Novi svetac tinejdžer kod rimokatolika (1991-+2006)

A šta biste vi u 21. veku, da misionari peške i besedi s lokalnog brda
Ништа он није мисионарио, већ саветова клинце како да користе АИ алате за проповед папске јереси...

Техницко је лице био, а не мисионар... ал га прогласише сад и за то...

Иначе, добру су му лутку направили, има већ десетак таквих апсолутно савршених подметачина ''светих моштију папића'', некарактеристићни за хришћанство уопште, све до другог ватиканског концила и циркуса који масони праве са лажима и подметачинама

Ништа он није мисионарио, већ саветова клинце како да користе АИ алате за проповед папске јереси...

Техницко је лице био, а не мисионар... ал га прогласише сад и за то...

Иначе, добру су му лутку направили, има већ десетак таквих апсолутно савршених подметачина ''светих моштију папића'', некарактеристићни за хришћанство уопште, све до другог ватиканског концила и циркуса који масони праве са лажима и подметачинама
Ovaj sveti dečak je katalogizirao čuda zabeležena na svetoj liturgiji, organizovao izložbu o tome i to je njegova najveća zasluga - što je propovedao istinitost pretvaranja hleba i vina na svetoj liturgiji u Telo i Krv Gospoda Isusa Hrista.

Не лупај паписто... Није то ни прва ни посладња подметачина ПеВеЦе лутака под стакленим сефом, коју твоји ЛГБТ сатанисти подмећу свој ретардираној пастви
Nesrećo zurlotska, šta ja imam sa time? I otkud znaš da se radi o podmetačini?
Rimokatolici imaju apostolsko prejemstvo i svete tajne, a ako imaju svete tajne imaju i svetitelje. Istina, imaju i određene zablude.

Ја немам посла са педерима и атео секуларцима у свој цркви, па ти види коме рогати увалио своје болеснике
Nemam ni ja posla sa njima i ograđujem se od takvih stvari i nisam papista ni filiokvista. A po nekim svedočanstvima neki od tvojih uzora poput episkopa Lazara (Žurbenka) i još nekih se nisu gnušali na gej aktivnosti.

Nemam ni ja posla sa njima i ograđujem se od takvih stvari i nisam papista ni filiokvista. A po nekim svedočanstvima neki od tvojih uzora poput episkopa Lazara (Žurbenka) i još nekih se nisu gnušali na gej aktivnosti.
Сведочанстава КГБ прљавих будалетина, само њима слична узима за озбиљно

Back