Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.341
Ma ovaj moj znas kakav frajer,lep zgodan i roze bojeBarem znaš na čemu si.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ovaj moj znas kakav frajer,lep zgodan i roze bojeBarem znaš na čemu si.![]()

Samodostatnost je sposobnost pojedinca, zajednice ili države da zadovolji vlastite potrebe bez vanjske pomoći. U kontekstu države, naglasak je na poljoprivrednoj proizvodnji hrane (npr. meso, mlijeko) koja je često ispod prosjeka EU, čineći zemlju ovisnom o uvozu. Obuhvaća autonomnost, racionalnost i smanjenje uvozne ovisnosti.
Umalo se ne zeznuh i ne napisah: "Hoćeš li nas upoznati?"Ma ovaj moj znas kakav frajer,lep zgodan i roze boje![]()

Mogu ti ga preporucitiUmalo se ne zeznuh i ne napisah: "Hoćeš li nas upoznati?"![]()
Interentnu definiciju proseka imas, al to je subjektivno.
Meni je 7,5 -8 atraktivan muskarac. Ako idemo od 1 do 10 kao u skoli nekoj...ili izboru za mis ... 1 mislim da niko zdrav i prav nije, 2,3 ono kad je neko bas ruzan, one koje si opisao u startu, al zu gresis, cak i takve zene dobijaju vise paznje od prosecnog muskarca, posebno od onjh muskaraca sto idu linijom manjeg otpora..ali i drugih
4,5,6 bi bio prosek, 7 je ono, nije lep al ima nesto, 8 atraktivnan, 9-10 apolon , pri tom 9-10 ja bih rekao stvar ukusa, vise nego realna razlika.
Eto, imam i ja subjektivno vidjenje
Pri tom mislim da vecina spada u donju granicu proseka, meni je zaista vecina ljudi ruznjikava ... pri tom ne kazem da je to lose, a i narsvno subjektivno je, jednostavno takav se rodis, jos ako ne drzis do sebe, patos
Cesto tako kad setam ulicom gledam oko, generalno smo ruzan narod, ne razumem mit o nekim vau zenama i zgodnim muskarcima, pri tom sve vise gojaznih
čekaj jeli to onaj šta si ga jednom već spominjala big johnny?Mogu ti ga preporuciti
Ovde zapravo ima istineZato midare haraju dejting scenom
Nisam negirao, samo sam rekao da je subjektivna, ti si dao velik prostor nijansama ruznoceУ образложењу поруке си потврдио моју тезу, коју негираш.
Big je meni tamančekaj jeli to onaj šta si ga jednom već spominjala big johnny?
tako i moj poznanik, "il cu vozim Lamborghini il nista".............evo ga, sa 4 banke, vozi bicikl.Ja trazim uvek maksimum zato i nemam nikog![]()
Kultura grand parada, kič i puvanje da smo bitni i da neko treba da trči za nama a mi da ga ponižavamo i gazimo. Ljubav, strast ili bilo koja druga emocija nisu bitne. Daj mi sve sad a od mene dobijaš malo mog vremena i gomilu novih zahteva i izlive besa. Ljubav, briga, deljenje obaveza, pomaganje oko tereta ili bilo čega ne dolazi u obzir. Kao društvo smo dno dna. Sve sami protraćeni životi u puvanju a iza njih ni kučeta, ni mačeta ma ni jedne lepe priče niti bilo kakvog životnog smisla. Gomila osoba od 30+ godina koje nisu ništa a misle da su centar univerzuma.Isto to ja pričam stalno i ljudi me napušavaju
Grand parada i ostali kič je opijum za budale, a to sto vi tođe pridajete znacaj je dobro, znači da vidite šta takvi ne vide.Kultura grand parada, kič i puvanje da smo bitni i da neko treba da trči za nama a mi da ga ponižavamo i gazimo. Ljubav, strast ili bilo koja druga emocija nisu bitne. Daj mi sve sad a od mene dobijaš malo mog vremena i gomilu novih zahteva i izlive besa. Ljubav, briga, deljenje obaveza, pomaganje oko tereta ili bilo čega ne dolazi u obzir. Kao društvo smo dno dna. Sve sami protraćeni životi u puvanju a iza njih ni kučeta, ni mačeta ma ni jedne lepe priče niti bilo kakvog životnog smisla. Gomila osoba od 30+ godina koje nisu ništa a misle da su centar univerzuma.
Ovo je redak slučaj da prvo nastane naziv, pa potom pojava koju opisuje. Obično nešto najpre vidimo, a potom mu damo ime.Trend zabavljanja 6-7 podstiče ljude da razmatraju partnere koji se nalaze u sredini proizvoljne skale privlačnosti — šest ili sedam od 10.
Ideja je da ovi partneri „srednjeg ranga“ mogu biti pouzdaniji, pažljiviji i emocionalno dostupniji od nekoga ko je više rangiran.
Bulšit ili ima tu nečega?
Pomaganje oko tereta?Kultura grand parada, kič i puvanje da smo bitni i da neko treba da trči za nama a mi da ga ponižavamo i gazimo. Ljubav, strast ili bilo koja druga emocija nisu bitne. Daj mi sve sad a od mene dobijaš malo mog vremena i gomilu novih zahteva i izlive besa. Ljubav, briga, deljenje obaveza, pomaganje oko tereta ili bilo čega ne dolazi u obzir. Kao društvo smo dno dna. Sve sami protraćeni životi u puvanju a iza njih ni kučeta, ni mačeta ma ni jedne lepe priče niti bilo kakvog životnog smisla. Gomila osoba od 30+ godina koje nisu ništa a misle da su centar univerzuma.
bez toga ni dobar danPao je sehs

Od svega uhvatio si se za tu reč. Teret nije samo fizički. Ne znam šta je tu upitno?Pomaganje oko tereta?
Ево другог примера. У гимназији је била рибетина, "Лутка са насловне стране", сама. Први клипета који јој је пришао била је његова и то дуже време.Ja trazim uvek maksimum zato i nemam nikog![]()
Eksponat.10 je jako dosadno. Muškarac koji izgleda za 10je kao maneken, a to je jako odbojno
Ljubav dolazi dosta brzo a brzo i nestane kada krenu ti kriterijumi sa bilo čije strane. Obično se ljudi zaljube i pre nego što otpočnu zabavljanje, izlaske i taj seks. Ko bira buduću ljubav kao robu u rafu taj ima problem u glavi. Zato što ljude tretiramo kao proizvod ili brend iz prodavnice zato imamo društvo gde niko nikome ne odgovara ili odgovara kao parče odeće samo za jednu sezonu i baca se. Materijalizam i konzumerizam su upropastili medjuljudske odnose.pa valjda se prvo zabavljas a ljubav dolazi vremenom.
ili si od onih: cim smo se ugledali pala je prava ljubav?