NOVI UDAR NA VUČIĆEVU PORODICU: Skandaloznim lažima Danila Vučića UVLAČE U RAT KLANOVA

Ne znam kakvim lazima je na udaru kada se fotkao sa narko dilerima ,to su cijenice!
nisu činjenice nego laži žute bagre i fotošop

Vulin je dobar lik. Nije savrsen ali ja ga postujem jer je podrzavao Slobu i jer mu jedini ide na grob svake godine.
slažem se u svemu sem u toj odurnoj laži da nije savršen

Prvo su mu pretukli brata pa su njemu pretiili eksplozivom i oruzjem.Sad su poceli da mu nasrcu i na decu.Ja ne znam kako taj covek sve to izdrazava i obavlja tako odgovorne duznosti i brine i o narodu i drzavi .Mislim da ja na njegovom mestu ne bih ostao pri cistoj svesti.Svaka mu cast.Veliki je mucenik.
U kom filmu ti zivis covece...
Dete mu se slika sa kriminalcima,mogao je da mu kaze da se pripazi sa kim se vidja javno.
Ali valjda je bahatost dostigle tolike granice da misle da ce ovo da potraje doveka.

Vole kriminalci da se druže i sa normalnim ljudima, dojadi im taj kriminalni svet pa nadju neke ortake i medju poštenim ljudima. Imaju i oni dušu i ponekad požele da su kao sav normalan svet. :lol:
A i druzenje sa kriminalcima je izazovno za mnoge neupucene "normalne" sto zbog znatizelje sto zbog uverenja da im poznanstvo sa kriminalcima podize rejting sto zbog uverenja da im krimanalci mogu zatrebati.Na kraju se zavrsi sa poslovicom ko sa djavolom tikve sadi ...

Poslednja izmena od moderatora:
Zato su i počišćeni škaljarci jer bilo je opasno da se nekakav rat klanova neprestano odvija dok Danilo partija sa kavačkim klanom i janjičarima.

10.-Rat-Klanova-ko-je-na-kojoj-strani.png

Сендвич пасти мора!
Kaže Olivera u Upitniku "Danas je objavljena fotografija sina predsednika s pripadnikom klana, postoji li u Srbiji crvena linija?" Pri tom ne misli - da li je ok da se sin slika i druži, nego da li je ok da se to objavi. Je li moguće biti ovako nemoralan? Je li moguće? :dash: :rtfm:
Тонемо ли тонемо. Где је то дно?

Kaže Olivera u Upitniku "Danas je objavljena fotografija sina predsednika s pripadnikom klana, postoji li u Srbiji crvena linija?" Pri tom ne misli - da li je ok da se sin slika i druži, nego da li je ok da se to objavi. Je li moguće biti ovako nemoralan? Je li moguće? :dash: :rtfm:
Ser Gej je lepo objasnio sve o dotičnoj u onom kontroverznom twitu. :p

tako je. ljudi uvek pomisle ono najgore. šta sve neće izmisliti žuta bagra da bi pokušali da naude gospodinu vučiću i njegovom porodici
Bez veze. Mozda su drugovi sa fakulteta ili su imali zajedno casove solfedja u muzickoj.
Nisam znao da treba fakultet i da znas da igras balet da bi bio narko bos ili diler,cudno da se na nekoliko slika pojavljuje sa takvim likovima :think:

Back