Novi sport, šamaranje po guzu

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
83.909

Šta sve nećemo videti: Izmišljen novi sport u kojem se žene šamaraju po zadnjicama​

Screenshot_20231003-101249~2.png

Rumunska organizacija “RFX Slap” organizovala je takmičenje u kojem su se devojke šamarale po zadnjicama. “RFX Slap” je poznat po brutalnim takmičenjima u šamaranju, a sada su u gradu Klužu organizovali odmeravanje snaga Roksane Afitmei i Luhas-Aleksandre Daniele u šamaranju po zadnjicama.​

Očekivano, ovo, najblaže rečeno besmisleno takmičenje, najviše je oduševilo muškarce, koji su ostavili brojne komentare. Jedan je, kako prenosi Index. hr, napisao da želi biti sudija, a u svemu je učestvovala i MMA legenda Aleksander Lungu, koji je proveravao crvenilo na zadnjicama borkinja.

Šamaranje je novi sport​

Podsetimo, šamaranje je početkom godine postalo sport. Reč je o disciplini koja je već desetak godina relativno popularna, a slavu je stekla u evropskoj perjanici apsurda kada je reč o borilačkim sportovima - Poljskoj.
Međutim, nedavno je u šamaranje ušao kapital, i to onaj najozbiljniji. Naime, alfa i omega UFC-a Dejna Vajt je u sklopu najveće svetske MMA organizacije kreirao i “Power slap”, ligu u šamaranju.

E sada..Ovde su žene same sebe predstavile kao objekat za parenje očiju i meso za zabavu.
Neke žene i to vole.Da su samo gola dupeta koja će da daju javnosti na "izvolte".
Ako se javno prikazuje, onda ti više nije njihova stvar, niti stvar onoga ko to voli da gleda. Jel bi ti bilo ok da muškarci u tvom prisustvu navijaju i grokću ko veprovi? Isto je i za forum.
To što se nađe neka budala koja pristane na ponižavanje ne znači da je promovisanje prostitucije ok.

Polako, polako.
Jutro je pametnije.
Mi smo odgovorni za sebe, ponašanja i emocije...a ne za ponašanje drugih.

I ja sam prošle godine tražila da mi izbrišu nalog, i pojavila se nakon godinu i rkoliko mjeseci.
Sad se znam kontrolisati.
Pozdravčić
O konačno si došla!
Hvala nebesima, ubijeđeno ih je nekoliko da sam ja ti :D
Dobro došla nazad! :heart:

Back