Нови сукоби око Ал Аксе, Хамас позвао Палестинце на мобилизацију

Ахаааа,
да ли ти желиш да кажеш да Холокауст никад није постојао?
ne
А можда желиш да кажеш да никад није загинуло 6 Милиона јуда на основу Чега нам Јевреји ДАН-ДАНАС сисају Крв на Сламчицу(Све Државе су приморане да им дају новчану Надохнаду)?
ne
Или си можда желео да кажаш да су сами Јевреји убијали СВОЈЕ ЈЕВРЕЈЕ ,да би се нахнадно домогли Државе и Лове?
ne
Шта си ти конкретно мислио?:D
da ti meni odgovoris zasto se to zove holokaust, a ne samo genocid imajuci u vidu da se radi o genocidu; dakle, ko je taj genocid nazvao holokaust imajuci u vidu znacenje te reci, zrtvovanje BOGU, i zasto je ceo svet prihvatio tu rec HOLOKAUST? potom cu se ja eventualno nastaviti.

a burnt sacrifice offered to a god

The word "holocaust" originally derived from the Koine Greek word holokauston, meaning "a completely (holos) burnt (kaustos) sacrificial offering," or "a burnt sacrifice offered to a god." In Hellenistic religion, gods of the earth and underworld received dark animals, which were offered by night and burnt in full.

dakleM, nema kod mene igrarija tipa zamena teza, nego ako hoces da stvari postavimo na mesto, ali prvo da vidimo ko ih je imenovao, za koga je to holokaust, a za mene je genocid, rekoh vec
 
Poslednja izmena:

И онда неки причају за пок. Јована Деретића(ВЕЧНА МУ СЛАВА),како је он причао Глупости,био удбаш и томе сл.
bog baal [kaze da je Balada, umesto grc. Palade, prijateljice Atinine valjda..] je bio dobar pa je onda postao zao, ali sta cemo sa biblijskim Ilijom? i ovo je muka za svariti, ispada da su jevreji u stvari grci https://en.wikipedia.org/wiki/Baal Baal (/ˈbeɪ.əl, ˈbɑː.əl/),[6][a] or Baʽalhttps://en.wikipedia.org/wiki/Baal#cite_note-12 (Hebrew: בַּעַל baʿal), was a title and honorific meaning 'owner', 'lord' in the Northwest Semitic languages
 
Poslednja izmena:
Nije tu bio Solomonov hram gde je zid placa, Solomonov je bio u Davidovom gradu i nije ostao kamen na kamenu kao sto je Gospod rekao.
Cionisti hoce da sruse dzamiju i tu da sagrade taj tzv treci hram.
Zid placa je zapadni zid Solomonovog hrama.Tamo gde je el-aksa na samom platou je bila glavna zgrada hrama
 
Zid placa je zapadni zid Solomonovog hrama.Tamo gde je el-aksa na samom platou je bila glavna zgrada hrama

to je samo zvanicna verzija, inace Al Aksa
1681054568122.jpeg
 
oni su samo spolja hrišćani, a zapravo su judejci, tj pravi izrealci su u suštini KELTI, tj R1b narodi
italici, tj latini tj rimljani su takodje R1b, kao i grci
i južno i severno carstvo su u stvari zapadno i istočno rimsko carstvo
tj južno je istočno, a severno je zapadno, ako se me razumeo
a ovo što se sada smatra izraelcima su samo narodi koji su primili judaizam u rimsko vreme...
alexandar fomenko povest vremena piše o tome
PDF ima da se nadje, pronadji ga
https://sr.wikipedia.org/wiki/Nova_hronologija_(Fomenko)

SVE JE LAŽIRANO! ali SVEEEEE! i vreme ali I MESTO!
recimo reka jordan je JADRAN tj jadransko more
zemlja KAANANSKA je BAL-KAANANSKA a psoglavi narod su ILIRI.
zavera i laž su toliko duboke da je to neverovatno, ovo što sada glume da je izrael je glupost
IZRAEL JE OD BALKANA DO UKRAJINE pravi!

da, za otkrovenje si u pravu, I TO JE NJIHOVA PODMETAČINA!
a nisam ti verovao pre 5-6 godina, recimo....privet!

a za ovaj NOVI HOLOKAUST si izgleda 100% u pravu, jer izrael protiv ujedinjenih muslimana i arapa
nema nikakve izglede a vuku i zovu rakete na sebe!
svi muslimani se preko noći ujedinjuju, kad se još turska i sirija izmire, PRVO što će uraditi
je da sravne izrael sa zemljom!
ne, bio je, što je najgore, to je žrtva koju su prineli, vatrena žrtva

a sacrifice in which the offering was burned completely on an altar
Muslimani se svi ne mogu ujediniti, jer medju muslimanima su Arapi..a Arapi i jedinstvo ne ide skupa.
 
Ne plasi, naprotiv...sve se moze kad se siiti i suniti sloze. Ali sve dok se Arapi ne sloze prvi, ruza jedinstva miris nece dati, na moju zalost.

па то јединство ће се остварити преко ноћи, неће то трајати годинама
свет се убрзано мења
 
3 Соломонов Храм (од 2 је остао само онај "Зид Плача" где злочиначки Јевреји трпају тамо цедуљице са разним Жељама даљег ниподоштовања и Поробљивања НАС ,Гоја)не може се изгради ако се не сруши
АЛ-Акса која се налази горе изнад,на Узвишици.
А 3 Соломонов Храм им је битан јер само ту може да се зацари Антихрист када ће јевреји најзад у потпуности да загосподаре целим Светом.

Tačno!

To je plan stvaranja jedne globalne vlade i jedne super države (Novi svet) poznat i kao "Tri čina" odnosno tri svetska rata.

O tome su govorili mnogi ali se najčešće uzima knjiga "Pijuni u igri" kao izvor. Pawns in the Game by William Guy Carr, a on se poziva na Alberta Pajka. Prema tom planu nisu jevreji ti koji će vladati.

Nikad jevreji i nisu bili na vrhu globalne hijerarhije. Oni su bili "samo" produžena ruka. Ni u drevnom Egiptu, ni u drevnom Vavilonu... oni su samo bili sluge onima koji su bili vladari.

Takođe treba napomenuti da su neki spominjali da je taj plan "Tri čina", stari plan, da je on napušten. Da je on danas za globalnu bankarsku elitu Plan B.

Takođe postoje neslaganja oko toga kako stvoriti svetsku vladu. Jedna struja je za sprovođenje tog starog plana jer je 90% urađeno po tom planu, druga struja smatra da je stvaranje svetske vlade "moderna stvar, a moderni problemi zahtevaju moderna rešenja".

Plan je napušten, odnosno postavljen kao sekundarni, kao Plan B zbog nuklearnog naoružanja. Kada je plan osmišljen i kada su izvršena prva 2 čina, nuklearno oružje nije postojalo i nije se znalo za radijaciju i njene drastične posledice na život i prirodu. Izazivanje Trećeg svetskoga rata je nepotreban preveliki rizik za ono što žele. Oni ne žele uništen, kontaminiran svet i život u bunkeru ispod zemlje.

Ono što je Plan A danas je ono što mi zovemo globalizacija. Stvaranje Kine. Uvezivanje celog sveta u jedinstvenu, uniformnu, globalnu ekonomiju. Stvaranje globalnih kriza koje zahtevaju globalna rešenja, kao što je npr. korona i slično. Spor proces kroz folozofiju "teza, antiteza i sinteza" dok se jednog jutra ne probudiš i shvatiš da živiš u jednoj globalnoj marksističko-fašističkoj džravi.

Ali opet, postoji struja koja smatra da nuklearni rat može biti kontrolisan i da treba ići po izvornom planu i oni načelno idu po izvornom planu, ali će Treći čin biti pokrenut samo ako Plan A ne bude delotvran.

Dokaz tome je što je Al Aksa mogla biti srušena pre mnogo decenija, ali nije. Al Aksa je u ovom kontekstu zapravo upaljač. Al Aksa je "dugme" koje kad klikneš počinje treći čin.
 

Back
Top