fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 32.384
A to onda može biti VELIKI problem za meteorološke i 'proximity' radare na vazduhoplovima....Kolje se sa radarima![]()
A to onda može biti VELIKI problem za meteorološke i 'proximity' radare na vazduhoplovima....Kolje se sa radarima![]()
Да али је то загађење, радио загађење по неким студијама, а уз све то што си навео, 4Г је сасвим добра, са брзином интернета, снагом сигнала и фреквенцијама, и није само у питању домет, код 5Г мреже зидиви и разне преграде јако утичу на сигнал и домет, ја сам раније имао 4Г који је био нешто спорији али одличан, сад само овако безвезе имам Бежични интернет, кад хоћу да користим интернет на паметном телефону, користим мобилне податке.5Ghz mreza je zaista slabiji domet, ali ako uzmes jaci ruter nema problema. No ti jaci kostaju od 20k dinara pa na gore.
А и за појачиваче мислим да то није потребно уопште, као што видиш на овој слици обу малу кутијици у којој су утакнуте интернет живе, ту можеш да у остале делове куће спроведеш кабл за интернет и у те утилнице даље можеш да утакнеш или антеницу за бежичну интернет, за ТВ рутер или интернет кабл за стони рачунар за само пар хиљада динара.5Ghz mreza je zaista slabiji domet, ali ako uzmes jaci ruter nema problema. No ti jaci kostaju od 20k dinara pa na gore.
Nema veze 5Ghz mreza na ruteru sa 5G mobilnom mrezom. To je ranije vec reseno, ljudi mesaju to.Да али је то загађење, радио загађење по неким студијама, а уз све то што си навео, 4Г је сасвим добра, са брзином интернета, снагом сигнала и фреквенцијама, и није само у питању домет, код 5Г мреже зидиви и разне преграде јако утичу на сигнал и домет, ја сам раније имао 4Г који је био нешто спорији али одличан, сад само овако безвезе имам Бежични интернет, кад хоћу да користим интернет на паметном телефону, користим мобилне податке.
Ја се у то не разумем, али ја на телкефону имам 4Г мрежу када користим мобилне податке а чуо сам да ако неки телефони користе 5Г мрежу брзо им празни батерију, само знам да 5Г мрежа користи милиметарске таласе и Знам Да 5гигахерца и 5Г мрежа није исто. И сад сам нашао један интересантан чланак о 5Г. https://www.magazin.novosti.rs/sr/t...ak-dalje-decu-u-becu-lecice-5g-roboti/1383852Nema veze 5Ghz mreza na ruteru sa 5G mobilnom mrezom. To je ranije vec reseno, ljudi mesaju to.
Optički kablovi za internet kod kuće, u ofisu, ili restoranu, s kablom do stola, može i vajber na njemu, ali na fiksnom mestu. Mobilni TELEFON za telefonski razgovor. I basta.Dobro jutro radni narode! Morao sam tako, odmah je odustao od ideje spajanja mobitela na optičke kablove po ulicama!