Novinar: Podmetnuli požar i pucali, zbog pretnji sam se obraćao Vučiću

[video=youtube;JshDtl4iFGc]:think: suluda prica?

Jel ti shvatas, Deki, koliko je Sima Cigan bolestan covek? Pa njegov bezbednjak (VBA saradnik):
vlado-radovanovic.jpg

Je mene pokusao da nasilu odvede u EdePro u Lestane. Posle mi je govorio da ga ja nisam bash najbolje razumeo, a kada sam ga izbacio iz svih segmenata moga zivota vrlo mirno (tu sam izgutao oko 2K evra), pretio mi ubistvom. NE jednom. Ja za to imam i ocevice, svedoke. I nije se smirio dok mu nisam kontra zapretio. Porodicom njegovom. :whistling:

To su vrlo opasni ljudi. Taj Sima Cigan je razalovan i bacen u Grocku, jer je pre bio generalni direktor Zeleznica Srbije po SNS parrtijskoj liniji, gde mu je na teret stavljeno 2.8 miliona evra kradje i korupcije. Raspitaj se malo unaokolo, googletaj. Videces. :kez:

_nobody_

Ma sve mi je jasno , nakotile se barabe ...

Jos par detalja: u tom jutarnjem programu, nigde nisi od Sime Cigana cuo u kojoj je on partiji?! Ako pogledas pazljivo, nije siguran sta treba i sme, a sta NE sme da kaze? NAREDILI su mu da ni za zivu glavu NE pominje SNS. Samo da je napadnuto "njegovo politicko opredelenje"! :hahaha:

I ono bolesno govedo na slici... Vlado. Prvog dana osnivanja SNSa njemu je receno da TREBA da se uclani u partiju. I tako on i ima SNS clansku kartu sa 4 cifre. Pouzdan partijski kadar jos iz Vadikala. :kez:

_nobody_

Jel ti shvatas, Deki, koliko je Sima Cigan bolestan covek? Pa njegov bezbednjak (VBA saradnik):
vlado-radovanovic.jpg

Je mene pokusao da nasilu odvede u EdePro u Lestane. Posle mi je govorio da ga ja nisam bash najbolje razumeo, a kada sam ga izbacio iz svih segmenata moga zivota vrlo mirno (tu sam izgutao oko 2K evra), pretio mi ubistvom. NE jednom. Ja za to imam i ocevice, svedoke. I nije se smirio dok mu nisam kontra zapretio. Porodicom njegovom. :whistling:

To su vrlo opasni ljudi. Taj Sima Cigan je razalovan i bacen u Grocku, jer je pre bio generalni direktor Zeleznica Srbije po SNS parrtijskoj liniji, gde mu je na teret stavljeno 2.8 miliona evra kradje i korupcije. Raspitaj se malo unaokolo, googletaj. Videces. :kez:

_nobody_

Ti si od njih jos beznadezniji slucaj. Jer ovde u svakom trecem postu places kao ckapi, nad tvojom tuznom seljackom sudbinaom.

Kako su te isterali i isutirali iz Srbije, pa brises babama guzove i menjas pampers pelene. Tuzni su zivoti marginalaca u EU.

Ti si od njih jos beznadezniji slucaj. Jer ovde u svakom trecem postu places kao ckapi, nad tvojom tuznom seljackom sudbinaom.

Kako su te isterali i isutirali iz Srbije, pa brises babama guzove i menjas pampers pelene. Tuzni su zivoti marginalaca u EU.

Pocinjem da te provaljujem. Ti si SNSov klasican bot, presvucen u pajaca. Pa hvala ti na prosvetljenju. :smeker:

_nobody_

Хмм.. Колико Пера "истражитеља" и мударацана једном на "теми" друга Фурунџића! :hahaha:

Да сам на вашем месту, сместа бих отишао у полицију и све пријавио да не закасним као Друг Пера. ;)

УЗГРЕД - у ЖУТИМ ВРЕМЕНИМА, просечан број убистава у Србији био је око 280 годишње.
Према статистици, ова година ће бити на нивоу прошле, око 70 убистава... Тако да???

Нејасно је због чега оволика блеја око догађаја који може бити и лично разрачунавање? ! :think:

Gligorije opet si pao u trans kao onomad kada su objavili polugolog Putina na konju, Nije licno razracunavanje vec je mafija odlucila da zastrasi da se bilo ko pobuni protiv lopovluka sekte .
FnFk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTjJFN01EQV8vMzk4MTI4NWRiNDY5ZDMxMDJlYTFhYjU1YTBmNjg4NDcuanBnkZMCzQLkAIGhMAE

Његова невоља је у томе што није новинар Пинка,Информера или Студиа Б,иначе би ово била вест од прворазредног значаја...Овако се може задовољити само благом осудом председника,сумњиве искрености,и то је све...

УЗГРЕД - у ЖУТИМ ВРЕМЕНИМА, просечан број убистава у Србији био је око 280 годишње.
Према статистици, ова година ће бити на нивоу прошле, око 70 убистава... Тако да???

Ti bi barem trebalo da znas, ali si supalj izmedju usiju: u Rusiji je tokom 1990ih u mafijaskim obracunima poginulo oko 1,000,000 ljudi. Da, dobro citas. Milion mrtvih!

Daj se informisi, pre nego sto pocnes da prosipas gluposti i spinove. :kez:

_nobody_

http://rs.n1info.com/Vesti/a447044/Ekspresna-nagodba-za-ucestvovanje-u-paljenju-kuce-novinara-sta-je-poruka.html

Ekspresna nagodba za učestvovanje u paljenju kuće novinara - šta je poruka?

Srpsko pravosuđe šalje lošu poruku nagodbom za paljenje kuće novinara iz Grocke Milana Jovanovića, i puštanjem iz pritvora napadača na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića, ističu novinarska udruženja i predstavnici opozicije.

Jedan deo javnosti, ali i novinarska udruženja, uznemirila je vest da je žena koja je pomogla da novinaru Žig Info portala Milanu Jovanoviću bude zapaljena kuća u Vrčinu kažnjena sa šest meseci nošenja nanogice u kućnom pritvoru i 50.000 dinara. Predstavnici opozicije uz to su saopštili da su napadači na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića pušteni iz pritvora, a upravo je taj napad bio povod za višenedlejne demonstracije u centru Beograda. Kakve poruke takvim odlukama šalje srpsko pravosuđe?

Bojana Cvetković Šijacki, 12. decembra u 3 ujutru, dovezla je Aleksandra Marinkovića na 300 metara od kuće novinara Milana Jovanovića. Marinković je sa sobom poneo pištolj i molotovljeve koktele. Zapalio je kuću novinara, a zato što mu je u tome pomagala, Bojana Cvetković Šijacki u nedelju je uhapšena, dan kasnije sa Tužilaštvom je sklopila sporazum - šest meseci kućnog pritvora i 50.000 dinara novčane kazne.

Milan Jovanović pita “da li bi se Tužilaštvo isto ovako ponašalo i sklapalo ovakve sporazume da je kojim slučajem spaljena kuća gospodina Dragana J. Vučićevića ili nekom političara na vlasti?”

milan-jovanovic-n1.jpg

Nagodbom se šalje poruka o nekažnjivosti napada na novinare, smatraju predstavnici novinarskih udruženja i medijskih asocijacija i traže hitan sastanak Radne grupe za bezbednost novinara.

“Ovde imamo dvostruke aršine”, upozorava Dragan Janjić iz NUNS-a. “Imamo situaciju da osoba koja je praktično umešana u pokušaj ubistva, u kućnom pritvoru i dobila je novčanu kaznu, dok ljudi koji na društvenim mrežama šalju pretnje prestavnicima vlasti su u zatvoru”, podseća on.

U Drugom osnovnom Tužilaštvu kažu da je, ranije neosuđivana, Bojana Cvetković Šijacki priznala da je pomagala Aleksandru Marinkoviću, ali da nije znala da će on da zapali kuću novinara.

“Tužilaštvo smatra da je odgovorna za radnju pomaganja u izvršenju ovog krivičnog dela iz razloga što je neposredno pre nego što će da napusti njeno vozilo, osumnjičeni M.A sa njenog vozila skinuo zadnju registarsku tablicu, pri čemu nije želeo da joj objasni razlog za takvo svoje postupanje, a okrivljena uprkos tome, sačekala da se M.A, koji se nakon toga udaljio u pravcu koji ona nije mogla da vidi, vratio u vozilo, a potom ga odvezla do pumpe čime je stvorila uslove da M.A. izvrši krivično delo”, navode iz Tužilaštva.

Advokat Sead Spahović, nije uključen u ovaj predmet, ali je pratio tok postupka. Za N1 kaže da je čitav slučaj nedorečen.

“Ako tužiocu kaže: 'Ja nisam znala gde on ide', onda ona nije kriva, i nije priznala delo, i ne može tužilac da pravi sporazum. Kad kaže 'nisam znala', nije priznala, i to sudija neće da pusti, ako je pravi sudija”, objašnjava on.

Upravo je Drugi opštinski Sud u Beogradu, u ekspresnom roku, prihvatio sporazum.

Negodovanje javnosti izazvala je i odluka koju je, nekoliko dana ranije doneo i Sud u Kruševcu. Iz pritvora su pušteni Danijel Gmijović Cafta, Marko Živković Buvac i Miloš Šaponjić Šapa, koji su krajem novembra kada se u tom gradu održavala tribina opozicionog Saveza za Srbiju napali Borka Stefanovića.

“Zato što je istekao razlog zbog koga su u pritvoru! Šta to znači”, pita lider Dveri Boško Obradović.

bosko-obradovic-n1.jpg

“Istekao je razlog zbog kog su u pritvoru - a u pritvoru su zbog pokušaja ubistva! Znači mogu ponovo da ubijaju. Da neće možda da dođu u subotu da se s nama druže na protestu u Beogradu? Da neće možda nekog drugog opozicionog lidera da sačekaju u mraku”, dodaje Obradović.

Za napad na opozicionog političara Borka Stefanovića, a i za paljenje kuće novinara koji kritikuje vlast Milana Jovanovića nalogodavci još nisu otkriveni.

Jovanović: Upali su mi u stan, policija vrši uviđaj

Novinaru Milanu Jovanoviću iz Vrčina, kojem je nedavno spaljena kuća, nepoznati napadači provalili su večeras u iznajmljen stan na Banovom brdu.

Kako je Jovanović rekao za N1, on i supruga su legli u drugu sobu, u stanu je bilo mračno, kada su čuli da se provaljuju balkonska vrata.

On je skočio i, kako je rekao, uzviknuo supruzi da mu doda pištolj.

To je, prema njegovim rečima, očigledno uplašilo napadače, s obzirom da su pobegli iz stana.

Na balkonskim vratima su vidna oštećenja provale. Policija upravo obavlja uviđaj.

Milan Jovanović se u privatan stan doselio s obzirom da mu je cela kuća 12. decembra zapaljena, kada su, kako veruje, zbog njegovog pisanja, ubačeni molotovljevi kokteli usred noći kroz prozor kuće.

Donedavno je živeo kod komšija, a pre pet dana on i supruga su iznajmili stan na Banovom brdu.

Kaže da je uplašen za svoju bezbednost, da je više puta policiji govorio to, ali da mu nikada nije pružena policijska zaštita.

http://rs.n1info.com/Vesti/a448386/Jovanovic-Upali-su-mi-u-stan-policija-vrsi-uvidjaj.html

:zroll:

On je skočio i, kako je rekao, uzviknuo supruzi da mu doda pištolj. :zroll:

Posto je covek peMzionisani policajac, sigurno ima utoku sa dozvolom. Nije trebalo da ih plasi, nego da uzme utoku, da se prisunja prozoru, i repetira. To zasigurno ostavlja utisak, i to smrtonosni. :zblesav:

Jednom, u vojsci, ja sam bio na strazi, obezbedjivao magacine u krugu od 300 metara. Noc. I ja posmatram moju strazarsku kucicu sa jedno 100 metara, skriven u mraku. Vidim ja, neka senka se sunja uza zid, i smugne u kucicu, Covek. Ja skinem M-48, izvadim metak iz fiseklije i u magacin. Jedan jedini. I krenem ja ka kucici iz mraka, pravim se tosa. Jedno 50 metara od kucice iz mraka, ja kao skinem pusku da proverim, iznenada uperim pusku u kucicu i razderem se: ko god da si, vidim te, izadji sa podignutim rukama, inace pucam. Nema odgovora, Ja opet. Tisina.

Ja ni pet ni set, repetiram. Tisina grobna, kada je metak uleteo u cev kao da je eksplodirala atomska bomba. Culo se na kilometar, sigurno. Nista rekao nisam. Kako je covek odmah izasao i pao na kolena, pa se opruzi po zemlji: ne pucaj, zemo, to sam ja, Milan... Ne pucaj, ne pucaj, ne pucaj! Mi resili da se sa tobom zaiebavamo. Pridjem ja, a on mortus... Jedva sam ga do kasarne odneo. Brate, ala se nalio! :zlud:

Treba im pokazati zube. Da shvate da mogu da izginu, za saku krvavih RSD! :zskace:

_nobody_

Back