...osobno mislim da bi trebali dignuti ruku s dva prsta za "NE"....
mislis dva prsta, kao Viktory ?
pozdrav moj osjecane..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neznam ademe, nisam sigurna...
mislim da je za RH pametnije biti suzdrzana..
znam da RH tamo zastupa cijelu istocnu Europu i vjerujem da je toga svjesna...mene je ipak malo iznenadila cinjenica da je RH tako ubjedljivo pobijedila Cesku, mislila sam da ce razlika biti samo jedan glas u nasu korist...mislim dosta toga je na svjetskoj sceni ucinjeno u pozitivnom smislu za samo 15-ak godina i to nam sad otvara mnoga vrata i utjecaje..no o tome drugi put, sad je preopsirno a nije ni tema
mislim da RH treba da bude suzdrzana i da ce to biti iz vise razloga
1. time stiti prvenstveno vlastite interese, ne zbog tamo neke **** nego zbog Bosne
2.RS ce u svakom slucaju pokusati odvojiti od Bosne, proglasiti takoder nezavisnost a onda vjerojatno novi rat ili Ciprizacija Bosne
3. u svakom od tih slucajeva Hrvati u Bosni su gubitnici, a to RH nesmije dozvoliti
4. Vojvodina ce takoder, prije ili kasnije pokusati poci svojim putem kroz regionalne integracije prema EU
5. Srbiju se, unatoc cinjenice sto je izazvala rati sve nesrece na prostoru bivse nam, ne smije do i toliko poniziti jer ce ojacati radikalizam u Srbiji i time postati nestabilizirajuci faktor u ovom dijelu Evrope na duge staze
6. RH kao prvenstveno turisticka destinacija , treba mir i normalitet oko svojih granica da bi mogla da se i dalje uspjesno razvija..
7. dobar dio proizvodnje RH je kompatibilno sa srpskom i srpsko trziste nam je itekako zanimljivo
ima jos razloga, ali za sada dosta
mislis dva prsta, kao Viktory ?
pozdrav moj osjecane..
evo ja cu ti reci sta ce uciniti, jedno veliko "za" ako ne verujes primam opklade. a razlog, pa ima puno razloga. jedan od njih je,da ne bi nas vi biste jos....
ps. tako sam cuo,mozda nije istina ali...ops:
pa gle činjenica je da ste bili poziciono tokom 90ih a i danas bili na istoj strani
a Hrvatska i Albanija imaju također veoma dobre odnose
doduše Hrvatskoj je ekonomski i što se gospodarstva tiće zanimljivija Srbija a i s druge strane ipak imamo mnogo sličnosti sa Srbijom (od manjina, jezika, kulture, bolja infrastrukturalna povezanost ...)
al ipak ja ostajem pri tome da Hrvatska bude suzdržana
jer je u interesu ne zamjeriti se ni jednoj ni drugoj zemlji
..vidim imas lijepe vrlo jake argumente..slazem se sa svime sto si navela ..samo suzdrzanost se nekad moze povezati s neodlucnoscu...onda te drugi smatraju za "nit smrdi nit mirisi"....
najgore je biti suzdrzan, ne uvek ali je veoma cesto tako, istovremeno "dobijes" dva "neprijatelja". ali mislim da je ipak krajnji interes hrvatske reci "da". mozda gresim,ali tako mislim
najgore je biti suzdrzan, ne uvek ali je veoma cesto tako, istovremeno "dobijes" dva "neprijatelja". ali mislim da je ipak krajnji interes hrvatske reci "da". mozda gresim,ali tako mislim
Ovo je glasovanje osjetljivo za Hrvatsku..vidim imas lijepe vrlo jake argumente..slazem se sa svime sto si navela ..samo suzdrzanost se nekad moze povezati s neodlucnoscu...onda te drugi smatraju za "nit smrdi nit mirisi"....
[/B]
da, tocno je...
ali u nasem interesu je bolje biti neutralan nego se jasno pozicionirati, za sada..
a stvar je diplomacije to tako prodati da malo i zamirise
8. u RH će se kad tad vratiti jedan velik dio izbjeglih Srba, a ko uđemo u EU prije Srbije i ako nam se standard bude još više udaljavao pozitivno spram srpskog (što je sasvim moguće) sve više i više Srba će se vraćati pa bi sa svojom brojnošći i oni jednog dana imali za pravo da naprave neku pokrajnu po nacionalnom ključu u Hrvatskoj što se jednom velikom broju Hrvata sigurno ne bi dopalo
[/B]
da, tocno je...
ali u nasem interesu je bolje biti neutralan nego se jasno pozicionirati, za sada..
a stvar je diplomacije to tako prodati da malo i zamirise
Ovo je glasovanje osjetljivo za Hrvatsku
više nego za bilo koju članicu u vijeću,
pa nam se neće predbaciti neodlučnost..
....Ademe...umiljato janje dvije sise sisa...
osobno sam da glasamo za "NE"...ovako je dobro zabavljaju se jedni s drugima.....niko nikom nista ne moze i ...."svi vuci na broju i ovce site"..
..Ademe citaj izmedju redova..KiM..imate...kuzis....DA LI ME KUZIŠ...
ma treba Srbima i Albancima dat da izvlače slamku 8-)
a poslije nema puj-pik ne važi![]()
ma kuzim ja... nego imamo jos neke planove a vreme tece.... ne znam da li ti sada mene kuzis![]()