vangelistexas
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Dakle, ja znam da je ovakva tema vec postojala, a ovu poruku ne zelim da uglavim u forum "Muzika" jer mislim da odgovara bas ovom gradu. Rodjen sam 1987 godine i naravno odrastao uz raznu muziku. Doduse, dosta toga je oblikovalo moj muzicki ukus i recimo da sam se opredelio da slusam pretezno muziku koja je vladala dok sam se krchkao u maminoj utrobi
Elem, danas postoji famozno mesto "Dvoriste" u koje i ne zadjem bas cesto, jer populacija istomisljenika ovog grada (preciznije: mladjih rokera) ne zeli da zalazi tamo jer je mesto postalo "previse metal". E sad, slazem se u neku ruku sa njima, jeste da se ponekad zaista pusti muzika koja je nepodnosljiva za nase usi, ali, boze moj, valjda mozemo da se snadjemo lepo, ipak je tamo mnogo cest provod.
E sada, da predjem na stvar. Interesuje me, za vreme cuvene "bad hair" epohe, pocetka Bon Jovia, Scorpionsa i Motley Crue-a, dakle, sredinom, i drugom polovinom osamdesetih godina. kakav je bio provod tadasnjih heavy metalaca? Gde se izlazilo, sta su bile obicne aktivnosti ovih ljudi, da li su postojala mesta za izlazak de su se okupljali, je li, istomisljenici...jako me interesuje, jer jako zalim za tim periodom...boze, kako bih voleo da sam rodjen ranije
Cheers!

E sada, da predjem na stvar. Interesuje me, za vreme cuvene "bad hair" epohe, pocetka Bon Jovia, Scorpionsa i Motley Crue-a, dakle, sredinom, i drugom polovinom osamdesetih godina. kakav je bio provod tadasnjih heavy metalaca? Gde se izlazilo, sta su bile obicne aktivnosti ovih ljudi, da li su postojala mesta za izlazak de su se okupljali, je li, istomisljenici...jako me interesuje, jer jako zalim za tim periodom...boze, kako bih voleo da sam rodjen ranije

Cheers!