A
anakin
Gost
hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
etotako:ok.. ja sam još uvek u školi
i pošto je moj otac jedan od najvećih stručnjaka za finanije, ako ne i najveći... a on kaže da su krediti loši
ja njemu verujem!
jer se time čitav život bavi
a to kako sam ja shvatila koncept vremena i novca, ti ne znaš jer nisam detaljisala.... jer me generalno mrzi da objašnjavam na forumu... bila bih smešna samoj sebi da ovde nešto objašnjavam....
etotako:dlakavi... rekla sam šta sam mislila, tvoja tema je politički obojena!!!
To tako bode oči. Baš me briga kako ćeš rešiti svoj stambeni problem. Ja sam svoj rešila rodivši se u ovoj porodici, rekla sam šta imam i nemam nameru da trošim svoje vreme i energiju na ubeđivanja.

pa znam da nisu bauk, ne radi se o kreditima generalno... mada mi se ni generalno ne dopadajuteardrop:@etotako
Krediti nisu bauk, ma koliko da su nepovoljni. Nekad su jedini način za rešavanje nekih egzistencijalnih pitanja. Kad ti je startna pozicija nula, stisneš zube, napraviš računicu i kreneš da ostvariš svoj san.
Btw, tema nije politički obojena. Jednostavno je naša stvarnost.
etotako:ahahahahaha
koja patetika...
Nisam ni znala kakva sam srećnica bila što sam ti bila gotivna... svako jutro je bilo lepše i bistrije, ali ja to eto... nisam znala dok nisam izgubila tvoje simpatije. To ti je koncept sreće, uvek retroaktivno budemo svesni... tek kada smo nešto izgubili.
Moje mišljenje o tebi se nije promenilo![]()
anakin:nego, isis...sta zapravo znaci taj koncept? to sam cula x puta i nikad ne znam tacno sta znaci....
etotako:ja sam bila iskrena, nisam licemer... neću da kažem nekom da noću ne mogu da spavam zato što on nema svoj stan... mogu da kažem ono što mislim, a to sam uradila
Isto kao što njega baš briga što sam dobila 7 na nekom pismenom i sada moram da čekam januar da bih popravila ocenu na usmenom, a to mi sve užasno kvari planove... jesi se rastužio? Moja egzistencija visi o tome što profesor neće dolaziti na fakultet do januara... i kome ja da se žalim za nepravdu što profesori na državnim fakultetima nisu zainteresovani za svoj posao.
I juče nisam mogla da se setim termina u poslednjoj reči skraćenice LP... C Least Preferred Cooworker... mogao je biti i Employee.... i ko zna šta još, zaboravila sam![]()
I tebi je sve ovo sada dosadno da čitaš, jel da.... baš te briga, jel da? ali mene to zaista brine!!!
i muči
etotako:Mogu ti reći da si naivan i da ove argumente izložene, mada ih ne možemo ni zvati argumentima... mogu oboriti u dve rečenice. Ali ti me ne zanimaš, niti drugi koji trde da znaju šta neko drugi misli, i mada sam pričala o građevinskim radovima i porezima, ti ipak imaš uvid u moje znanje bankarstva... ma pali![]()
![]()
toliko si smešan što tako potpuno ozbiljno pričaš takve gluposti. Nisam stručnjak za bankarstvo, ali osnove su mi dobro poznate.
gigule,kad bi svi bili kao vas dvoje vise ne bi bilo horor ziveti u srpskom selugigule:ja znam da je pitanje postavljeno za mladež u urbanim sredinama koje žele i da ostanu u istoj...
ali kada smo moj budući muž i ja skontali šta nam sleduje: ili sa mamom i tatom u stanu ili iznajmljivanje, otišli smo na selo kod moje babe ...
komentari drugara su bili pala si s konja na magarca i sl. ... kao iz grada prelazimo da živimo na selo fuj.
mada pokazalo se kao ok varijanta, ko ima kuću na selu i želi da se spušta tako "nisko" naravno ( uzgred po selima u vojvodini kuće su baš jeftine )
doduše, nije kao u gradu, gotovo da nemamo društvo, malo je dosadno, a kuća je stara i uvek se mora nešto popravljati ...a tek grejanje ...ali, mislim bolje i ovako nego da plaćamo nekom preskupu stanarinu jer znam da nema šanse da dođemo do novog stana u gradu...
hanibaI77:gigule,kad bi svi bili kao vas dvoje vise ne bi bilo horor ziveti u srpskom selu![]()

jbt koliko kostaju stanovi u aus?ovde ne mozes da kupis bez 20god po min 900€JOVANA77:etotako, u cemuje fora sa tim pisanjem pa onda brisanjem postova. oces da izgleda da je neko ovde lud pa prica sam sa sobom?![]()
pazi ovako, ovde uzmes stan, zivis u njemu i placas svaki mesec minimum 300€ kiriju. i onda jednog dana izadjes iz tog stana i to je to, nemas nista! :-?
u drugoj situaciji, uzmes stan na kredit, zivis u njemu i napravis tako da ti rata bude oko 300€. za 15 godina, taj stan je tvoje vlasnistvo. tada ili ostnaes u njemu ili ako hoces da menjas mesto stanovanja, prodas taj stan i uzmes kesh!8-)
i sta je sad tu pametnije i bolje????????![]()
gigule:ja znam da je pitanje postavljeno za mladež u urbanim sredinama koje žele i da ostanu u istoj...
ali kada smo moj budući muž i ja skontali šta nam sleduje: ili sa mamom i tatom u stanu ili iznajmljivanje, otišli smo na selo kod moje babe ...
komentari drugara su bili pala si s konja na magarca i sl. ... kao iz grada prelazimo da živimo na selo fuj.
mada pokazalo se kao ok varijanta, ko ima kuću na selu i želi da se spušta tako "nisko" naravno ( uzgred po selima u vojvodini kuće su baš jeftine )
doduše, nije kao u gradu, gotovo da nemamo društvo, malo je dosadno, a kuća je stara i uvek se mora nešto popravljati ...a tek grejanje ...ali, mislim bolje i ovako nego da plaćamo nekom preskupu stanarinu jer znam da nema šanse da dođemo do novog stana u gradu...