Нови Сад - град Бадњака, студенти се прикључују. Брковић и Миран Погачар желе забрану

OK idi na tu livadu i periferiji nesrbine pa im kazi... Tema je o celom gradu koji je prepun badnjaka iz ulice u ulicu...

Pogledaj samo velicanstven skup u pasteroboj i bakljadu i vatromet po krovovima dok dole hiljadu ljudi u ulici pali badnjak i gleda gore u vatromet.. I još puno tako na sajmistu naselju liman 1 na Detelinari...

Ceo grad a ti se uhvatio klise ko svaki klon i bit nesrba nedima Dinka brkovica...

Na toj Klisi pet puta je vise starosedeoca od dođoša i 92su već klali vola na badnjak čitav novi sad išao tamo....

Novi sad je po tom pitanju najlepši grad u srbiji na badnje vece a "novosađani" Dinko i Nedim iz tuzle ili hrvatica na lalić pridošla u ns tokom devedesetih, Brajan brkovic unuk PROUSTASE JEVREMA i sin srbomrsce balše uz Podgorice pristigao posle 2010 u ns neka idu oklen su dosli ako im badnjak smeta.

Ostaje vam da kmečite :mazi:

U Inđiji im čovek rekao pa ga UBILI

cenim da i to podržavaš, kakav je to Božić ako neko ne nastrada

Tuga
To je 80 violina
To je 5 godina grejanja jednoj mojoj prijateljici iz tvog grada, koja se smrzava jer nema novca za ogrev :(
Тако то буде кад се празник не слави због себе и Оног ком је празник посвећен, већ слави да то буде другоме у инат, прст у око и што гласније и иритантније.

Изображајна символика паљења храстове гранчице је позната свима, а то је топлота за Новорођенче.
Двадесет кубика дрва, на чијем врху је храстова грана, има за циљ њено КРЕМИРАЊЕ. Паљење гума је погани кâд, а минирање буради... Е то не знам с чим бих упоредио

Тако то буде кад се празник не слави због себе и Оног ком је празник посвећен, већ слави да то буде другоме у инат, прст у око и што гласније и иритантније.
Bukvalno
A On kad bi došao i pomilovao sve bludnice i carinike
Palioci dal bi se radovali?
Da li bi se obradovali bratu koji se vratio ili bi pitali slugu "ko je to došao, šta se dešava?“ kao onaj stariji brat... Pravedni🙄

Ja sam mislio nozem i ovi novinari idioti ne znaju sta pisu.

Možda je i nož, navodi se oštar predmet u vestima

druga vest je da je neki mladić povređen udarcem sekirom u glavu od nekoga sa kim je išao u seču badnjaka

Možda su negde spojili te dve vesti

Telegraf.rs
https://www.telegraf.rs › ... › Srbija
Dejan je pre 14 godina na Exit-u pao sa tvrđave i ostao u kolicima

Blic
https://www.blic.rs › vesti
Devojčica koja se predozirala na Egzitu i dalje kritično

Danas
https://www.danas.rs › ... › Društvo
Oglasio se EXIT festival povodom smrti mladića koji je bez svesti ...

Mondo
https://mondo.rs › ... › Crna hronika
Smrt na EXITU: Grku se slošilo od droge

Знамо сви да је Нови Сад хнајпознатији град у Србији по паљењу бадњака у готово сваком дворишту
koliko vas placaju za ovo gebelsovanje raje?
shvatite! raja se budi i sve ste patetichniji!

Шта тачно изображавају експлозије бурића у контексту рођења Месије?
Тако плашимо змаја који једе Сунце иначе би завладао вечни мрак.

Danasnji Srbi su ili ateisti, ili vernici nekih svojih licnih religija i Bogova, koje ni sami ne bi umeli racionalno da definisu.

I to je OK, naravno.

Fora je samo u tome sto se isti foliraju da su Hriscani.

Oni su Hriscani isto kao sto sam ja Marsovac, ili Borg.
Пустите људе да прослављају празнике како они желе.

"Festival Egzit imaće naredne godine direktnu podršku iz budžeta u iznosu od 65 miliona dinara, ..."
posle kazhu "eto mladi se drogiraju" - pa drzhava to direktno placa
znachi da drzhava diktira mladima da se drogiraju! (a sve u izgovoru "to je kultura", new age... )

pusti i druge da govore koji nemaju isto mishljenje
Moze al o događajima u svojoj sprčiji.
Ne kazem na svojim forumima, vec svojoj sprčiji. O tome šta žele vole novosadjani i šta rade, NOVOSAĐANI I diskutuje ne botovi toboz "NOVOSAĐANA" Dinka i nedima muslimana iz tuzle došli u ns krajem 92ge tokom rata kod "agresora" u srbiju...
Ane lalić hrvatice došla u ns sredinom devedesetih
Brajana brkovica vođe "eko" pokreta bravo unuk proustaše JEVREMA i sin srbomrsce balše iz Podgorice, došo u ns posle 2010...

Mirana pogačara hrvata, došo u ns iz drvara posle 95te....

Ovde ne ubacuju misljenje ni srbi izvan ns sirom srbije jer imaju svoja mesta a kamoli ti nesrbine :mazi:

Ovde ne ubacuju misljenje ni srbi izvan ns sirom srbije jer imaju svoja mesta a kamoli ti nesrbine
nisam ja ne-srbin... ja sam odbacio religiju naciju i ostale gluposti sa kojima vuku raju za nos
Moze al o događajima u svojoj sprčiji.
a ti bi sada da ti niko ne kontrira.. pa, vidi, necu.. i sve je vishe ljudi koji se bude iz sna - i ne mozhes (mozhete) im nishta :per:

Back