Novi stil zabavljanja — trend 6-7

Цени се, наравно, изглед. Зна се шта је добра птичка. На скали од 1 до 10, најбоље птичке су 10. Оне баш добре, али са неком малом фалинком су 9 и тако даље, уназад. Сви знамо шта је десетка, шта деветка, шта шестица итд...

Сад, може доћи до неких неслагања да ли је нека риба 7 или 8, али, свакако, тројка никоме неће бити деветка.

МОника је била десетка
Te najbolje pticke su max 8 ,
9 - 10 po mojim kriterijumima je ekstremno retko. To je ono sto vidis ili na ulici ili na tv, internetu nebitmo gde jednom u 3 godine i kazes vau... Cak i kad razmislim sa koliko sam 9tki bio, mozda 1. Sve je to islo do 8.
Al ipak, nije sve u fizickom ozgledu...

Eto i Monika tebi je 10, ok niko ne moze reci da nije bila atraktivna, al nije ni svaciji tip.
Ona je negde old school atraktivna, masnija onako malo.
Ja prvi vise padam na devojke vise atletske gradje, pa i grudi vise volim manje a cvrsce, nego te povece a mekane, volim vise definisane crte lica, ne volim prenaglasene usme itd . sve subjetivno..

Мушкарац десетка је онај који успе да освоји женску где постоји физички изглед упоредо са функционалношћу.
Ови што јуре само за лепотом су од петице па на доле.

Prosek je 5 ljubi majka

И из математике си лош.

Чак и да скалу посматрамо као математику,

просек опет није 5.

на скали од 1 до 10, који број је просек?

На скали од 1 до 10, просек (средња вредност) се рачуна овако:

(1+10)/2=5.5(1 + 10) / 2 = 5.5(1+10)/2=5.5
Дакле, просек је 5.5.

Ima tu neke logike, ali nije univerzalno.
Tu se jelte kobajagi radi kako su fizicki atraktivni ljudi nadobudni i puni sebe... pa ako su povrsni i nemaju niti cene druge kvalitete, verovatno da...
Pri tom, gomila iskopleksiranih zbog fizickog izgleda, pogotovo zena, je pain in te a*s sto bi rekli na engleskom.

Vidim na čemu se tekst bazira, i kontam logiku, al toliko lepih devojka je na primer je super, lepo vaspitano, obrazovano, pametno, sposobno, prirodno, iz dobre porodice i ponelo toliko toka za postovanje iz kuce.

Isto vazi i za atraktivne muskarce. Koji znaju biti u mladosti ovakvi onakvi, al se u vexini slucajeva dovedu u red sa godinama

A kad pominjemo 9-10 lepotu, meni je to stvarno bas retko da vidim, mozda je imam visoke kriterijume, jer mi nije samo seksualni nagon to sto vidim, vec gledam i fizionomiju, proporcije lica, svasta nesto, ako ne mogu da nadjem manu, to mi je vao, ne mora mi nizni biti seksualno atraktivna.

Kad razmisljam 9-10. Tri osobe mi padaju na pamet, ne mogu u ovo teenitku nikog vise da se setim, drugarica i simpatija jos iz detinjstva, nikad nam se nije dalo nazalost, a bilo je vazda obostrano, i sad kad se ispricamo, nekako je vau za oko.
Rupice kad se nasmeje, vokola, predobro telo.
Jedna manekenka sa kojom sam bio ko klinac. Onda je na oko isto odstupa neverovatno. Ima bas neki x faktor. Malo mrsavija, ali ne previse, taman.

I jedna devojka, iz izlaska nekog pre 10tak godina, bukvalno u wc, bila guzva cekamo, ja nikad ne dajem komplimente uzivo ako nekog ne poznajem, al tu sam zakucao, samo mi izleti, ti si prelepa, nesto ja nos tu izblebecem, oteram dva tri steanca, sto joj nesto dobacivali... rekao daj Instagram, ona kao imam decka... nisam te pitao za decka...razmenimo instagrame, dosta zajednickih ljudi poznavali, par puta smo cakulali, lakovali potove, nista nije bilo... al da ostala mi je bas urezana ta scena.

Trend zabavljanja 6-7 podstiče ljude da razmatraju partnere koji se nalaze u sredini proizvoljne skale privlačnosti — šest ili sedam od 10.

Ideja je da ovi partneri „srednjeg ranga“ mogu biti pouzdaniji, pažljiviji i emocionalno dostupniji od nekoga ko je više rangiran.

Bulšit ili ima tu nečega?
Kriterijum kome prići,iz muškog ugla kojoj prići, je vrlo bitan.Ovi brojevi su mi glupi,skala tu ne postoji,bitan je osećaj.Bitno je koliko verujete sebi,da ste svesni svojih kvaliteta pa tek da odlučite da li ili ne krenuti u akciju
Što se tiče ranga,to je još jedna glupost.Pouzdanje i pažnja su karakterne osobine koje ne zavise od izgleda,pola,obrazovanja.

И из математике си лош.

Чак и да скалу посматрамо као математику,

просек опет није 5.

на скали од 1 до 10, који број је просек?

На скали од 1 до 10, просек (средња вредност) се рачуна овако:

(1+10)/2=5.5(1 + 10) / 2 = 5.5(1+10)/2=5.5
Дакле, просек је 5.5.
Moj te pipo. Sportski pozdrav

Back