Novi tripl-dabl Jokića, 140. u karijeri

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
368.715
U dramatičnom meču Denver je savladao Sakremento u gostima 129:130. Nikola Jokić sad to već i nije neka novost ponovo je bio odličan. Možda poenterski ne na nivou nekih prethodnih utakmica, ali je uspeo da zabeleži novi tripl-dabl, 140. u karijri. Srpski košarkaš je ubacio 20 poena, upisao je i 13 asistencija i 14 skokova za 38 minuta igre.

Više poena od srpskog asa imala su dvojica igrača. Džamal Mari je meč završio sa 28 koševa, šest asistencija i dva skoka, dok je Aron Gordon zabeležio 24 poena, sedam skokova i dve asistencije.Kod Sakrementa izdvojili su se Foks sa 29 poena, pet skokova i sedam asistencija, dok je Sabonis imao učinak od 28 koševa, 14 skokova i šest asistencija.Najbolji strelac Denvera na utakmici sa Sakrementom, Mari je ostao sam na poludistanci i pogodio za pobedu - 129:130.

Čovek napravio 140. tripl dabl u karijeri, nekako se političari opet našli da upoređuju sport i politiku

Oh No Smh GIF by The Voice

Pre par nedelja slecem na aerodrom u SF, pandur mi kontrolise pasos (nije srpski) i posle uobicajenih pitanja (gde i na koliko idem) kroz osmeh kaze "Jokichhh!". Inace americki panduri su uvek ozbiljni, nekad i poprilicno neljubazni, kada ulazite u njihovu zemlju, ovo mi je bio prvi put da je neki od njih bio prijateljski opusten pa je na osnovu karakteristicnog kraja prezimena zakljucio da sam i ja iz Srbije poreklom.

Jokic je trenutno najveci amabasador Srbije, bar na severnoamerickom kontinentu, veci i od Djokovica.

Pre par nedelja slecem na aerodrom u SF, pandur mi kontrolise pasos (nije srpski) i posle uobicajenih pitanja (gde i na koliko idem) kroz osmeh kaze "Jokichhh!". Inace americki panduri su uvek ozbiljni, nekad i poprilicno neljubazni, kada ulazite u njihovu zemlju, ovo mi je bio prvi put da je neki od njih bio prijateljski opusten pa je na osnovu karakteristicnog kraja prezimena zakljucio da sam i ja iz Srbije poreklom.

Jokic je trenutno najveci amabasador Srbije, bar na severnoamerickom kontinentu, veci i od Djokovica.

Ako si ti Kanadjanin (ko sto kazes) tesko da te je bilo ko u SF zaustavio, a kamoli gledao pasos.
Sva carinska i pandurska kontola je bila zavrsena na Kanadskom aerodomu prilikom poletanja...
Sto bi se reklo...malo lagis da bi se pravio vazan 😉

Back