Novi stil zabavljanja — trend 6-7

Dobro ali jel to samo fizički ili nešto još?
Ma gde, zamisli mator konj pita neku ženu aj me oceni od 1 do 10.

Прво, ниси матор коњ. То можеш тек да почнеш да размишљаш кад пређеш шесет и неку.

Друго, ако питаш на прави начин, још ћеш и да је узбудиш. Има да удариш рецку, лагано.

Наравно, не право с неба па у ребра. Него је постепено уводиш у причу.

"Еј, куцкам на Крстарица форуму. Сјајан форум, сјајне приче" (овде она нешто изблеблеће, ти се прави да слушаш). "Има разних тема. Посебно пратим Политику. Трамп, Иран" (бла бла..почне да се досађује). Има и других потфорума. Нпр. идем на "здравље" и "ЉиС" (овде она прећути или каже нешто кратко, неодређено, а начуљи уши). "Замисли, отворили неку дебилну тему о новом стилу забављања са шестицама и седмицама" (овде се већ наложи на бројеве, а прави се да јој се гади то оцењивање). "Ја мислим да је то са бројевима бзвз..гледаш душу, карактер, слагање ...(блабла...наведеш било шта неодређено). а онда..онако, успут..."који би ми број дала на скали од 1 до 10 (ово кроз шалу убациш).

Прво, ниси матор коњ. То можеш тек да почнеш да размишљаш кад пређеш шесет и неку.

Друго, ако питаш на прави начин, још ћеш и да је узбудиш. Има да удариш рецку, лагано.

"Еј, куцкам на Крстарица форуму. Сјајан форум, сјајне приче" (овде она нешто изблеблеће, ти се прави да слушаш). "Има разних тема. Посебно пратим Политику. Трамп, Иран" (бла бла..почне да се досађује). Има и других потфорума. Нпр. идем на "здравље" и "ЉиС" (овде она прећути или каже нешто кратко, неодређено, а начуљи уши). "Замисли, отворили неку дебилну тему о новом стилу забављања са шестицама и седмицама" (овде се већ наложи на бројеве, а прави се да јој се гади то оцењивање). "Ја мислим да је то са бројевима бзвз..гледаш душу, карактер, слагање ...(блабла...наведеш било шта неодређено). а онда..онако, успут..."који би ми број дала на скали од 1 до 10 (ово кроз шалу убациш).
...Mislim da neki sada ovo prepisuju i ubacuju ovaj post u omiljene.

...Mislim da neki sada ovo prepisuju i ubacuju ovaj post u omiljene.

Морамо да се испомажемо међусобно, и да учимо једни од других.

Учимо из својих и туђих искустава и размењујемо искуства и знања на форуму, па што један научи, пренесе другима, други пренесу своја искуства и знања и тако се испомажемо.

Instrukcije shvaćene pogrešno. Kita zaglavljena u tosteru!

:lol:

Nemoj me zezati, zar ljudi pričaju ikome da imaju profile ovde. Ali dobro, kako god, pitati nekoga da te oceni a imaš 40 godina može samo da ti kaže da ideš da se lečiš.

Matori jesmo, bar ja. Ne za sve ali za mnoge stvari da. Čovek bi maksimalno do 35 trebao da je završio priču sa ženama i bavi se porodicom i ozbiljnim stvarima. Ne da glumi budalu i pita žene sa ga ocenjuju. Ja to više ovde onako iz radoznalosti oko tih modernih stvari.

U bre. Ajmo lagano. Pa nije ovo molekularna analiza odnosa bre!

'де није.

Прича ми другарица, да њене другарице ископирају вибер преписку, па је убаце у Чет Џипити, да им он протумачи шта им симпи пише и да ли има наде или је само завлачи.

Ко занемарује тактику,
завршава у нижеразредном Вратнику.

Preveliko filozofiranje.

Ljudi uglavnom biraju partnere sličnog nivoa privlačnosti jer tu postoji ravnoteža moći i očekivanja.

Kad je razlika velika, dolazi do nesigurnosti jedne strane ili manjka ulaganja druge strane.

Biraj pametno i biraj prema sebi. I to je to. Ne postoji univerzalna "sigurna liga".
To ovi sto traze ozb vezu i kako da se postave u njoj a da ne budu izdominirani 😜

Haha kao ne yebi ye nije tvoja liga
Ahaha ha ha haaaaaa
1349487945139_1499183.png

Interentnu definiciju proseka imas, al to je subjektivno.
Meni je 7,5 -8 atraktivan muskarac. Ako idemo od 1 do 10 kao u skoli nekoj...ili izboru za mis ... 1 mislim da niko zdrav i prav nije, 2,3 ono kad je neko bas ruzan, one koje si opisao u startu, al zu gresis, cak i takve zene dobijaju vise paznje od prosecnog muskarca, posebno od onjh muskaraca sto idu linijom manjeg otpora..ali i drugih
4,5,6 bi bio prosek, 7 je ono, nije lep al ima nesto, 8 atraktivnan, 9-10 apolon , pri tom 9-10 ja bih rekao stvar ukusa, vise nego realna razlika.

Eto, imam i ja subjektivno vidjenje :D

Pri tom mislim da vecina spada u donju granicu proseka, meni je zaista vecina ljudi ruznjikava ... pri tom ne kazem da je to lose, a i narsvno subjektivno je, jednostavno takav se rodis, jos ako ne drzis do sebe, patos
Cesto tako kad setam ulicom gledam oko, generalno smo ruzan narod, ne razumem mit o nekim vau zenama i zgodnim muskarcima, pri tom sve vise gojaznih

Back