Novi skandal u Ateljeu 212, upravnik organizovao koktel usred izvođenja predstave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dejan.Jankovic

Zainteresovan član
Poruka
145
Kraj pozorišne sezone u Ateljeu 212 obeležio je još jedan skandal. Nakon jubilarnog 100. izvođenja predstave "Kosa" priređen je koktel u foajeu pozorišta koji je potpuno omeo izvođenje predstave "Čekaonica" uprkos apelima da zbog buke i muzike ne postoje optimalni uslovi za izvođenje predstave.

Naime, predstava "Kosa" u režiji Kokana Mladenovića, aktuelnog upravnika pozorišta, sinoć je izvedena jubilarni 100. put, nakon čega je upriličen koktel za brojne zvanice među kojima je bio i Mladenović.

Međutim, vreme održavanja koktela podudaralo se sa izvođenjem predstave "Čekaonica" na sceni Petar Kralj. Zbog glasne buke i muzike, glumci nisu mogli normalno da izvedu predstavu, a publika da je prati, te je reagovao inscipijent koji je više puta apelovao na goste na koktelu da se utišaju.

Kada apeli nisu dali rezultata, Gorica Popović predstavnik ansambla i član Upravnog odbora Ateljea 212, ušla je na koktel, popela se na binu i preko mikrofona rekla Mladenoviću da treba da se stidi zbog sramotnog nepoštovanja prema glumcima i samom Ateljeu.

Mladenović je ignorisao Popovićevu, zabava je nastavljena, a publika koja je bila na predstavi "Čekaonica" rezignirano je po završetku napustila pozorište.

Ovo je poslednji u nizu skandala koji se u poslednje vreme dešavaju u ovoj ustanovi kulture, a počeli su kada je veći deo glumačkog ansambla tražio smenu upravnika Kokana Mladenovića.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top