НОВИ СИСТЕМ ПРЕВАРЕ, ЖРТВЕ ТАКСИСИ /махом/

DEDA.D

Veoma poznat
Poruka
11.094
Елем у неко поподневно доба на кућни фиксни телефон са моб.бр. 065/8648408 се јави пријатни женски глас тражећи да разговара са власником
такси возила /мојим сином/,наводећи да је "сулудом" вожњом у Пожешкој улици на аутобуском стајалишту(???) код "Максија"испрскао целу,док је стајала са пријатељима из МУП-а,који су записали рег.број,пошто је она испрскана од главе /фризура/ до пете /чизама/,али капут,највише,који мора да да на хемијско чишћење /које по њој може коштати 2 - 3 хиљаде динара /,да не би своје право остваривала преко суда и "уваљивала "нас у веће издатке.
Како није хтела да саслуша правдање да, у то време и на том месту,син није био,односно у 14.05 по њеном,он и његово возило,су били код,односно ауто испред куће. У току дана је неколико пута била са позивима навалентна,а и сутрадан још једанпут.На моје инсистирање да нам достави оверену,њену и од сведока, изјаву,те да МОЖЕ захтев упутити Кабинету г.Ђиласа,а он да га проследи Градском саобраћајном,пошто се ради о њиховом стајалишту.

Не бих ово писао да ми није чудно,одакле јој број тел.који је на мене,затим рег.број возила,које у то време (њено 14.05 син у 14.06 разговара преко "Скајпа" од куће са пријатељем и Беча, затим ми смо у Б.Јерковићу догађај на Б.Брду) . ДОСТА НЕПОЗНАНИЦА,тако да мислим да постоји нека спрега
више лица,можда и из МУП-а, тако да наивни возачи,нарочито таксисти пошто се крећу по свим деловима града,могу да прођу по систему АПП /ако прође прође/.

Баш бих волео да се јави још неко (немој да се стиди,ако је платио),да ли је имао сличан догађај,пошто је занимљиво да би било усамљено !!!

Питај сина да ли постоји у његовом животу нека цица коју је:
А) испалио
Б) оставио
В) не примећује да му ова намигује

Мислим да ћете решити проблем.
Јес',оне су баш довитљиве кад их преплаве емоције.Мислим,није да неће да смарају али само ако је ''срећни'' објекат пажње негде близу.Склонији сам да помислим да је Деда у праву.

Мало додатка : Да је рекла да је запамтила број на крову таксија,и џени,џени......ал регистарски...???

mail

Taksisti bi trebali da imaju registrovanu radnju preko APR, je li tako? Tamo se onda mogu preko interneta naci podaci o svakom preduzetniku ukljucujuci i broj vozila (ako se njime vrsi delatnost) i broj telefona. Sve na dlanu, samo skoknes do sajta agencije:

http://www.apr.gov.rs/

Eto ti odgovora kako je nasla podatke. z;)

Мени је то јасно,АЛИ ПОМЕНУТО ТАКСИ ВОЗИЛО НИЈЕбило уопште у поменуто ВРЕМЕ ни близу места догађаја,а ово што наводите је у реду,свестан сам тога. Надам се да сам јасан.

Мени је то јасно,АЛИ ПОМЕНУТО ТАКСИ ВОЗИЛО НИЈЕбило уопште у поменуто ВРЕМЕ ни близу места догађаја,а ово што наводите је у реду,свестан сам тога. Надам се да сам јасан.
Razumeo sam, ali hteo sam ti reci da je dovoljno da je ta osoba samo prosla pored auta, recimo parkiranog i videla da unutra pise ime vozaca (koliko sam video u BG je to praksa), zapisala broj tablica, onda otila na onaj sajt i tu saznala ostalo. Zatim je zvala u nameri koja je verovatno ta da izvuce lovu i to je to. Pricu je naravno izmislila, ali se na opisan nacin snabdela podacima da bi dobila na uverljivosti.

Back