Novi stil zabavljanja — trend 6-7

@Toxique to je neki oblik samodostatnosti
Samodostatnost je sposobnost pojedinca, zajednice ili države da zadovolji vlastite potrebe bez vanjske pomoći. U kontekstu države, naglasak je na poljoprivrednoj proizvodnji hrane (npr. meso, mlijeko) koja je često ispod prosjeka EU, čineći zemlju ovisnom o uvozu. Obuhvaća autonomnost, racionalnost i smanjenje uvozne ovisnosti.

Interentnu definiciju proseka imas, al to je subjektivno.
Meni je 7,5 -8 atraktivan muskarac. Ako idemo od 1 do 10 kao u skoli nekoj...ili izboru za mis ... 1 mislim da niko zdrav i prav nije, 2,3 ono kad je neko bas ruzan, one koje si opisao u startu, al zu gresis, cak i takve zene dobijaju vise paznje od prosecnog muskarca, posebno od onjh muskaraca sto idu linijom manjeg otpora..ali i drugih
4,5,6 bi bio prosek, 7 je ono, nije lep al ima nesto, 8 atraktivnan, 9-10 apolon , pri tom 9-10 ja bih rekao stvar ukusa, vise nego realna razlika.

Eto, imam i ja subjektivno vidjenje :D

Pri tom mislim da vecina spada u donju granicu proseka, meni je zaista vecina ljudi ruznjikava ... pri tom ne kazem da je to lose, a i narsvno subjektivno je, jednostavno takav se rodis, jos ako ne drzis do sebe, patos
Cesto tako kad setam ulicom gledam oko, generalno smo ruzan narod, ne razumem mit o nekim vau zenama i zgodnim muskarcima, pri tom sve vise gojaznih

У образложењу поруке си потврдио моју тезу, коју негираш.

У образложењу поруке си потврдио моју тезу, коју негираш.
Nisam negirao, samo sam rekao da je subjektivna, ti si dao velik prostor nijansama ruznoce :D A sve lepe si potrpao u 9 i 10.
Sa druge strane sam pokrio dijapazon, gde sam rekao da vecina proseka pripada donjoj granici proseka.

Ko jos bre kad cuje u nekog da je 8 pomisli prosek, osim tebe :D

Basketball Wives Agree GIF by VH1

Isto to ja pričam stalno i ljudi me napušavaju
Kultura grand parada, kič i puvanje da smo bitni i da neko treba da trči za nama a mi da ga ponižavamo i gazimo. Ljubav, strast ili bilo koja druga emocija nisu bitne. Daj mi sve sad a od mene dobijaš malo mog vremena i gomilu novih zahteva i izlive besa. Ljubav, briga, deljenje obaveza, pomaganje oko tereta ili bilo čega ne dolazi u obzir. Kao društvo smo dno dna. Sve sami protraćeni životi u puvanju a iza njih ni kučeta, ni mačeta ma ni jedne lepe priče niti bilo kakvog životnog smisla. Gomila osoba od 30+ godina koje nisu ništa a misle da su centar univerzuma.

Kultura grand parada, kič i puvanje da smo bitni i da neko treba da trči za nama a mi da ga ponižavamo i gazimo. Ljubav, strast ili bilo koja druga emocija nisu bitne. Daj mi sve sad a od mene dobijaš malo mog vremena i gomilu novih zahteva i izlive besa. Ljubav, briga, deljenje obaveza, pomaganje oko tereta ili bilo čega ne dolazi u obzir. Kao društvo smo dno dna. Sve sami protraćeni životi u puvanju a iza njih ni kučeta, ni mačeta ma ni jedne lepe priče niti bilo kakvog životnog smisla. Gomila osoba od 30+ godina koje nisu ništa a misle da su centar univerzuma.
Grand parada i ostali kič je opijum za budale, a to sto vi tođe pridajete znacaj je dobro, znači da vidite šta takvi ne vide.
Al ne treba samo to gledati, taj primitivizam definitivno postoji, al postoji u druga strana koja je u vecini.

Trend zabavljanja 6-7 podstiče ljude da razmatraju partnere koji se nalaze u sredini proizvoljne skale privlačnosti — šest ili sedam od 10.

Ideja je da ovi partneri „srednjeg ranga“ mogu biti pouzdaniji, pažljiviji i emocionalno dostupniji od nekoga ko je više rangiran.

Bulšit ili ima tu nečega?
Ovo je redak slučaj da prvo nastane naziv, pa potom pojava koju opisuje. Obično nešto najpre vidimo, a potom mu damo ime.

S obzirom na to da je mantra 6-7, kojoj još niko nije odredio ikakvo smisleno značenje, produkt mozgova kasne Z i rane alfa generacije - zaključujem da je i ideja o takvom načinu izbora partnera takođe njihova. U fazonu daj kad već ponavljamo dve reči bez ikakvog smisla da makar izmislimo nešto što će im dati značenje. Neka to bude nešto podjednako besmisleno.

Ako treba da preispitujemo da li ima nečega u ovakvoj ideji petnaestogodišnjaka, onda treba dobro da se preispitamo.

Pomaganje oko tereta?

pa valjda se prvo zabavljas a ljubav dolazi vremenom.

ili si od onih: cim smo se ugledali pala je prava ljubav?
Ljubav dolazi dosta brzo a brzo i nestane kada krenu ti kriterijumi sa bilo čije strane. Obično se ljudi zaljube i pre nego što otpočnu zabavljanje, izlaske i taj seks. Ko bira buduću ljubav kao robu u rafu taj ima problem u glavi. Zato što ljude tretiramo kao proizvod ili brend iz prodavnice zato imamo društvo gde niko nikome ne odgovara ili odgovara kao parče odeće samo za jednu sezonu i baca se. Materijalizam i konzumerizam su upropastili medjuljudske odnose.

Back