Novi Sad;Srpska Atina ili Srpska Tirana?

DOKONI UM:
Istoriju sam proučio sasvim ok... i nacionalnu i opštu... a pručavam je i danas.
Poređenje ti je krajnje konfuzno :
Hitler je jačao svoj nacionalizam i nazvao ga nacizam.
Da pa ? Jel to dokaz da svaki nacionalizma uvek završi tako što ga neko proglasi za nacizam ?
Kakve veze imaju masoni sa nacionalizmom ?
Kakve veze imaju crkva i nacionalizam ?
Ako dobro proučavaš istoriju onda moraš da znaš da se na jednoj pojavi u istoriji ne može praviti obrazac za buduće događaje. Čak i da je Hitler od nacionalizma napravio nacizam a nije ( prouči malo socijalističko učenje iz tog vremena i ideje njegove partije) to nije obrazac po kome od svakog nacionalizma nastaje nacizam.

Ne znam šta je Sloba od tebe napravio ali pouzdano znam da on pametnih nije napravio ništa, šta više.
Nikad nije imao podršku crkve i crkvenih krugova.
A masoni su mu bili kao Koštunici Hag pre godinu dana - "deveta rupa na svirali".
Ma, šta se odmah pališ k'o HEPO ili Nenos na hranu ??? :shock:
Čovek pravio malo NATEGNUT scenario za Monti Pajtona, a ti to shvatio ozbiljno !!! :lol:

Ne bi ja rekao da si ti proucio istoriju kako treba jel su te to druze moj ucili kako ne treba nisi ti kriv sto ne znas .To sto si ucio u skoli 60 posto je netacno a sto si citao u nekim istoriskim knjigama i to je netacno.Dokaz je da svaki nacionalizam zavrsi kao nacizam.A ti si verovatno nacionalista .Kada se crni oblaci spuste nad srbiju tad vladaju nacionalisti kao sto je bilo .E sad da ti pokasnim oko masona imas nekoliko vrsta masona u srbiji a tosu masoni,rotarijanci,tempari.Vecina od ovih ljudi su uspesni poticari ,glumci,sportisti,knjizevnici,istoricarii,ipopovii itd.Svaka od ovih masonskih grupa ima svoje obicaje i uticaje na srpsku kulturu da ti neobjasnjavm potrebno je mnogo vremena da svatis ali samo da ti pojasnim.. Od mene sloba nije nista napravio od tebe vidi se u prilozenom

"E sad da ti pokasnim oko masona imas nekoliko vrsta masona u srbiji a tosu masoni,rotarijanci,tempari. " :lol: :lol: :lol:

Yebo te ...dobro ti sebe nazva GLAVNI , verovatno zbog glave...
U malu lobanju ne može da stane ovoliki fond znanja...različitog...

:arrow: el si ti ozbiljan u svojoj ludosti ili se zezaš :shock:

Moguće da su ovi univerzitetski udžbenici totalna budalaština i da zaista 60 % toga nije tačno spram Lučićevih triler romana tipa : "Tajne lopovskog zanata" ... "Srbija i tajna društva" ... koji su se kod tebe vidim primili "kao bambus na vodu".

Ajde nešto da naučiš mada opet moguće je da i od ovoga 60% nije tačno jer dalekovide naučnike (kao što si ti) obično ne razumeju u epohi u kojoj žive...no idemo redom :

Rotarijanci nisu masoni.:idea:
Tempari nisu Tempari (:roll: ) negi Templari (:lol: ) i oni takođe nisu masoni.:idea:
A ti o masonima znaš taman koliko ja o Hare Krišna...dakle ništa.:idea:
Ne lupetaj više majke ti mile, stomak me zaboleo od tvog naučnog pristupa teoriji zavere. :lol:

Još kada na sve ovo pomislim da si se nudio da pomogneš voditeljima oko "prijemnog" na MTV A(N)dria , vidim da si kompletan. Da te Sloba skockao kao vojniču kasetu. :lol:

Nego, kaži mi molim te šta znaš o obaveštajnim službama...
Daj malo da se smejem i poslepodne :arrow:

Jer znas brate mnogo sam glavat i ruzan imam 100 kg.Ja sam glavonja aaaaaaaa jos da me vidis uzivo.Ja sam uvek ozbiljan .Druze nisam ja streber kao ti koga su mucili u skoli koji uvek imao petice i sad prodaje nesto da zna ustvari ne zna nista .Strebanje ce ti doci glave procitaj prave knjige.Ja nisam naucnik ti ne razumes u kojoj epohi zivis ne bi dzabe imao nadimak dokoni umovi dzavolja igralista .Vidim u masoneriju se uopste ne razumes ko ti drma kavez ,kazes templari nisu tempari oni nisu masoni to je sto jedino znas o njima .Da cu ti neki preporuku da se malo vise iformiseso svetu jel brate stojis u mestu .

Sto se tice Mtv Adrie ,Ja i drug smo bili pola pola sa nekim likom sa kojim smo drzali radio stanicu .On nas je zajebao sto smo razradili radio da bude slusan napravili smo mu dobre emisije dobru muziku a on je verovatno kao ti jer uvek ispali ljude : .Radio koji je imao 100 v stanicu to jest prijemnik /to ti je negde oko 5km u precnik/mi smo mu povecali na 700 vati znaci nekih 25 do 30 u precnik Radio Antena ima ja mislim oko 1500 vati.A sto se tice mtv adria pripremam jednu devojku ne vezano za konkurs koji sam dao na ns forumu devojka hoce nesto da nauci nije kao ti koristis samo teoriju zavere.A sto se tice obavestajnih sluzbi tu neverujem da znas mnogo pa da ti ne objasnjavam. :)

Glavni:
Sto se tice Mtv Adrie ,Ja i drug smo bili pola pola sa nekim likom sa kojim smo drzali radio stanicu .On nas je zajebao sto smo razradili radio da bude slusan napravili smo mu dobre emisije dobru muziku a on je verovatno kao ti jer uvek ispali ljude : .Radio koji je imao 100 v stanicu to jest prijemnik /to ti je negde oko 5km u precnik/mi smo mu povecali na 700 vati znaci nekih 25 do 30 u precnik Radio Antena ima ja mislim oko 1500 vati.A sto se tice mtv adria pripremam jednu devojku ne vezano za konkurs koji sam dao na ns forumu 700 vati znaci nekih 25 do 30 u precnik Radio Antena ima ja mislim oko 1500 vati.Devojka hoće nešto da nauči nije kao ti koristis samo teoriju zavere.A sto se tice obavestajnih sluzbi tu neverujem da znas mnogo pa da ti ne objasnjavam. :)

1. " razradili radio da bude slusan " - Radio stanica nije automobil da se razrađuje, u ozbiljnom biznisu ljudi prave ugovore i niko nikoga ne "zajebava" jer to jako zaboli po novčaniku : Tužba za naknadu štete+izgubljena dobit+kamata+sudski troškovi :idea:

2. " napravili smo mu dobre emisije dobru muziku " - Nisam znao da zaposleni ili menadžment radio stanice PRAVE muziku za radio stanicu. :shock:

3. " 100 v stanicu to jest prijemnik /to ti je negde oko 5km u precnik" - Nije prijemnik nego predajnik i nije oznaka "V" već "W" :idea:

4. " 700 vati znaci nekih 25 do 30 u precnik Radio Antena ima ja mislim oko 1500 vati " ... nije suština u snazi već u izboru opreme. I sa predajnikom od 0,5 KW možeš da pokriješ kvalitetnim signalom skoro celu Vojvodinu ako se EMISIONA OPREMA I PREDAJNIK (to je ono što Ti naučniče zoveš PRIJEMNIK) nalazi na većoj nadmorskoj visini i ukoliko se koristi emisiona oprema sa antenama za usmereno emitovanje radio talasa a ne antene za cirkularno emitovanje. Ovaj savet je besplatan mada znam da ćeš ovo naučiti napamet i pokušai da uvališ svoj patent nekom valsniku ANTENE, PLANETE, SKAKAVCA, GASA, GRADA... :!:

5. " Devojka hoće nešto da nauči " - Moje saučešće jadnoj devojci za izbor učitelja. Takve likove koji prodaju "flaširanu Londonsku maglu" nedeljno odyebem po nekoliko puta. Ukoliko već sve to znaš - zašto pare na zaradiš na znanju nego znanje prodaješ za jeftine pare. 8-)

6. "sto se tice obavestajnih sluzbi tu neverujem da znas mnogo pa da ti ne objasnjavam " Pa da znam ne bih te pitao. Kao vispreni učitelj moraš da znaš da se pojašnjava onima koji ne znaju a ne onima koji znaju. Dakle koji je uticaj Masona na Templare u domenu obaveštajnog rada Mosada i kontraobaveštajnog rada MI6 i kako se to ogleda u svetlu globalizacije energetski resursa :?:

Sinoc je na filozofskom fakultetu odrzana antifasisticka tribina. Naravno da takvo nesto nije moglo proci bez incidenata. Oko 25 ekstremista(citaj:neonacista) je pokusalo da prekine tribinu. Usli su i isamarali jednog momka, podizali ruke u nacisticki pozdrav i bacali letke nacionalnog stroja(sadrzinu letka mozete pronaci na www.stormfront.org-podforum srbija). Dokle ce novosadjani morati da trpe divljanje agresivnih maloumnika? Ko ih finansira?
Predstavljaju se kao pravi Srbi, a ponasaju se kao STOKA. Ne trpe nikoga ko ima drugacije misljenje i spremni su za brutalna obracunavanja sa svakim neistomisljenikom.
Dan borbe protiv fasizma je za njih "nebitan datum", sami su uspostavili intelektualni monopol nad pojmom srpstva. Ko je Srbin, a ko nije - odredice oni za vas. Iz svakog njihovog pojavljivanja izbija mrznja i agresija. Sve vise mi se cini da je Novi Sad- NOVA SPARTA.

Događaj nije za zanemarivanje...

Ali nije ni za preuveličavanje...
To su budale koje nemamo samo mi...još agresivnije i brutalnije ima i Austrija i Nemačka i Italija...dakle, ne vidim baš spoj između Srpstva i Nacizma, ali isto tako znam da nisu oni uspostavili nikakvav "intelektualni monopol" nad pojmom SRBIN.
Oni samo pokušavaju da uspostave NASILNO strah kod ljudi, skrenu pažnju na sebe, i baš im i treba ovo... da B92, BK, RTS, PINK bruje o ispadu...

BTW :arrow: Šta misliš zašto ih je bilo 25-30 :?:
Pa zato što su tipičan primer "stoke" ... "psihologija mase" ... jaki smo...naši porazi i moje pobede :idea:

Orvel:
Sinoc je na filozofskom fakultetu odrzana antifasisticka tribina. Naravno da takvo nesto nije moglo proci bez incidenata. Oko 25 ekstremista(citaj:neonacista) je pokusalo da prekine tribinu. Usli su i isamarali jednog momka, podizali ruke u nacisticki pozdrav i bacali letke nacionalnog stroja(sadrzinu letka mozete pronaci na www.stormfront.org-podforum srbija). Dokle ce novosadjani morati da trpe divljanje agresivnih maloumnika? Ko ih finansira?
Predstavljaju se kao pravi Srbi, a ponasaju se kao STOKA. Ne trpe nikoga ko ima drugacije misljenje i spremni su za brutalna obracunavanja sa svakim neistomisljenikom.
Dan borbe protiv fasizma je za njih "nebitan datum", sami su uspostavili intelektualni monopol nad pojmom srpstva. Ko je Srbin, a ko nije - odredice oni za vas. Iz svakog njihovog pojavljivanja izbija mrznja i agresija. Sve vise mi se cini da je Novi Sad- NOVA SPARTA.
slucajno znam i koga su isamarali!!!!
stoka!!!

E,dragi prijatelji filozofije,ovaj naslov nije nikakva srazmera ili nesto tome slicno,vec govori vise o jednom tuznom dogadjaju.
Naime,za one koji nisu culi 25 nacista(stado) u crnim spitfajerkama je uletelo na tribinu koju je organizovao sef katedre Filozofskog fakulteta u Novom Sadu,prekinulo tribinu i nazivalo ga ''ustaskom svinjom",preteci da ce mu pronaci sina.
Zar im ni porodica nije sveta!
Odmah me to podsetilo kako su nacisti proganjali Jevrejske filozofe pred II svetski rat iz Nemacke,kao i tuzne slike Srpske Atine(NS) u 21 veku gde se zabranjuje da se slobodno misli,a zna se da je stara Atina bila poznata po demokratiji.
Setio sam se i jednog od osnivaca Frankfurtske skole Adorna koji je ceo taj nacisticki pokret prepoznao kao nastavak "masinske proizvodnje/tehnologije" 20 veka.
Ovaj tuzni dogadjaj ce samo produziti negativni imidz Srbije u svetu kao zemlje "Straha i drhtanja",gde izgleda da postoji jedan novi strah,strah od misljenja.Sta je sledece-paljenje knjiga po trgovima?
Ne znam i ne zanima me etnicko poreklo sefa katedre,ali nazivati na primer Srbina,profesora filozofije "ustaskom svinjom",
mogu samo oni koji imaju nesto masinsko u sebi,a sebe nazivaju ''nacionalnim stroj"(nicom)!
(sa pdf Filozofija Krstarice).

Glavni:
Mislim da je taj napad lose organizovan od strane nacista ali ih treba spreciti da ne prave jos vece gluposti jel su samim tim su isflustrirani srpstvom.DOKONI STVARNO NEMAS BRATE POJMA O ZIVOTU A POGOTOVO O OVOME STO SE DOGODILO .Uzmi brate mb pivo stetsko a nase ziveli

Moguće da nemam ....jako sam ISFLUSTRIRAN ovih dana, gledajući i čitajući tvoje ludosti.:lol:
Ne hvala za pivo.:evil: Ne pijem ga.
Ako već nazdravljamo...DULKIN BELI BERMET.:idea:

Back