youtube;JshDtl4iFGc] suluda prica?
Ma sve mi je jasno , nakotile se barabe ...
Jel ti shvatas, Deki, koliko je Sima Cigan bolestan covek? Pa njegov bezbednjak (VBA saradnik):
Je mene pokusao da nasilu odvede u EdePro u Lestane. Posle mi je govorio da ga ja nisam bash najbolje razumeo, a kada sam ga izbacio iz svih segmenata moga zivota vrlo mirno (tu sam izgutao oko 2K evra), pretio mi ubistvom. NE jednom. Ja za to imam i ocevice, svedoke. I nije se smirio dok mu nisam kontra zapretio. Porodicom njegovom.
To su vrlo opasni ljudi. Taj Sima Cigan je razalovan i bacen u Grocku, jer je pre bio generalni direktor Zeleznica Srbije po SNS parrtijskoj liniji, gde mu je na teret stavljeno 2.8 miliona evra kradje i korupcije. Raspitaj se malo unaokolo, googletaj. Videces.
_nobody_
Ti si od njih jos beznadezniji slucaj. Jer ovde u svakom trecem postu places kao ckapi, nad tvojom tuznom seljackom sudbinaom.
Kako su te isterali i isutirali iz Srbije, pa brises babama guzove i menjas pampers pelene. Tuzni su zivoti marginalaca u EU.
Хмм.. Колико Пера "истражитеља" и мударацана једном на "теми" друга Фурунџића!
Да сам на вашем месту, сместа бих отишао у полицију и све пријавио да не закасним као Друг Пера.
УЗГРЕД - у ЖУТИМ ВРЕМЕНИМА, просечан број убистава у Србији био је око 280 годишње.
Према статистици, ова година ће бити на нивоу прошле, око 70 убистава... Тако да???
Нејасно је због чега оволика блеја око догађаја који може бити и лично разрачунавање? !
Gligorije opet si pao u trans kao onomad kada su objavili polugolog Putina na konju, Nije licno razracunavanje vec je mafija odlucila da zastrasi da se bilo ko pobuni protiv lopovluka sekte .
УЗГРЕД - у ЖУТИМ ВРЕМЕНИМА, просечан број убистава у Србији био је око 280 годишње.
Према статистици, ова година ће бити на нивоу прошле, око 70 убистава... Тако да???
NN napadaci:Za napad na opozicionog političara Borka Stefanovića, a i za paljenje kuće novinara koji kritikuje vlast Milana Jovanovića nalogodavci još nisu otkriveni.
On je skočio i, kako je rekao, uzviknuo supruzi da mu doda pištolj.