Нови шиптарски напад на Бањску: кфор им асистира

БелиВук

Domaćin
Poruka
3.055
Велики број припадника специјалне јединице полиције такозваног Косова управо је ушао у село Бањска са псима и започео претрес у самом селу и околини, јавља репортер Танјуга.

Заједно са припадницима полиције су и припадници Кфора који учествују у акцији
https://www.pravda.rs/2023/10/3/novi-siptarski-napad-na-banjsku-kfor-im-asistira/
Кфор су терористи исто као и шиптари, а Вучић тражи да кфор дође што више код срба на Косову.

Не лупетај. Кфор су терористи и треба их третирати као такве. Гађати кфор терористе дроновима исто као и стратешке шиптарске циљеве.

“Da je sreće da ti sediš u predsednistvu Srbije”.

Glasi jedna dusmanska poslovica.

Cuo sam da se strane banke spremaju da napuste Srbiju da ne dozive sudbinu kao u Rusiji.

Sad ce neko da kaze kakve to veze ima sa temom?

Mozda sa temom i nema, ali sa postom na koji sam replicirao ima, a bogami i sa dogadjanjima na KiM.

Ocigledno se Srbiji ponovo navlaci omca oko vrata, tj. bice ili neko srnje ili je ovo bilo to a sada ce da uslede sankcije i ko zna sta jos. U sklopu tog vidjenja ovo o bezanju stranih banaka ima smisla.

Inace par banaka treba da kupi, po onome sto sam cuo, Secerko tj AIK banka jer drzava ne moze da kupuje/poseduje komercijalne banke.

Ogradjujem se, ovo sam cuo, provericemo da li je tacno u buducnosti. Ako je tacno to je samo znak da se sprema nesto jako lose za Srbiju od strane medjunarodnih faktora. Verovatno vecina vas zna za onu mapu podeljene Srbije po okupacionim zonama, mozda sada to i ne izgleda tako nemoguce.

Samo da se prisetimo da NATO ima pravo da udje na teritoriju Srbije kad i kako hoce, i da ima pravo da prolazi ovuda bez da odgovara nasim vlastima.

A sta tek mogu da rade ako imaju neki navodno oruzani povod za tako nesto...

Znaci narode spremaj se il' u roblje il' u rat. Ja se spremam za ovo drugo.

Back