Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.711
Najefikasnije u trendu 6 i pomoć u donošenju odluke je kad probaš robu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O baš si skroman!Ја сам скроман.
Може и деветка.
Ni na pijaci više ne dozvoljavaju da se pipka paradajz.Najefikasnije u trendu 6 i pomoć u donošenju odluke je kad probaš robu![]()
.gif)
Te najbolje pticke su max 8 ,Цени се, наравно, изглед. Зна се шта је добра птичка. На скали од 1 до 10, најбоље птичке су 10. Оне баш добре, али са неком малом фалинком су 9 и тако даље, уназад. Сви знамо шта је десетка, шта деветка, шта шестица итд...
Сад, може доћи до неких неслагања да ли је нека риба 7 или 8, али, свакако, тројка никоме неће бити деветка.
МОника је била десетка
Koliko bi sebi dao ?Ја сам скроман.
Може и деветка.
pa ima razlike,, ja je ne bi pojeo vec poeboO baš si skroman!
Ni na pijaci više ne dozvoljavaju da se pipka paradajz.![]()
Koliko bi sebi dao ?![]()
Prosek je 5 ljubi majka
Prosek je 5 ljubi majka
Nisi samo glup nego si i bezobrazan, ja bih te ipak ocenio kao devetkuСтавио сам линк за објашњење, љуби га тетка.
Кликни и научи нешто.
Prosek je 5 ljubi majka
To je subjektivna (pr)ocena. Najbolje da te oceni neko čiju ocenu uvažavaš, tj. neko za koga bi voleo da znaš kakav ti je "prolaz" kod nje.Nisam baš načisto kako se to ocenjuju ljudi. Šta sve ulazi u obzir. Baš bih voleo neko mene da oceni
Po priči kako ljudi gledaju na neke stvari izgleda da je nema.Ona se podrazumeva, ček prvo da počnemo sa zabavljanjem.
Neee, taman posla. Ovo je neka... hajde da kažemo - startna pozicija.Po priči kako ljudi gledaju na neke stvari izgleda da je nema.
Startna pozicija da sve bude savršeno i da se samo zahteva nešto. Za uzvrat nudimo stres, nervozu, bezobrazluk itd. Ljubav se ne pominje ni na kašičicu malo da treba. Ljudi su postali materijalisti do bola.Neee, taman posla. Ovo je neka... hajde da kažemo - startna pozicija.
Kriterijum kome prići,iz muškog ugla kojoj prići, je vrlo bitan.Ovi brojevi su mi glupi,skala tu ne postoji,bitan je osećaj.Bitno je koliko verujete sebi,da ste svesni svojih kvaliteta pa tek da odlučite da li ili ne krenuti u akcijuTrend zabavljanja 6-7 podstiče ljude da razmatraju partnere koji se nalaze u sredini proizvoljne skale privlačnosti — šest ili sedam od 10.
Ideja je da ovi partneri „srednjeg ranga“ mogu biti pouzdaniji, pažljiviji i emocionalno dostupniji od nekoga ko je više rangiran.
Bulšit ili ima tu nečega?
Ima ...Trend zabavljanja 6-7 podstiče ljude da razmatraju partnere koji se nalaze u sredini proizvoljne skale privlačnosti — šest ili sedam od 10.
Ideja je da ovi partneri „srednjeg ranga“ mogu biti pouzdaniji, pažljiviji i emocionalno dostupniji od nekoga ko je više rangiran.
Bulšit ili ima tu nečega?
Moj te pipo. Sportski pozdravИ из математике си лош.
Чак и да скалу посматрамо као математику,
просек опет није 5.
на скали од 1 до 10, који број је просек?
На скали од 1 до 10, просек (средња вредност) се рачуна овако:
(1+10)/2=5.5(1 + 10) / 2 = 5.5(1+10)/2=5.5
Дакле, просек је 5.5.
Startna pozicija da sve bude savršeno i da se samo zahteva nešto. Za uzvrat nudimo stres, nervozu, bezobrazluk itd. Ljubav se ne pominje ni na kašičicu malo da treba. Ljudi su postali materijalisti do bola.

To je subjektivna (pr)ocena. Najbolje da te oceni neko čiju ocenu uvažavaš, tj. neko za koga bi voleo da znaš kakav ti je "prolaz" kod nje.
Startna pozicija da sve bude savršeno i da se samo zahteva nešto. Za uzvrat nudimo stres, nervozu, bezobrazluk itd. Ljubav se ne pominje ni na kašičicu malo da treba. Ljudi su postali materijalisti do bola.