- Poruka
- 189.665
Ne znam šta se dešava. Prošlogodišnja dizanja su umnogome bila uzrokovana povećanjem cena naftinih derivata, ali toga sad nema, čak su i nešto jeftiniji nego pre nekoliko meseci.
Па постоји једна Чињеница што сте сви живели на јефтином руском Гасу.Ne znam šta se dešava. Prošlogodišnja dizanja su umnogome bila uzrokovana povećanjem cena naftinih derivata, ali toga sad nema, čak su i nešto jeftiniji nego pre nekoliko meseci.
Ne, vaša propaganda je bila da se ne može bez ruskih energenataПа постоји једна Чињеница што сте сви живели на јефтином руском Гасу.
Онда сте сами сами"пуцали у колено" а ти веома добро знаш да Човек,упуцан у Колено,
да он остаје Инвалид за цео свој Живот.
Питање:
-Да ли је та Пропаганда која Вас засипа у толикој Мери ЈАЧА него ваши тренутни и наступајући Инвалидитети,
зашто сте допустили да Вас у толикој мери преваре?
Allaha mi, secam se srbende i patrijote slobodana milosevica i inflacije u njegovo vreme, kada je obecavao svedski standard..plata 2 marke, a litar benzina 5 marakapa, sta im preostaje onda?
da, i u americi inflacija, samo nije hiper, nego onako da bode oci, postavljao sam vec tabele koliko je sta %ualno poskupelo
volumen novca se povecava, primarna emisija, secate se topcidera, stariji?
mi ameri smo samo u prednosti, jer smo energetski nezavisni, pa jos uvek ne stedimo na benzinu, struji, gasu, energenti nas nisu opalili po dzepu kao eu sto jesu, ali dosta toga jeste.
Ајде,претерујеш и ти..Литар из пластичне флаше 5 марака,глупостиAllaha mi, secam se srbende i patrijote slobodana milosevica i inflacije u njegovo vreme, kada je obecavao svedski standard..plata 2 marke, a litar benzina 5 maraka
bilo je, ne izmisljam...ziveo sam u to vreme, a i sada zivim u Srbiji...ja sam radnicka klasa, roditelji mi bili radnicka klasa...kod mene nista nije dolazilo sa strane, vec samo arbajt i nista drugo....nisam uspeo da odem negde vani, to mi je najveca zalost, sto sam proveo najlepse godine zivota u ovoj ciganskoj i lopovskoj Srbiji...eto iskren sam i ne foliram seАјде,претерујеш и ти..Литар из пластичне флаше 5 марака,глупости
И нико тада није оскудевао у НИЧЕМУ(мало се ређе нешто прало због недостатка ХЕМИЈЕ)..
што је најбитније,јела се ЗДРАВА ХРАНА....
па тај парадајз,лук,кромпир,месо(БИЛО КОЈЕ)--па то НЕ мош поредиш са овим из тренутног Периода!
Зато су тренутни Клинци сви мало одваљени у главама за разлику од Нас ,који тада нисмо јели оТРОВЕ ,
ЗА разлику од њих![]()
A u kom smislu bi želeo u inostranstvo i gdebilo je, ne izmisljam...ziveo sam u to vreme, a i sada zivim u Srbiji...ja sam radnicka klasa, roditelji mi bili radnicka klasa...kod mene nista nije dolazilo sa strane, vec samo arbajt i nista drugo....nisam uspeo da odem negde vani, to mi je najveca zalost, sto sam proveo najlepse godine zivota u ovoj ciganskoj i lopovskoj Srbiji...eto iskren sam i ne foliram se
ja sam radnicka klasa, sa realnim pogledima na svet oko mene...klasican gastarbajter, koji radi i zivi, koliko toliko normalno od svog rada...pokusavao u CH i D, ali nikako nije isloA u kom smislu bi želeo u inostranstvo i gde
A hteo si da živiš, dakle preko 3 ili preko 6 meseci u cugu na mestima kao što su CHja sam radnicka klasa, sa realnim pogledima na svet oko mene...klasican gastarbajter, koji radi i zivi, koliko toliko normalno od svog rada...pokusavao u CH i D, ali nikako nije islo
jedno su zelje, stvarnost je mnogo drugacijaA hteo si da živiš, dakle preko 3 ili preko 6 meseci u cugu na mestima kao što su CH
Pa mislim, ja imam para da ostanem npr. 2.9 meseci u Ženevi ali to mi je nekako nepotrebnojedno su zelje, stvarnost je mnogo drugacija
1 dan si brojala svoje parice, a drugi?Pa mislim, ja imam para da ostanem npr. 2.9 meseci u Ženevi ali to mi je nekako nepotrebno
Recimo bila sam 2 dana prošle godine
Srbija je PLJAČKAONICA naprednjačkog ološa!Ауторска тема
Подаци за Јанура гворе да цене у Србији поново скачу и да је инфлација преко 15%. Из света долазе другачији подаци цене падају. Да ли ће представници Српске Нато Странке наћи решење за раст цена у Србији и пад животног стандарда.
Naprednjacima da daju zlato na čuvanje? Tim lopovima? Svašta.а Да се Вучић на време лепо прилагодио Новом Светском Поретку где се западњак НЕ ПИТА ЗА НИШТА на овом Свету
(осим што се бави нама на Балкану где покушава да среди неке полит. поене),
онда Рус не би депоновао силно Злато у Швицу него би га проследио у Београдски Трезор као истинског,верног,осведоченог Пријатеља и
САМИМ ТИМ ЧИНОМ,нама би скочио Рејтинг око Кредита,Око отплата,Око Репутације на глобалном Нивоу и Цене не би дивљале..
Али,ми смо суперталентовани УВЕК БИЛИ ,да устоличимо неког Велеиздајника,
онда кусајте оно што СТЕ САМИ посејали.
ima par razloga, povecan je minimalac, povecane su plate u javnom sektoru i oba generisu inflaciju Da nije doslo 200k rusa imali bi recesiju, nego su oni doneli pare. Ali privatni sektor ce puci, jer skupa radna snaga znaci da nasa roba nije konkuretna stranoj.Ne znam šta se dešava. Prošlogodišnja dizanja su umnogome bila uzrokovana povećanjem cena naftinih derivata, ali toga sad nema, čak su i nešto jeftiniji nego pre nekoliko meseci.
Nije to obrazlozhenje, zato shto samo hrana i rachuni rastu, dok ostalo stoji. Da je inflacija problem, rasle bi cene kompjutera i telefona recimo...ima par razloga, povecan je minimalac, povecane su plate u javnom sektoru i oba generisu inflaciju Da nije doslo 200k rusa imali bi recesiju, nego su oni doneli pare. Ali privatni sektor ce puci, jer skupa radna snaga znaci da nasa roba nije konkuretna stranoj.
postoji nestasica hrane zbog sukoba u ukrajini, tako da je logicno da cene skacu, sta nije logicno da je drzava mogla da smanji cene goriva i da kaze ljudima da ce cena hrane ici gore da ljudi zasade sve sto mogu.Nije to obrazlozhenje, zato shto samo hrana i rachuni rastu, dok ostalo stoji. Da je inflacija problem, rasle bi cene kompjutera i telefona recimo...
Recimo inflacija Apple proizvoda je manje od 6% godisnje, a hrane preko 100%. Dakle neko hotje bezobrazbrazno da se obogati,
na konto monopola, a seljaku je otkupna cena mala, tako da pare idu u zdepove posrednika...
Što se tiče gasa decenijama smo ga plaćali skuplje nego Nemci, a inače i za njega važi da nije poskupeo u poslednja 2 - 3 meseca tako da se ni tome ne može pripisati ovogodišnja inflacija.Па постоји једна Чињеница што сте сви живели на јефтином руском Гасу.
Онда сте сами сами"пуцали у колено" а ти веома добро знаш да Човек,упуцан у Колено,
да он остаје Инвалид за цео свој Живот.
Питање:
-Да ли је та Пропаганда која Вас засипа у толикој Мери ЈАЧА него ваши тренутни и наступајући Инвалидитети,
зашто сте допустили да Вас у толикој мери преваре?
Ne postoji nestashica hrane… Srbija puna hrane ko oko. Veshtachke nestashice mleka, brashna i shetjera, su izazvane povlachenjem robe.postoji nestasica hrane zbog sukoba u ukrajini, tako da je logicno da cene skacu, sta nije logicno da je drzava mogla da smanji cene goriva i da kaze ljudima da ce cena hrane ici gore da ljudi zasade sve sto mogu.
Ovde je izuzetno tesko dobiti dozvolu za rad i smestiti se, narocito bez znanja potrebnog jezika.Pa mislim, ja imam para da ostanem npr. 2.9 meseci u Ženevi ali to mi je nekako nepotrebno
Recimo bila sam 2 dana prošle godine
Srbiju spasava samo da nema Srba u Srbiji nego da dodju Norvezani...SRBIJU spasava samo islandski recept - bankrot, pa okretanje briksu, ne dati ni centa vise francusko-nemackim bankarima koji vam na nevidjeno poturaju izdaju kosova sa ucenjenim vucicem.
Srbija je zadnjih 10 godina je izgubila 700-800 hiljada stanovnika zbog evroatlatskih integracija,negativan prirodni prirastaj na godisnjem nivou je veci od 65 000Ne znam šta se dešava. Prošlogodišnja dizanja su umnogome bila uzrokovana povećanjem cena naftinih derivata, ali toga sad nema, čak su i nešto jeftiniji nego pre nekoliko meseci.
pises ti koji sedi na zapaduhehe, nema bre ni kod babe dzabe, ali je fakat da bi se takav zaokret za 180 stepeni mogao desiti posle bankrota
dakle zapadu, francusko-nemackim bankarima srednji prst i za pare i za sporazum sa kurtijem - to su jedni te isti ljudi koji pritiskaju srbiju, zapravo ucenjuju vucica da nastavi da im podjarmljuje srbiju
oteli ste nam kosovo upravo vi koji nam sada poturate franc-nemacki "sporazum", nikakv dug od 1999 NE PRIZNAJEMO, tako se to radi, a problem kim-a vracamo u UN
odhebati francusko-nemacke BANKARE, oni su nas boimbardovali i protivpravno nam oteli KIM. nista im nismo duzni, NI CENTA - okrenuti se BRIKSU - e tako se to radi.
dijaspora vam, nece dati ni centa, pa pretvorite srbiju u rudnik, ako ste ludi da placate francusko-nemaackim bankarima u duznickom ropstvu do kraja veka, ali nikada ni nas necete videti,. a ne nase devize... oni vas pritioskaju jer je doslo vrem,e za naplatu - SREDNJI PRST NJIHOVA NNAPLATA!
Isto radi Dodikov rezim u RS povecali su zakonski minimalac sa 300 na 375 jevra,dizu plate u javnom sketoru ali to je direktiva od svjetske banke i MMF koju izvrsavaju. Izgleda da satanisti zele jos vecu krizu i infalciju na ovim prostorima pa izdaju naredjenja domacim marionetama da povlace poteze koji stvaraju spiralu inflacije iz koje je vrlo tesko izaci.ima par razloga, povecan je minimalac, povecane su plate u javnom sektoru i oba generisu inflaciju Da nije doslo 200k rusa imali bi recesiju, nego su oni doneli pare. Ali privatni sektor ce puci, jer skupa radna snaga znaci da nasa roba nije konkuretna stranoj.