Novi Sad

Леп је и овај део Салајке где је Балашевић. И његова кућа изгледа споља као пре :)
Има неколико ових што су се сељачили неким решењем "видите, имамо пара" и нарушавају тај склад, али шта ћеш... Свуда тога има.
Жао ми је Доситејеве јер личи на Грбавицу са оним зградицама, и све је више оних који продају плацеве, а лепше је са тим кућицама и окућницама.
Када сам са Лимана (моја љубав највећа) прешла на Подбару дуго нисам могла да навикнем, као на селу. А сада ми се то баш свиђа и жао ми је што губи ту драж.
U Novom Sadu sam zivjela svega dva mjeseca,i poslije jos nekoliko puta dolazila....ali i to je vec bilo poodavno...tako da ga nisam stigla upoznati dobro.
Ali NS mi je u srcu.:heart:

I tamo i u braće ribnikara, ista škola, građevinska, tamo sam završio geodeziju, a u mašinskoj (prekoputa "pantera" :D) bila viša organizacija rada, danas viša poslovna po nazivu ali ne znam sad gde je
И ја сам грађевинску код станице. Висили смо у Пантеру. То место је још живо :)

Па нисам ја млада, шта вам је.
Али ја нисам никад ни волела изласке у правом смислу те речи, оно дим, глаcна музика, до ујутру,...
Ја сам чудак :lol:

Па нисам ја млада, шта вам је.
Али ја нисам никад ни волела изласке у правом смислу те речи, оно дим, глаcна музика, до ујутру,...
Ја сам чудак :lol:
Nije ni bilo do ujutru nego do jedan po ponoći, posle toga je radio samo onaj pab na tvom limanu a tu su išli ovi stariji od 20 i kusur godina :D

Back