Koji bi nayiv pre odgovarao ovom gradu? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde vidjam grafite?! Pa recimo na zidovima glavne studentske menze, u okolini i na mojoj zgradi (i ako imaju vec nekoliko godina da se primetiti da ima i novijih) i gde god hoces.nesons:Nisam obisao toliko gradova da bih mogao porediti , ali svaki grad nosi svoje osobine , mentalitet , lepotu i u skrivenim delovima ZLO !
Tako i NS , koji , kako vreme prolazi , prolazi kroz razne faze - sto je normalno !
To je dokaz da ne stojimo u proslosti , nego da se krecemo u napred !![]()
(Naciste jos nisam video ni cuo , a kamoli grafite ? )
Gde si ti to video i sta ?:?
Bonehead-i su nacistiAleksej_BASO:Ja ne znam da li to misle na nacionaliste ili naciste kao sto su bili skinsi???
HEMI 426:Vecina skinsa koji su ovde ostali ( preziveli ) su SHARP-ovci ( skinheads against race prejaduce ) znaci likovi koji su working class i koji slusaju Ska i reagge kao i zdrav punk rock i tako nikako ne mogu da upadnu medju rasiste i naciste i poznaju se prema zelenim kombatima ( sharpovac nikad nece obuci crni komat dok nacista jos hoce i zeleni )
E sad, crni kombati su zajebana kategorija....
Glavni:Nacionalisti su najgori ljudi
E, di' baš sada da ukinu potpise u postovima, pa ne mogu kod Uma da pročitam :DOKONI UM:BTWKada Francuzu ili Englezu spomenete reč nacionalista oni sa ponosom to izgovaraju da jesu. Ali ako je neko srpski nacionalista e onda je to jeres.
Takođe svaki napad na srbina je poželjan i društveno prihvatljiv i krivično neznatna društveno opasan ALI napad, makar i verbalni, na jevreja je ANTISEMIZAM i sve Kandićke, Biserko, Vučo, Žene u crnom i muškarci u Belom odmah skaču kao opareni![]()
Novi Sad je prestonica kulture ove i ovakve Srbije.
krvolok:E, di' baš sada da ukinu potpise u postovima, pa ne mogu kod Uma da pročitam :
" ... drma mi se, drma mi se šubara i cvećeeeeeee ... "![]()